ora: 11:16, 02 mai 2017 18267
Autor: Redactia UNIMEDIA

Vlad Plahotniuc: Încă un PAS înainte al guvernării! În replică, Maia Sandu: Vă e frică să coborâţi la oameni să-i priviţi în ochi


Vlad Plahotniuc: Încă un PAS înainte al guvernării! În replică, Maia Sandu: Vă e frică să coborâţi la oameni să-i priviţi în ochi
Foto: UNIMEDIA

Anunțul Fondului Monetar Internațional despre noua tranșă oferită Moldovei a stârnit comentarii printre liderii politici pe rețelele de socializare. Liderul PDM, Vlad Plahotniuc a scris: „Încă un PAS înainte al guvernării!”. Potrivit internauților, mesajul democratului a fost dedicat liderului PAS, Maia Sandu

În replică, Maia Sandu a comentat: „Oare de ce o creştere economică de 4,5% duce la 4,5% încredere din partea populaţiei (și aceea obținută prin manipulare)? 
Din cauza umbrelelor anti-glonţ nu vedeţi mizeria, sărăcia, durerea celor pe care-i conduceţi. Vă e frică să coborâţi la oameni să-i priviţi în ochi.”

UNIMEDIA amintește că Republica Moldova va primi aproape 22 de milioane de euro din partea FMI.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -13 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  EU ÎL SUSŢIN PE D-NUL PLAHOTNIUC.

  Sunt cetățean activ
  • +7 (7)
   Ia-ți-l acasă și pune-l în vitrină. Poate vom scăpa de satană.
 • +4 (8)
  pasul consta in a mai lua un credit?,lumea stie ca a lua un credit de cele mai dese ori inseamna ati pierde casa.Tara lui dodon cheltue peste in miliard de euro remitente ,apoi mai ia si credite pentru pensii si salarii,deci suntem o butaforie. ca sa traim din banii nostri guvernarea tre sa cistige toti acesti bani cu economia nationala.cineva vede ca dodon are aceasta ocupatie?
  • +4 (4)
   Ai orbul gainilor? Ce o tot dai numai cu Dodon si niciun cuvant de Plohis,de parca Dodon e la guvernare,nu Plohis!
  • 0 (4)
   bugetul lui dadon e de 200 000 000 cheltueli,Jac Sirac personal a adus la noi Voxtelul.Intrebare, care este plusvaloarea adusa de dadon ,ca a aranjat 300 000 moldoveni in rusia la munci pentru construirea acelei tari?.Pertotal suntem niste legume
 • +6 (6)
  Pipet. A lua un nou credit asta e success pe intelesul lui Plahotniuc?
 • +6 (6)
  Si in ce consta successul bai Plahotniuc? Tu numesti success atunci cind bagi tara in datorii si mai mari? Asta e succesul guvernarii pe intelegerea voastra?
 • +7 (7)
  Succes e a tunci cind traesti pe cont propriu, dar nu cind traesti pe inprumut. Apropo, successul de care spune Plahotniuc e in noua sansa de a mai FURA citeva milioane din acest imprumut pentru clanul sau.
 • +6 (6)
  Aceasta reprezinta prostia moldoveneasca a politicienilor: sa se laude cu contractarea de noi datorii ca un succes economic.
  Dupa ei a sa ajungem o tara puternic dezvoltata cind vom ajunge pina in git plini de datorii.
  Dar cite datorii are Plahotniuc personal???
  Astea chiar isi bat joc de noi!
  • +3 (3)
   Iar prostia omului moldovean de rind este ca sa ii mai creada pe acesti timpiti, si sa mearga sa le dea un vot la alegeri, si asta indiferent ca ar fi cumparati sau nu cu pomene electorale. Nici chiar santajul la locul de munca nu poate fi o scuza.
 • +5 (5)
  Plahatniuc a pus in fruntea PG,PA,CNA,CSJ,Guvern si toate posturile cheie oamenii lui care îl apara sa ne fure in liniste si se lauda ca aceste manipulatii sunt reforme.Dar ce are omul simplu din "reforma" lui,din banii de la UE si FMI ? Exact,omul simplu are parte doar de saracie si de platit datoriile pentru ce fura guvernantii cu Plahatniuc.De aceia PD are si va avea doar 4 % la alegerile parlamentare din 2018.
 • 0 (2)
  Sa te auda Dumnezeu!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA