ora: 09:49, 05 feb 2013 11676
Autor: Redactia UNIMEDIA

Vlad Plahotniuc, înduioșat de o știre difuzată la JurnalTV


Vlad Plahotniuc, înduioșat de o știre difuzată la JurnalTV
Vlad Plahotniuc
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc, spune că a fost profund mișcat de un caz prezentat la JurnalTV. Este vorba de cazul tinerei Inga Onoico, despre care a scris și UNIMEDIA.

Plahotniuc a scris pe contul său de Facebook că a donat bani după ce a văzut reportajul la televiziunea care îl critică foarte des. 

„Inga Onoico - îţi ţin pumnii strânşi azi! Astăzi pentru unii este o zi obişnuită, pentru Inga Onoico, o tânără dansatoare, este poate cea mai importantă zi din viaţa ei. Va suferi o intervenţie chirurgicală complexă, la coloana vertebrală, după ce a suferit un accident rutier grav. M-a impresionat povestea Ingăi, am aflat de ea de la Jurnal TV şi am decis să sprijin financiar realizarea acestei intervenţii chirurgicale. Dar în astfel de momente nu doar banii sunt importanţi, ci şi solidaritatea noastră. De aceea, haideţi să-i ţinem azi pumnii strânşi Ingăi. Eu sunt sigur că operaţia va reuşi, am toată încrederea în medici! Revin cu detalii”, a scris Plahotniuc pe Facebook.

UNIMEDIA amintește că o locuitoare a orașului Chișinău a suferit o ruptură de coloană după ce a nimerit într-un accident rutier. Ea nu poate respira, mânca sau merge fără ajutorul aparatelor și al celor din jur. Pentru a o ajuta, internauții au demarat o campanie de ajutorare, colectând fonduri.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +11 (141)
  Nu-l vor ajuta nici acţiunile de caritate, rolul de filantrop, de Mecena pe care a început să-l joace în ultima vreme, deoarece imaginea sa e demult pîtată cu sînge.
  • +10 (140)
   Interesant ce ai mai vindut pe cine l-ai mai chidanit si ai facut rublas de aruncat in vint.
   • +10 (138)
    si aici e ceva, de cind Plah, se uita la jurnal, doar e unicul post care este contra lui. face o actiune, dar si in aceasta vrea sa isi faca imagine!
    • +10 (142)
     ai face bine sa taci ca cite Mirsavenii faci cu PUBLIKA a ajuns pina la ceea ca NIT-ul ar fi fost floare la ureche
     • +11 (141)
      sa fi donat fara a scri dupa asta prin presa sau pe retelele de
      socializare eu as fi intradevar cu un respect pentru el dar atunci
      cind se gindeste unde sa bage bani doar ca sa se evidentieze deja nu
      mai e o donatie e din nou acelasi lucru ( o afacere ) el baga bani
      ca mai apoi sa isi faca Publicitate
      • +10 (142)
       DEMISIA Plahotniuc !!! Dupa ce Mocanu a spus si a demonstrat atitea despre acest mafiot, el se afla inca la guvernare ?? Asta doar in Moldova e posibil !!!
       • +11 (139)
        Cit oare ne va mai fura tara asta??? Si apoi cinic ne unge ochii cu caritatea asta ... acest gest este succesul poporului nostru, caci Plahotniuc fura din buzunarele noastre, deci actul de caritate apartine noua dragi cetateni !
        • +10 (140)
         Plahobniuc parca-i Crazy Frog )))) seamana chiar mai mult de oleaca
         • -12 (136)
          Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
          Si bine face ca a donat. Nu trebuie sa ia in seama toata prostiile spise zilnic de cei de la Jurnal. Pina la urma totusi suntem oameni si nu niste fiare. Un gest frumos si placut. Plahotniuc pentru asta merita atentie.
          • -12 (132)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Nu este chiar asa de rau Plahotniuc cum scrie presa filatelista si cea comunista. Omul a intrat in politica si treaba sa. Sa fi avut posibilitatea intram si eu. Doar nu numai el vine din domeniul afacerilor. Filea tot de acolo este, Sturza la vremea sa tot de acolo a venit. Plus si afaceri chiar cu Voronin a inceput sa faca. Nu vad nici o problema in Plahotniuc.
          • -13 (133)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Ma mira comenturile de mai sus. Omul a facut o fapta buna, a donat o suma de bani pentru fata in cauza, iar unii tot il critica. Chiar ca nu este nici un pic de rusine. Sa nu uitam ca suntem oameni totusi si nu niste demoni.
          • +10 (128)
           Astfel de actiuni sint binevenite, dar nu cred ca e necesar ca sa mediatizezi si sa-ti faci PR. Eu cred ca daca vrei sa faci un lucru bun atunci il faci de buna credinta si nu pentru imagine. Intr-un fel sau altul aceasta e caracteristic unor astfel de indivizi.
          • -13 (131)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Unica fraza ce o pot spune cu referire la aceasta stire este :ToT respectul pentru gesturile si marinimia lui Plahotniuc.
          • -13 (125)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Multi vorbesc ca a furat, dar nimeni nu se incumeta sa argumenteze, sa probeze si sa arate pina la urma totusi ce anume a furat. Una este sa spui o vorba si alta este sa aduci argumente. Poate de asta si suntem asa saracai. In afara de critica nimic nu putem sa facem. Amn spus si o voi mai spune. Plahotniuc este doar o victima politica a unui joc murdar facut de comunisti si liberal-democreati prin intermediul luI Mocanu si fratilor Topa cu scopul de a sterge imaginea acestuia, care dupa ultimele sondaje creste.
          • +10 (124)
           Plahotniuc e un Jucil pe fata !!! Aici el nu are nici o replica. Exista sute de oameni care au fost chidaniti de el in timpul guvernarii comuniste. El nu e un afacerist de succes, el o chidala de succes, creatura a anilor 90. Iar prin Lupu a venit la putere si sta ca michidita in Parlament. La aceste alegeri a umblat cu sacul de bani sa cumpare saracii si betivanii. Asta e strategia lui, me scheme frauduloase si pe sema nevoiasilor sa-si mentina averea acumulata pe timpul comilor. Pacat ca oamenii papa galusca PD si a lui Lupu.
          • +10 (124)
           Nu-l mai slaviti pe Plahotniuc de parca ar fi un idol pentru voi, toti stiu care e adevarata fata a lui Ploha.
          • -13 (103)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           ,,Plahotniuc induiosat'' - aceste doua cuvinte sint diametral opuse, este ceva incompatibil.
         • +10 (130)
          Plahotniuc hotul vrea sa ne unga ochii cu o simpla donatie , a furat toata tara suntem robii lui si acum cu cite zeci de mii de lei vrea sa arate ca el este cel mai bun.
          Poate sa-i spunem Ploha cel mare si sfint nu?
          • -12 (126)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Cu siguranta sa-i fie de bine Fetei si sa reuseasca ,aceasta e mana de la Dumnezeu sa ai un ajutor la momentul cind ai cea mai mare nevoie, gestul e foarte frumos .
          • -10 (122)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           o simpla donatie numesti tu o binefacere pentru o complexa si grea interventie chirurgicala, de la care depinde viitorul acesti tinere ? Ma intreb atunci ce inima de lut ai tu ? verde poloboc, minte de doi bani, suflet rau si pagin.
          • -10 (104)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Zica cine ce n-ar zice, dar Plahotniuc aici a facut o fapt buna ,si respectiv inca o persoana va avea sans sa-siindeplineasca visul.
         • -11 (103)
          Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
          Voi sunteti orbi sau dusi cu pluta?! Omul a ajutat o persoana si totuna este rau. Aduceti probe si dovezi daca asa sunteti de siguri.
        • +10 (122)
         Brutalitatea cu care șeful legislativului moldovean își apără colegul de partid stârnește o întrebare – cine este cu adevărat Vlad Plahotniuc? De ce este el atât de important încât Marian Lupu este gata să sacrifice nu numai funcția pe care o deține dar și alianța de guvernare în Republica Moldova? Răspunsul este unul relativ simplu – atât domnul Lupu cât și domnul Plahotniuc au fost personaje foarte înalte în ierarhia superioară a Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, persoane care au avut cunoștințe directe sau indirecte de tainicele modalități de realizare ale unor fabuloase bogății. Ambii sunt legați de invizibile și secrete fire ce datează de pe vremea în care, la începutul mileniului doi al erei noastre, Marian Lupu ocupa o mică, dar importantă funcție, în cadrul Ministerului Economiei.
         • -9 (111)
          Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
          Ideea e alta cum poti face atacuri la persona pe cind aceasta ajuta un nevoiasi???
          • -16 (90)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Chiar nemernici mnai sunt si comentatorii acestea ,nemultumoiti de fiecare data chiar daca acest moment a demonstrat inversul,bunatatea si grija unui adevarat om.
     • -16 (128)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Ba eu consider ca e un gest foarte frumos din partea lui Plahotniuc si acesta a demonstrat acel suflet pe care il are pentru intreaga societate si fiecare in parte.Nu am vazut din partea altor demnitari sa faca astfel de donatii.
      • +10 (128)
       Scopul intregului clan Plohotnciu este de a se imbogati ilegal cat mai rapid si de a-si mentine puterea in stat.................................................
       Bucura faptul ca nu se afla la guvernare................
       Daca era situatia inversa era sa ne prabusim cu totul...
       Acest clan este cel mai crud si mai dur.................
       Ei au toate keile in miina si nimeni nui poate orpi---
       Doar noi cetatenii putem opri toate aceste fara de legi
       Nu mai votati PD-ul ...poate si acolo sunt oameni capabili sa-si faca meseria dar asta nu schimba nimic...atit timp cat este la conducere Vlad Plohotnciu -tara este in pericol si voi cetatenii Republicii Moldova nu observati cum peste noapte va treziti cu un atac raider asupra actiunilor voastre
       • -11 (113)
        Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
        raspndem tu mie barbos, care e scopul tau in viata ? ai facut vreo binefacere vreo data ? ai ajutat vreun copil, ai donat bani pentru o operatie medicala, ? ai donat carti la bibliotecile din sate ? Ce ai facut TU pentru tara asta ? Eu sunt sigur ca in afara de comentarii aberante nimic nu ai facut, ai lins , lingi si vei linge fundul umed, imbibat de sudoare a lui Filat criticind astfel de binefaceri pur omeneste a unui politicia si om de afaceri ca Vlad Plohotnic, sau cum voi ii mai spuneti Plohis.
        • +12 (96)
         Nu am donat pentru ca nu am atitea bani , si trebuie sa fii prost sa gindesti asa ca tine,
         Eu pot sa spun una ca n-am furat de la nimeni niciodata , nu am mintit de bani pe nimeni de la nimeni nu am luat afacerea, n-am ascuns crime , n-am cumparat pe nimeni ca sa-mi ascunda crimele, nu sunt cautat prin londra, nu am o armata de 600 de oameni, nu am nis o binzinarie doar nu o retea de binzinarii, nu am companii de asiguarare , nu vind carne , peste, nu am prieteni deputati , procurori oameni de-ai mei si multe multe alte.
         Na- furat businessul lui Voronin, avind atitea , facind atitea rauri facind o donatie iti curata cinstea?
         • -14 (46)
          Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
          da ce pentru a face o binefacere ai nevoie de sume colosale de bani ? ) Si daca nu ai furat si nu ai mintit de bani niciodata asta inseamna ca esti un om bun ? Asta inca nu e un indiciu. Tu spui minciuni prin ceea ce scrii, prin ceea ce iti ordona sa scrii de fapt cineva, tu duci , inceri a duce in eruare opinia publica si asta credema ca e mult mai grav decit a minti cu bani, asta e o frauda morala contra poporului si nu contra a unui lider politic ca Plohotniuc.
      • -12 (120)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       Pacat sa nu fim multumiti si sa cautam noduri prin salvarea oamenilor,cine stie poate fata acesta va rasari din nou pe scena si va slavi intreaga Moldova cu dansul ei ,astfel putem fi doar multumiti pentru bucuria si sansa acordata acestei domnite.
  • -48 (62)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   В любом случай благородный поступок. Честь и хвала ему. А вообще меценатство это характерно для масштабных людей, как финансово так и душевно.
  • +42 (46)
   Da doamne sa-i ajute Dumnezeu.

   Sunt cetățean activ
  • +1 (1)
   USOR SA CRITICI PE CINEVA ATUNCI CIND TU INSUTI NU AI FACUT NIMIC PENTRU CEI DE ALATURI...........SPUNEA POIETUL CARE E VENERAT DE INTREGA SUFLARE ROMANEASCA -MARELE EMINESCU
 • -33 (37)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dupa ce a furat tot, vrea sa se faca bun inaintea lui Dumnezeu. Ar fi bine sa ajute banii lui fetei, dar ...
 • -21 (29)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Este un joc. Jurnal TV, care-l critica, va fi nevoit acum sa arate vreo stire la tema, si sa-i faca publicitate gratis.
 • -2 (74)
  eu ma mir de toata mirsevenia oamenilor, de toata salbataciunea, de lipsa de intelegenta de cultura elemetara, de prezenta starei de a face haz de necaz, de a ride de o binefacere, de a minti, de a se impune negativ la orice stare pozitiva, incercati sa ma contraziceti voi cei platiti pentru comentarii din partea pldm-ului ca nu asa stau lucrurile si va veti demonstra voua insusi ca sunteti doar niste minuscule lipitoare a unui sistem degradat si antiuman.
 • +1 (1)
  Băi, voi cu manipulările voastre, măcar vă dați seama că în mod normal nu se pun mai mult de 5-15 aprecieri (minusuri sau plusuri) la un comentariu?
  .
  Și cel mai in teresant e că administratorul precis poate deosebi clonele de utilizatori reali, dar nu face nimic...
 • 0 (0)
  cu banii de la gacikevici și eu pot face pomeni .... electorale !
 • +1 (1)
  nu ma intereseaza ce interes a avut, principalul ca fata a strins bani de operatie
 • -1 (1)
  NU caritate domnu Plahotniuc trebue sa faci. Intoarce tot ce ai furat si furi incontiniu. Leafa care slugile tale o primesc de la stat dar indeplinesc comenzile tale personale, tot este un furt. Cite lucruri bune nu sau facut din cauza ta ca ai acaparat necinstit sudoarea societatii. La citi oameni le-ai furat speranta intrun viitor mai bun. Caritatea ta este un scuipat in adresa societatii.
 • 0 (0)
  la citi bani a jefuit el acest popor ce il incurca sa faca o jertva.. da, e minunat ca a ajutat sa puna pe picioare o viata.. dar care i interesul principal? de ar fi numai un om care are nevoi..

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA