ora: 21:12, 09 apr 2015 3227

Vlad Filat: Lupta cu corupția este o prioritate și nu trebuie să aibă culoare politică


Vlad Filat: Lupta cu corupția este o prioritate și nu trebuie să aibă culoare politică
Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari

Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, susține că formațiunea pe care o conduce se declară pentru lupta cu corupția care este o prioritate, dar aceasta nu trebuie să aibă coloratură politică, anunță UNIMEDIA.

Astfel, Vlad Filat a comentat reținerea celor 16 persoane cu funcții de conducere în sistemul medical.

„Noi vom susține orice acțiune care are drept obiectiv realizarea acestui scop – stârpirea corupției. Totodată, lupta cu corupția nu trebuie să aibă culoare politică. Ceea ce așteptăm noi e ca instituțiile statului să probeze faptele și să nu iasă că avem acțiuni sporadice îndreptate împotriva anumitor persoane sau instituții”, a subliniat liderul liberal-democrat.

Menționăm că, mai multe obiecte, inclusiv mijloace financiare, au fost ridicate de ofiţerii anticorupţie şi procurori în urma percheziţiilor desfăşurate în dosarul licitaţiilor trucate

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (27)
  TREBUE INCEPUT DE LA TINE FILAT+PLOHOTNIUC+VORONA+DOIDON SI MAI DEPARTE,DAR NU SA GRAESTI IN VANT.
  • +1 (27)
   Filat+Plohotniuc+Voronin - la puscarie!!! Dodon & company - expulzati nafig din tara!
   • -5 (23)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Daca pleaca acestia din tara, sau ii punem la puscarie, va aparea alta problema, nu va avea cine fura tara, dar Moldovenii nu vor Europa, este pericol ca vor trai mai bine !!!
    • +7 (13)
     Foarte corect spuneti dle Filat institutile trebuie sasi faca treaba,si sa nu depinda de culoarea unui partid.Insa in ce priveste de 16 persoane eu sper sa fie doar inceputul.
     • +6 (12)
      CNA si PG trebuie sa rupa papucul,de aceia trebuie depolitizate aceste 2 instituti ca sa faca ordine in primariea Chisinau find cea mai corupta,si alte instituti .
      • +5 (9)
       VAd ca aici sunteti buni de hamait.Dece nu ziceti nimic de CNA si PG ca doar ei trebuie sasi faca lucrul si nu alcine,si doar ponegriti pe omul ista,stim foarte bine cui se subordoneaza aceste 2 instituti de aceia si nu ziceti nimic,stapinul nu va permite,ham ham.
       • +1 (1)
        O curva: Lupta cu prea-curvia este o prioritate si nu trebuie sa aiba culoare politica.
   • +4 (4)
    + 999999999999999999999999999999999999
  • -9 (15)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   daca e asa precum spui domnule Futilet , atunci dvs. tre sa fiti printre primii inchisi.
 • +12 (12)
  e evidenta concluzia asta!!! nu se mai poate de tolerat atita bezpredelurile estea facute contra concurentilor politici !!! INCEPETI ODATA SA ACTIONATI!!! NU DATI MAINILE IN JOS!!! CANCERUL ACESTUI STAT TREBUIE INCEPUT TRATAT DE URGENTA !!! ALTFEL TRECE IN METASTAZA SI MOARE TARA.
 • -4 (22)
  bla bla bla bla ... urmatoru ...
  • -7 (19)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   D-le Filat pe D-ra va poate salva doar daca intorceti miliarDiku inapoi in BNM, restu bla bla bla.
   • +2 (2)
    sa-l intoarca si sa zica ca "nu l-am furat, ci l-am ascuns de plohotniuc":))
 • -6 (20)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Filat, de ce nu-ti depui mandatul si sa te duci de buna voie la puscarie, dar sa nu uiti de plohis, voronin, shor, dragutanu si restul?
  -
  Cine te mai crede pe tine ca vrei sa lupti cu coruptia? E ca si cum hotul ar striga "Prindeti hotul!"
 • -6 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  daaa,miliardele sunt mai greu de gasit ,probabil sorii nu sau folosit de tel.mobila
 • -9 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  va imaginati cita mizerie si dobitocism in reierul acestui imbecil si lepadatura de filea...dobitocul asta aduna saci cu bani de la vama/fisc si toate ministerele pe care le "mulge"...aceasta "greseala" a naturii care a fost demis pentru coruptie...aceasta "satana" si lepra rapanoasa mirsava si fatarnica...care a furat miliarde i n cardasie cu alti dobitoci de plahish si voronin..."hotul striga hotul"...soar ta lui ceausescu pentru aceste risuri si lepadaturi
 • -9 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

  DA-A-A, ASA TUPEU MAI RAR!!! ... AR FACE CEL MAI BINE SA SE AUTODENUNTE, SA FIE CONDAMNAT CONVENTIONAL SI SA PLECE LA MANASTIRE - ASTA-I CEA MAI "SOFT" SOLUTIE PENTRU ACEST TIP.
 • -8 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  IN VINEREA MARE DOAR SE ROAGA SI SA IARTA TOT.
  DAR TU FILAT , PLOHOTNIUC, VORONA, GONDODON, SOR... - SI INCA O MULTIME NUISTIU DE PUTETI FI ERTATI - CEL MAI BIMNE SA VA ISPASITI PACATELE SA VA AUTODENUNTATI SA INTOARCETI LA STAT CE ATI FURAT SA STATI LA PUSCARIE SI ATUNCI VETI FI ERTATI.
 • -4 (12)
  Cita neobrazare si cinizm are acest individ.Si-a tradat practic toti colegii de partid pentru a-si scapa propria piele.O parte din ei au fost arestati (retinuti) cu acordul lui filat, dar citiva la indicatia sefului, pentru a sustrage atentia opiniei publice de la furtul secolului- unui miliard de euro, unde el este scripca principala.Daca intradevar toti acesti retinuti sint hoti si corupti, atunci cu cine filat a venit sa guverneze tara????? Ce n-ai inventa peste noapte, ce n-ai gindi, tot una drumul tau e stiut: Cricova(sa nu se incurce cu subsolurile vinariei Cricova). Printre altele, neaprobarea bugetului 2015 de catre parlament, este tot o crima, pusa la cale de acelasi filat.
  Va aduceti aminte cum se subscria- al vostru vlad filat.Filat e al nostru, da banii furati sint numai ai lui.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA