(video) Zagorodnîi explică „ezitările” din discursurile liderului PCRM

Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a avut o ezitare înainte de discursul susținut marți, 22 octombrie, în fața plenului Parlamentului. Preț de circa 30 de secunde, liderul PCRM a ținut sala în suspans, iar „vocile rele” s-au grăbit să spună că acesta a uitat ce a vrut să spună.

Acesta nu a fost prima bâlbâială în public a lui Vladimir Voronin. Pe 26 septembrie, în timpul unui discurs în fața revoluționarilor, Vladimir Voronin a pierdut șirul vorbelor. La un moment dat, comunistul a început să spună cuvinte și fraze fără sens, iar momentul stânjenitor s-a întins pentru câteva secunde bune, înainte ca politicianul să treacă de la limba română la cea rusă.
 
 
Deputatul PCRM Anatolie Zagorodnîi dă vina pe emoții. „Până la urmă, noi toți suntem oameni și dacă cineva la o anumită expunere și-a pierdut gândul asta nu înseamnă că omul este deja bolnav. Sunt emoțiile de vină. Sunt diverse situații”, a menționat activistul PCRM în cadrul unei emisiuni la UNIMEDIA.
 
„Marți, la tribuna Parlamentului, a ezitat puțin. Probabil, a stat să se gândească în ce limbă să vorbească, în rusă sau „moldovenească”. Starea lui de sănătate este bună, nu trebuie de legat una cu alta. Și eu pot să ies mâine la tribuna Parlamentului și să am o ezitare. Asta nu înseamnă că ceva nu este în regulă”, a tăiat Zagorodnîi.
 
Menționăm că Vladimir Voronin avea din timp pregătit discursul în limba rusă.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub