ora: 13:15, 02 ian 2014 7892

(video) Voronin și lecțiile „de partid” pentru jurnaliști


Video se incarcă ...
(video) Voronin și lecțiile „de partid” pentru jurnaliști
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
Vladimir Voronin consideră că ar fi necesar să organizeze la partid, seminare pentru jurnaliști, unde să le dea lecții cu privire la orânduirea politică. 
 
Fiind invitatul emisiunii „Alb&Negru” de la UNIMEDIA, Vladimir Voronin a fost rugat să explice de ce în statutul formațiunii este scris că PCRM pledează pentru „Integrarea Europeană, pentru reformarea ţării şi societăţii în conformitate cu standardele democratice juridice, economice şi sociale” și, în același timp, comuniștii pledează pentru integrarea țării în Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan. 

Liderul PCRM a reproșat că „jurnaliștii nu știu să delimiteze noțiunea de statut, de cea de program al partidului”, refuzând să recunoască că există careva divergențe între cele două documente.
 
„Noi am vorbit despre integrare europeană în statut, ca program de perspectivă pentru dezvoltarea Republicii Moldova. În programul PCRM a fost indicată „calea de modernizare europeană a Republicii Moldova”, nu cea de integrare”, a precizat Voronin.
 
„Trebuie eu să încep să petrec niște lecții, niște seminare cu jurnaliștii, în sediul partidului,  ca să explic lucrurile pe care nu le înțelegeți”, a mai spus președintele PCRM.
 
UNIMEDIA reamintește că PCRM a creat un grup de lucru care să pregătească modificări la statutul formațiunii, unde, recunoaște Mark Tkaciuk, s-ar fi adunat mai multe neconcordanțe.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (4)
  Comuniştii vor din răsputeri,
  De parcă ar fi nişte cadâne,
  Să ne târâie ăn ziua cea de ieri
  Pe când poporul vrea în cea de mâine.
  • +5 (7)
   Voronin azi spune una, miine se contrazice singur, poimiine inventeaza altceva, el nu mai este o personalitate credibila. E un ametit.
   • +5 (7)
    El mereu era asa numai ca putini intelegeau asta. Acest Papalapte este la limita si partidul sau este aproape mort. Trebuie sa uitam de el pe veci :)
   • +2 (4)
    Dupa cantecul de final (Scoala-te tara...)al re-polutiei futile, moastele lui Boronila au rams pe asfalt. Ce-a de-a 2-a Messia, degeneranta si ridicola, care lupta cu amnezia si cu sindromul Alzheimer, nu mai este politicianul falnic. Un om batran si cu glagore ar spune intr-o buna zi: "Exista viata si dincolo de politica". Dar de unde nu e, nici Dumnezeu nu are pretentii. Ar fi castigat tot respectul (poate!) si, probabil, dorinta unora de a-l ingropa intr-un cimitir pentru oameni. Asa, insa....va ajunge la cimitirul de javre.
  • +2 (2)
   Intrun cuvint P R I D U R O C
 • +1 (5)
  "Говорим Партия, подразумеваем Ленина,
  Говорим Ленин, подразумеваем Партию!"
  В. Маяковский
  "Говорим Молдова, подразумеваем Молдавскую губернию,
  Говорим Молдавская губерния, подразумеваем Россия!"
  Tov. Cioronin.
  N.B.
  Здесь и зарыта ваша "пэдриотическая" собака !
 • +2 (4)
  Tov. Cioronin, iata cum trebuie sa scrieti in statutul vostru: Лесь Подеревянский: "Говорят, что есть выбор: туда или сюда. Вроде как есть первая причина, вторая и даже третья. Я уверен, что ни х..я никаких причин нет, и выбора тоже нет, потому что когда у вас в одной руке мороженое, а в другой — говно, то вы все равно выберете мороженое. Вы знаете, что мороженое намного опасней: оно холодное, от него может быть ангина, оно сладкое, от него может быть диабет. Но это все равно мороженое, а не говно. У нас нет выбора, мы должны быть в Европе. Надо отдавать себе отчет, что Россия — совершенно…
 • +2 (4)
  Dvs. nu intelegeti, ca nu ati absolvit școala superioară de partid... :D :D. Mai intii sa se trezeasca din băutură, biata prezentatoare s-a îmbătat numai de la miros. :D

  Sunt cetățean activ
 • +2 (4)
  Agresivitatea este caracteristica celor mai abominabili psihopati politici autohtoni. De ce-ar dori, fatis, militianul Boronila integrare europeana, daca nu a avut respect pentru acest popor? Si-apoi, oriunde in Europa Occidentala (unde criptobolsevicul asta criminal, indezirabil si primitiv isi are dosite toate bogatiile), politicienii nu/nu-si arunca vorbe de ocara, ci se dueleaza elegant in proiecte, actiuni comune sau efecte retorice. In fond, pramatia comunistoida neo-feudala se consuma marlaneste, nu din cauza binelui URSS-ist sau EuroAsiatic-Phutinist, ci pentru un mod gregar, dar egal al prostimii. Si, ca orice heanderHal in putrefactie, manifesta canibalism politic.
 • -1 (1)
  Bravo KPM! Numai asa cetatenii vor intelege unde mergem si cine este mama lor cand vor avea toti studii superioare de partid si pus "ZACEOT" de MARK TKACIUK!
 • -1 (1)
  Cel putin 68 % din pouplatia tarii au varsta sub
  50 de ani ,din care peste 30% -sub 35 ani,18% sub 18 ani. TREBUE INTREBATI ACESTI OAMENI DACA sant de acord sa fie condusi de oameni ca d-l din imajinea de mai sus.

  Sunt cetățean activ
 • +2 (4)
  Voronin a terminat scoala superioara de partid...Pentru a intra la asa tip de scoala trebue neaparat sa fii prost betivan si tare mincinos...voronin si acum invata ca a ramas repetent si asa va muri...Cind va muri cioronin va trebui sa ne intilnim in PMAN sa sarbatorim ca a murit cel mai mincinos comunist moldovan fabricat la cea mai mare fabrica de minciuni <cremlinul>...voronin pridnestrovschii taliban falsivii moldovan.taliban separatist falsivii comunist...adevarat fascist stalinist...

  Sunt cetățean activ
 • -1 (1)
  se vede ca o ia pe urmele lui lenin
  pacat ca acuma nu se pot folosi kalashnikovul pentru a putea obliga persoanele sa-l asculte
 • 0 (0)
  Statutul PCRM:
  PCRM pledează pentru Integrarea Europeană, pentru reformarea ţării şi societăţii în conformitate cu standardele democratice juridice, economice şi sociale.
  Programul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova:
  PCRM consideră că democraţia europeană modernă...este sistemul de principii şi instituţii politice ce se dezvoltă cel mai dinamic în lume. Anume de aceea pentru noi, comuniştii moldoveni, integrarea europeană şi formarea unui sistem democratic dezvoltat, adînc eşalonat, nu este atît o problemă ce ţine de aderarea noastră la Uniunea Europeană, cît, într-o măsură mai mare, o problemă ce ţine de opţiunea noastră politică internă, care presupune modernizarea cardinală a sistemului de drept, edificarea unei societăţi ce se autodezvoltă, asigurată contra presiunilor clanurilor nomenclaturiste semifeudale.
 • 0 (0)
  Programul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova
  PCRM este convins că numai deschiderea pentru integrare, că numai capacitatea de a depăşi fantomele închistării şi şabloanele unei politici externe cu un singur vector îi vor permite Republicii Moldova să propună o perspectivă cu adevărat valoroasă pentru toţi cetăţenii săi, să asigure coeziunea civică şi o nouă calitate a securităţii. Noi pornim de la faptul că în Europa unită a naţiunilor şi a ţărilor Republica Moldova trebuie să intre deja în calitate de stat reunificat, integru din punct de vedere teritorial, cu o economie dezvoltată şi cu un nivel de trai înalt.
 • 0 (0)
  Faceti concluzii cine pe cine incilceste si cine stie mai bine doctrina partidului
 • 0 (0)
  Numai de handicapați mintal Moldova n-a dus lipsă nici odată. Acest Vorona nici nu înțelege în ce lume trăiește, e un degradat la toate capitolele. El nici nu știe ce vorbește. Ca lider de partid nici nu pricepe, că statutul partidului e un cod de conduită a membrilor de partid, iar programul partidului e un document de acțiune strategică de lungă sau scurtă durată. Că limitat mai este. Un bădăran, mai mult nimic. Comuniștii se află în criză totală și IREVERSIBILĂ. Ei toți, în frunte vu Vorona, merg în pas cadențat la gunoiștea istoriei. Să le dorim să ajungă acolo cât mai curând.
 • 0 (0)
  Ma omoara aceasta moderatoare de program ,un glas ca la o pasare....

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA