ora: 12:58, 25 noi 2014 6455 28

(video) Voronin o compară pe Greceanîi cu Timoșenko: Prețul la gaz a fost negociat prost


Video se incarcă ...
(video) Voronin o compară pe Greceanîi cu Timoșenko: Prețul la gaz a fost negociat prost
Voronin: Trebuie să răspundă
Zinaida Greceanîi
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Vladimir Voronin o compară pe Zinaida Greceanîi cu Yulia Timoșenko. Potrivit lui, și fosta prim-ministră a Republicii Moldova trebuie să fie cercetată pentru negocierea defectuoasă în 2008 a contractului de livrare a gazelor de la concernul rus Gazprom. Liderul PCRM sugerează că după alegerile parlamentare trebuie să fie creată o comisie specială de stat care să investigheze acest caz.

Potrivit lui, contractul negociat anterior putea fi prelungit din an în an, și nu înțelege de ce s-a pus întrebarea de a negocia un contract nou.
 
„După ce dna Greceanîi s-a aflat timp de o lună de zile la Moscova, s-a întors în Moldova și mi-a spus: „Dle președinte, permiteți-i lui Igor Dodon să meargă cu mine că eu de una singură nu mă descurc”. La sfârșitul a trei luni de zile au adus acord nou pentru procurarea gazului din Federația Rusă, costul căruia la momentul ăla era de două ori mai mare decât costa gazul procurat de Germania de la Gazprom”, a menționat liderul PCRM în cadrul emisiunii „Fabrika” de la PublikaTV.
 
Cei doi i-ar fi spus că ar exista o schemă, în baza căreia prețul gazului se va reduce până în 2010. „Acest lucru nu s-a întâmplat, cu niciun leu nu s-a redus prețul”, a menționat comunistul.
 
Vladimir Voronin consideră că după alegeri trebuie să fie creată o comisie specială de stat care să se clarifice cu acest acord. „Fix așa a fost negociat și de Yulia Timoșenko. Fostul prim-ministru al Ucrainei a răspuns. Noi trebuie să căutăm răspuns și aici, în Moldova”, a conchis acesta.
 
Precizăm că în fostul premier al Ucrainei, Yulia Timoșenko, a făcut pușcărie pentru că a negociat un contract pentru livrarea gazului cu Gazprom, care de asemenea nu era avantajos pentru ucraineni. 

Comentarii (28)
 • +1 (13)
  Zinaiuda, Zinaiuda! Ce-ai facut, Cruella? Oare n-auzi tu, Mata Hari de Basarabia, cum zanganesc catusele dupa tine si dilitul DoDoWN? Haida-sus, puscaria e vacanta!
  • 0 (0)
   Iaka Voronin se prikaleste de noi...Parca nu stie orice cetatean ca pe timpul cand era presedinte el conducea tot, toti il ascultau pe el ca pe dumnezeu. El daca nu era de acord cu pretul, Greceanai in viata ei nu semna asa acord. Si acuma zice ca aia sunt vionati!! Nici acum nu inteleg cum acest om si fiisu nu sunt la puscarie?!!!
 • +6 (12)
  Voronin s-a apucat de comentat tot la stînga și la dreapta doar ca să adune voturile pierdute înapoi.
  dacă cîștigă PCRM după alegeri țara va degrada încet și nu vedem noi Europa în vecii vecilor.
  cu PL în NATO și UE!!
  votăm PL!
 • +4 (10)
  Doi amanti care se sfadesc de la o bucata de piine eu asta asa vad si tot ce pot spune e ca pe 30 faceti alegerea corecta nu ne dati pe mina rusilor VotezPL!!!
 • 0 (8)
  nu Greceanii a negociat pretul gazului care a scazut la piata internationala si pretul mai mic la gaze nicidecum nu se datoreaza negocierilor duse de Candu si PD!

  Sunt cetățean activ
  • +6 (8)
   Greceanii ??
   In 2005 R.Moldova procura de la Gazprom la pretul 80 $ pentru una mie m3 de gaz natural. Iar Greceanii in 2006 a negociat cu Putin (care a insistat la formula lui) in asa fel incat pretul gazului pentru RM a ajuns in 2011-2012 la ~ 400 $. Asa ca vezi si tu de ce scadere la gaze vorbesti si care sunt "meritele" lui Greceannii.
 • +1 (7)
  Amîdoi sunt niște trădători ai patriei. În public se ceartă, iar intre 4 ochi sunt niște amanți. Nu vă minciuniți singuri pe sine. Votați Partidul Liberal. Acest partid este calea cea mai bună a țării. Votați PL!!!

  Sunt cetățean activ
 • +4 (6)
  Tanti parca e o "taratura" pe panourile cu Putin si Dodon
  _______
 • +6 (10)
  LA PUSCARIE CU TIRFA ACESTA DE GRECEANII.


  Sunt cetățean activ
  • 0 (8)
   E dusa cu sorcova borsita de scuipatoare! Ochii dracului, boala vacii nebune si Sindromul Stokholm au cariat-o pana la abject, numai zdreanta a ramas. Nu i-a fost de invatatura deportarea. Pesemne, a fost nascuta de un aligator sau de o ursoaica polara, caci poarta in adeneul sau lumina leninista si urgia lui Adolf Visarionovici Putin.
 • +1 (5)

  Votati Partdul Liberal! Unicul partid, care n-a vrut sa participe alaturi de partidele pseudoeuropene de la guvernarea actuala la transmiterea Aeroportului si Bancii de Economii rusnacilor pagani si la multe alte crime!
  Unicul partid, care pledeaza deschis pentru integrarea in UE si NATO! Doar NATO poate sa ne apere de o eventuala invazie moscalo-porcina! Nu ascultati prostiile celorlalte partide despre neutralitete! Neutralitatea Moldovei=capitulare si ingenunchere momentana in fata lui Putler!
  Fitipolitic maturi! Votati PL!
 • +3 (3)
  e interesant domnul Voronic.
  chiar dacă nu îmi place la general de el, uneori spune foarte multe lucruri corecte.
  pentru aceasta respect
 • +1 (3)
  Zana mamei zana...Ai facut rahatul...Acum catuselele in loc de bratare impreuna cu dondon. Da tu ghiuj be.inos unde erai,nu presedinte erai...Si pana acum de ce-ai tacut?
 • +1 (3)
  Vologhea,Vologhea,pe cine incerci tu sa minti? Oare crezi ca populatia e intr-atit de indobitocita?
  Oare nu se stie ca in 2008, cind erai presedinte, si Zina-Carabina premier, nimeni nu facea un pas fara aprobarea ta?
  Si daca ea a semnat acel contract,pai tot cu consintamintul tau.
  Sinteti de-o teapa....ori Dodik,ori Zina,ori tu- aceeasi roseata alterata...
 • -1 (3)
  Vorona a ajuns la limita disperării şi-şi scoate toate armele pentru a lovi în cei care îi fură din electorat. Voroshka, calmează-te! Nu eşti cu nimic mai bun decât colegii/foştii de cârmă! Toţi sunteţi plămădiţi din acelaşi aluat roşu, toţi sunteţi sub papucul murdar al Rusiei. Nu meritaţi nici un vot! Oamenii nu pot avea încredere în cei fără coloana vertebrală şi care aleargă , ca prostituatele, la cel mai bogat client. Acum e timpul să alegem un partid proeuropean, un partid necompromis, curat şi onest! Alegem Partidul Liberal! Alegem cursul european al Moldovei! Votez PL!

  Sunt cetățean activ
  • 0 (2)
   Da, Voronin scos (numai formal!!!!)în afara partidului pe avangarda odioasă (detaşamentul de asalt) alde Petrenco, Tkaciuc, etc., îîn scopul de a prosti electoratul (chipurile ce care au rămas în PCRM sunt mai buni)... NU, EI SUNT TOŢI TOT UNA - conduşi şi finanţaţi din Moscova - coloana a 5 a Rusiei.
 • 0 (2)
  Zîna pulemeotcița, cea care speria tinerii că-i împușcă, în 7 aprilie, consecințele le cunoaștem cu toții.
  http://youtu.be/Z8QQYglRzog
 • 0 (4)
  NU ocupației rusești, DA libertății românești. Votam Partidul Liberal! Votam Mihai Ghimpu! Votam Dorin Chirtoacă!

  Sunt cetățean activ
 • +2 (4)
  Blin, da ticălos mai este şi moşulică acesta Voronin !!!!
  Cănt Zina-Karabina a încheiat contractul cu ruşii el a aprobat, n-a zis că e rău, apoi ne-o băga pe gât ca preşedinte (îmbrăcată în roşu)... iar tocmai acuma, iaca în modul cel mai ticălos dă vina pe unica Zina-Karabina..
  Nu moşulică, răspunderea aparţine la toată administraţia din acel timp, pe care tu o conduceai cu mănă de fier. Tu, Voronin, eşti vinovat de preţul negociat la gaz, fiindcă tu ai făcut-o pe Zina premier, şi n-ai dat-o afară după asta.
 • 0 (2)
  Eu una nu pot intelege cum poti sa fii asa de animal fara simt, dobitocule cind erai pahan peste tara prostilor fara voia ta nu puteai face o besina. Da acuma esi si riigii cu imputituri de ale tale. Animalule tu in primul rind si cu toti analfabetii tai trebuesti bagat la zdup. Da tu dobitoc imputit mai esi si mai strici aerul.
 • 0 (2)
  Statistul Voronin vrea iar pe plajă.....
  Нахрен с пляжа, moşulică !!!!
 • 0 (2)
  Pe acele timpuri Moldova ingheta iarna, cred ca problema era in debilul de Voronin. Pe atunci era problema embargourilor. Consider ca Grecean, ca femeie a facut un pas inainte. Inteleg acuma ca toti ministri din RM sunt niste "muieri". "Leanca - imi cer scuze, emotiile m-au luat pe dinainte !"
 • +2 (4)
  Pe langa plopii fara soti
  Se veseleau ai mei nepoti,
  Atenti copii,nu prindeti muste,
  Ca vine Zana sa va-mpuste.
  • -1 (3)
   Satula ea intr-un tarziu
   De minte golaneasca
   Bau o cana de coniac
   Si merse la fereastra.
   Cel Necurat(Putin) statea pe cer
   Intr-un manunchi de stele
   Infractoarea la el belea
   Si se scremea la ele.
   De-atata screamat nealinat
   S-a puricat la piele
   Si-ntr-un tarziu n-a mai rabdat
   Si-a inceput sa zbiere.
   Si-a tot zbierat, si-a tot zbierat
   Nu cobori fascistul!
   Si ea dadu cu curul de pamant
   De gauri asfaltul....
 • 0 (0)
  Sa majorat pretul la gaz pentru ca, RM avea un presedinte comunist-iobag...Un general-comunist cu minte de tractorist... Si imperialistii din cremlin au vazut ca ai trimis la cremlin doi prosti dodon+greceanaia...Toti din pcrm,psrm la puscarie va este locul...
 • 0 (0)
  Aho, Cioronin !
  Prea de ptosti ii iai pe moldoveni.
  Hai, davai - nahren s pleaja (vorba ta!)
  Ziba-carabina e prostitutka voastra. Te-ai saturat de ea ?
 • +1 (1)
  Дадон и Гречаный - два государственных преступника и предатели,две проститутки,две свинные рожи и две твари которых надо закопат заживо в одну яму
 • +1 (1)
  Voronin, involuntar, a recunoscut ca si el poarta responsabilitate pentru pretul mare la gaz (guvernul Greaceanii a fost GUVERN COMUNIST).

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri