ora: 15:10, 20 mai 2014 3674 11 Autor: Cristina Buzovschi

(video) Voronin lansează acuzații în adresa PD


Video se incarcă ...
(video) Voronin lansează acuzații în adresa PD
Voronin și Diacov
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

După ce i-a criticat pe liberal-democrați, președintele Partidului Comuniștilor lansează acuzații și în direcția PD. Vladimir Voronin susține că deține informații potrivit cărora democrații își cumpără membri de partid din diferite localități ale republicii, iar drept exemplu a dat raionul Drochia, transmite UNIMEDIA.

„Sâmbătă, Lupu și Diacov au fost în Drochia. Dintr-o lovitură, cei doi au primit 2200 de persoane în partid. Eu am văzut multe, multe am învățat. Am stat la baza creării unui nou partid cu doctrină comunistă. Dar, în 22 de ani, nu am văzut așa ceva”, a menționat liderul PCRM în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.
 
Pentru comparație, Voronin a declarat că PCRM, în decursul unui an, primește în rândurile sale circa 500-600 de oameni. „Și noi considerăm că am lucrat eficient în acel an”, a evidențiat sursa.
 
Politicianul a explicat cum funcționează așa-zisa schemă a PD. „În toate raioanele, există filiale Moldtelecom și diferite depozite ale întreprinderii. În aceste depozite, cu camioanele sunt aduse produse alimentare: saci cu făină și cu zahăr, lăzi cu ulei de floare soarelui, macaroane, etc. MTIC este subordonat PD. Ei au din timp listele cu toți cetățenii din localitățile unde merg. Intră acasă la oameni, le fac cardul din plastic (buletin, permise de conducere, etc.) și le dau apoi să semneze că sunt membri ai Partidului Democrat. Și apoi, le mai dau sacoșe cu produsele alimentare enumerate mai sus și bani”, a adăugat Vladimir Voronin.
 
Potrivit lui, PCRM nu se adresează la Procuratură deoarece și această instituție este subordonată politic.
 
Partidul Democrat nu a comentat deocamdată acuzațiile care i se aduc.

Comentarii (11)
 • +8 (14)
  Consider ca Voronin este panicat ca PD-ul.
  Cel mai aprig concurent politic al PCRM-ul, Partidul Demcorat din Moldova se largeste tot mai mult. Acest fapt l-a facut sa-l calomnieze pe Lupu si echipa sa, aseara in emisiunea Politica.
  Ce nu stie Voronin este ca partidul lor este sortit pieirii!
  • +8 (14)
   Da eu stiu si de ce saracul voronin plinge asa, caci doar acestia care vin la PDM, nu sunt doar cetateni simpli care nu au amai fost in politica, dar si fosti membri comunisti care nu mai vor sa faca parte din formatiunea condusa de talibani ca Tkaciuk Voronin, Muntean si alte cadavre politice din formatiunea comunistilor.
   • +8 (14)
    Suntem in an electoral si fiindca comunistii nu sunt mediatizati au inceput sa faca o campanie de dezinformare a oamenilor. Cel mai probabil ca Voronin o vorbit de partidul sau care dau cite 50 de lei si fac cinste cu tuica celor care ii sustine

    Sunt cetățean activ
    • +8 (14)
     iar aceasta cifra nu inseamna ca intr-o zi au fost adunati acesti membri dar pe parcursul a citorva luni sau poate ani, dar abia acyum si-au luat carnetul d emembru, dar un lucru e evident, ca PD este pe locul intii la capitolul organizare si activitate eficienta structurata, astfel este un merit atit a liderilor cit si a organizatiei locale din Drochia care au atras acesti membri s asustina politica sanatoasa de centru stinga a PDM-ului.
     • +7 (13)
      Batrinul Voronin care sufera de o boala incurabila indruga verzi si uscate doar ca sa iasa in evidenta, rautatea si invidia il face sa arunce declaratii nedrepte in favoarea PDM-ului care in ultimul timp tot mai mult electorat ii sustine deoarece au demonstrat fapte ce sunt mai presus de toate pentru oameni.

      Sunt cetățean activ
      • +7 (13)
       Daca totul ar fi asa cum spune acest imbecil care a furat de pe spatele parintilor si buneilor nostri mii si si-a cumparat o multime de bijuterii pe roti, nu avea sa paraseasca rindurile partidului tradatorilor si sa treaca in rindul PDM-ului. Sunt multe alte partide dar anume democratii este ales deoarece sunt persoanele care isi idneplinesc promisiunile

       Sunt cetățean activ
       • -1 (3)
        Nu cred ca trebuie sa-i atragem foarte mare atentie lui Voronin, are si el omul punctul sau de vedere!!! Alta este ca nu are argumente in mentinerea opiniilor sale si nu poate lamuri normal. Anume din aceasta cauza intelegem cu totii ca si Voronin dar si PCRM nu au nici o baza rationala dupa care se conduc in actiunile si propunerile cu care vin in societate, fapt din care nimeni nici nu-i respecta.
  • +1 (1)
   AmazoanA , eu cred ca stie ca e sortit pieirii dar joaca ultimul teatru de dragul aparentelor fata de rusia.
 • 0 (2)
  Dupa sac si petec. Aurolacii astia si toti ceilalti cu mecla Plahoitului pe tricouri. Figuri albastre-vinetii cu fundul acoperit de aceeasi crusta de jeg rosu. Cu aceeasi aroma nomencla-turista, care bantuie societatea ca niste himere parsive, dar cu pungi ot PDMalware. Afacerea "Bossu'cu fasole turcesti". Cotcodaceala si matanii cu aplomb fantastic. Strict socialeeee. Ca lumea e saraca. Pentru ca, nu-i asa?, fericiti vor fi doar cei saraci cu duhul - hotomani de marca - si-a lor va fi absolutamente imparatia... puterii.
 • +2 (2)
  Mama mea la fel a fost impusa sa intre in PD , din cauza ca directoarea ei este din PD, si au fost impuse toate persoanele angajate sa intre in PD, cu toate ca ea mereu voteaza PL. PD partid de rahat.

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Aicea,eu sint deacod in totalitate,ce spune batrinul Voronin;are dreptate in totalitate si cind,il mai vedem pe falosul,de Lupu si Diacov,sustinuti material de nu stiu cine,imparte la stinga si la dreapta,fel de fel de produse alimentare dar,taranilor de mincare le trebue,inca fara plata(cu macaroane dupa ureci);si cind,ii vezi pe acesti,cu carnete facute fara plata la firma lui Filip-noi am intrat in partidul democrat,cel mai democrat partid din Moldova,chiar ca-ti vine greu de asa politica,unde se intimpla numai in saraca Moldova.

  Sunt cetățean activ

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA