(video) Voronin lansează acuzații în adresa PD

După ce i-a criticat pe liberal-democrați, președintele Partidului Comuniștilor lansează acuzații și în direcția PD. Vladimir Voronin susține că deține informații potrivit cărora democrații își cumpără membri de partid din diferite localități ale republicii, iar drept exemplu a dat raionul Drochia, transmite UNIMEDIA.

„Sâmbătă, Lupu și Diacov au fost în Drochia. Dintr-o lovitură, cei doi au primit 2200 de persoane în partid. Eu am văzut multe, multe am învățat. Am stat la baza creării unui nou partid cu doctrină comunistă. Dar, în 22 de ani, nu am văzut așa ceva”, a menționat liderul PCRM în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.
 
Pentru comparație, Voronin a declarat că PCRM, în decursul unui an, primește în rândurile sale circa 500-600 de oameni. „Și noi considerăm că am lucrat eficient în acel an”, a evidențiat sursa.
 
Politicianul a explicat cum funcționează așa-zisa schemă a PD. „În toate raioanele, există filiale Moldtelecom și diferite depozite ale întreprinderii. În aceste depozite, cu camioanele sunt aduse produse alimentare: saci cu făină și cu zahăr, lăzi cu ulei de floare soarelui, macaroane, etc. MTIC este subordonat PD. Ei au din timp listele cu toți cetățenii din localitățile unde merg. Intră acasă la oameni, le fac cardul din plastic (buletin, permise de conducere, etc.) și le dau apoi să semneze că sunt membri ai Partidului Democrat. Și apoi, le mai dau sacoșe cu produsele alimentare enumerate mai sus și bani”, a adăugat Vladimir Voronin.
 
Potrivit lui, PCRM nu se adresează la Procuratură deoarece și această instituție este subordonată politic.
 
Partidul Democrat nu a comentat deocamdată acuzațiile care i se aduc.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub