(video) Voronin îl descalifică pe fostul său consilier Reniță

Vladimir Voronin nu are niciun cuvânt bun de spus despre fostul său consilier, Valeriu Reniță. Potrivit liderului PCRM, Reniță nu merită să fie luat în seamă și că acesta este un om „terminat”, fără de valoare.

 

În cadrul emisiunii „Politica” de la TV7, moderatoarea Natalia Morari i-a citit lui Vladimir Voronin un paragraf din ce a scris Valeriu Reniță pe blogul său: „Scurgerile de informații despre Vladimir Voronin pot fi organizate doar de către principalul său consilier, Mark Tkaciuk, care încearcă să discrediteze pe Vladimir Voronin și să ia definitiv Partidul Comuniștilor sub controlul său, și să numească un alt lider de partid”.
 
„Nu vă dezgustă să-i citați pe așa nemernici”, a întrebat Voronin. „Este un om terminat. Uitați-vă ce a făcut din Federația de Fotbal al Republicii Moldova. De ce îl ridicați în slăvi? El merită așa aprecieri? Este un om terminat”, a reiterat președintele PCRM.
 
„Știți care este vina lui Tkaciuk? Că este bun la inimă. L-a găsit în stradă pe acest Reniță, în niște zdrențe și flămând, nu avea pe atunci această mutră pe care o are acum când este hrănit ca să atace comuniștii”, a adăugat Vladimir Voronin.
 
UNIMEDIA amintește că fostul consilier a liderului PCRM, Valeriu Reniță, l-a îndemnat pe Voronin să plece din fruntea PCRM. De asemenea, acesta a numit și potențialii succesori al liderului PCRM la șefia partidului: Artur Reșetnicov și Mark Tkaciuk. În același context, Reniță a declarat că evenimentele din 7 aprilie au fost organizate din timp, iar conducerea de atunci știa, dar nu a întreprins nimic. Acesta a mai spus că fiul președintelui PCRM, Oleg Voronin, nu este businessman adevărat, pentru că el nu știe să facă afaceri, iar fiecare pas era controlat de tatăl său.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI