ora: 15:50, 11 mar 2014 4538
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Voronin îl descalifică pe fostul său consilier Reniță


Video se incarcă ...
(video) Voronin îl descalifică pe fostul său consilier Reniță
Voronin și Reniță
Colaj: UNIMEDIA
Vladimir Voronin nu are niciun cuvânt bun de spus despre fostul său consilier, Valeriu Reniță. Potrivit liderului PCRM, Reniță nu merită să fie luat în seamă și că acesta este un om „terminat”, fără de valoare.

 

În cadrul emisiunii „Politica” de la TV7, moderatoarea Natalia Morari i-a citit lui Vladimir Voronin un paragraf din ce a scris Valeriu Reniță pe blogul său: „Scurgerile de informații despre Vladimir Voronin pot fi organizate doar de către principalul său consilier, Mark Tkaciuk, care încearcă să discrediteze pe Vladimir Voronin și să ia definitiv Partidul Comuniștilor sub controlul său, și să numească un alt lider de partid”.
 
„Nu vă dezgustă să-i citați pe așa nemernici”, a întrebat Voronin. „Este un om terminat. Uitați-vă ce a făcut din Federația de Fotbal al Republicii Moldova. De ce îl ridicați în slăvi? El merită așa aprecieri? Este un om terminat”, a reiterat președintele PCRM.
 
„Știți care este vina lui Tkaciuk? Că este bun la inimă. L-a găsit în stradă pe acest Reniță, în niște zdrențe și flămând, nu avea pe atunci această mutră pe care o are acum când este hrănit ca să atace comuniștii”, a adăugat Vladimir Voronin.
 
UNIMEDIA amintește că fostul consilier a liderului PCRM, Valeriu Reniță, l-a îndemnat pe Voronin să plece din fruntea PCRM. De asemenea, acesta a numit și potențialii succesori al liderului PCRM la șefia partidului: Artur Reșetnicov și Mark Tkaciuk. În același context, Reniță a declarat că evenimentele din 7 aprilie au fost organizate din timp, iar conducerea de atunci știa, dar nu a întreprins nimic. Acesta a mai spus că fiul președintelui PCRM, Oleg Voronin, nu este businessman adevărat, pentru că el nu știe să facă afaceri, iar fiecare pas era controlat de tatăl său.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (5)
  De ce Voronin vorbeste in limba rusa ??? In limba rusa se vorbeste in rusia
  • +3 (5)
   Pai pentru Voronin, si Tkaciuk degraba o sa fie concenii ca voronin stie sa-si faca interesele personale in baza unor oameni, care daca se ridic deja impotriva lui devin pentru el concenii. Asta pentru Voronin e cheia succesului sau de a deveni un oligarh.

   Sunt cetățean activ
   • +4 (6)
    Vorbeste in rusa deoarece in fiecare luni la TV 7 emisiunea este in rusa.
    Se observa foarte clar ca Voronin nu poate judeca normal Vorbeste niste prostii mai mari ca el. Imi pare ca el pe dinsul singur se descrie cu cuvintul pe care l-a spus.
    • +1 (3)
     Tkaciuc vrea sa-l distruga complet pe Voronin. Nu degeaba acesta s-a intilnit in secret cu Renato Usatii. Acesti doi radicali si talibani pun ceva la cale. Cu siguranta vor sa-l dea jos pe Voronin. Sunt sigur si de faptul ca Tkaciuc anume l-a tradat pe Voronin in cazul noutatii cu masinele acestuia.
     • +1 (3)
      Voronin inca are mintea in vacantele de lux undeva in Cehia, sau poate sa gindea in timpul emisiunii la schemele ce sa le implementeze pentru a ascunde garajul de masini de lux in declaratia de avere ce trebuia sa o depuna.

      Sunt cetățean activ
      • -1 (1)
       La Voronin mintea in general nu este limpede.
       A pierdut omul simtul cu realitatea. S-a pierdut in spatiul.
       In general PCRM e pe duca. Nu are viitor politic acest partid. Doar oamenii fara minte in cap vor vota pe acestea la urmatoarele alegeri.
       • -1 (1)
        PCRM se dezbina tot mai tare. E limpede ca apa ca ceva nu este in regula. Sunt sigur ca in viitorul apropiat se vor mai gasi oameni care vor parasi pe Voronin si Tkaciuc. Pur si simplu prea radicali devin comunistii. Prea rai si prea turbati.
  • +1 (1)
   Fiindca la televiziunea FSB-ista se vb.in rusa...
 • +1 (3)
  Ce a declarat Voronin n-are nici o logica.
  El n-a venit nici cu un argument pentru ca Renita are dreptate in tot ceea ce scrie pe blog! Renita a dezvaluit cu lux de amanunte cum Voronin a fost tras pe sfoara de Tkaciuk. Lui Vladimir Nicolaevici acum insa ii e rusine sa recunoasca...
 • 0 (0)
  bai bai bai... vorona e terminat rau de tot... Dar mai terminati decat voronin sunt moldovenii care il voteaz...pe rusi ii inteleg, pentru ca voronin le promite linsul in cur... da moldovenii care voteaza comii SUNT NISTE RASURI.
 • 0 (0)
  Bravo, tov. Cioronin! trebuie sa stie acest pe_renita ca a fost si este doar o scula de unica folosinta !
 • 0 (0)
  Alzhaimer își spune cuvîntul.

  Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  Imi mai aduc aminte cum un "politician fix in pix ca Cioronin" il numea pe un fost subaltern de al sau prapadit, care l-a luat de la plivit patlagele. Vi-l aduceti aminte? Doi frati leiti. Fateti concluzia :)

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA