(video) Voronin: Fără Roșca se simțea un vacuum în politica moldovenească

Iurie Roșca trebuie să revină în politica moldovenească. Fără Roșca se simțea un vacuum în politică. De această părere este fostul președinte al țării, Vladimir Voronin.

Declarația a fost făcută de către liderul PCRM în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la Național 4, transmite UNIMEDIA.

„Iurie Roșca trebuie să revină în politica moldovenească. El întotdeauna a avut capacități. A demonstrat, pe parcursul anilor, o poziție. A demonstrat caracter. Domnul Roșca nu a spus ultimul cuvânt în politica moldovenească. El are încă foarte multe de spus. În perioada cât Roșca nu a fost în politică se simțea un vacuum, o pauză. Ghimpu nici nu se compară cu Roșca”, a declarat Voronin.

Totodată, liderul comunist a precizat că întotdeauna l-a apreciat pe Roșca și acesta era un bun orator cu care îi era interesant să discute.

Pub

„Pe Roșca era interesant de ascultat la tribună cau un orator. Cu domnul Roșca era interesant de discutat. El are viziuni serioase. Această persoană nu a spus ultimul cuvânt în politică. Am fost în diferite situații cu domnul Roșca, dar l-am apreciat din totdeauna. E om de stat”, a conchis Vladimir Voronin.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI