ora: 13:30, 20 sep 2014 7954
Autor: Ana Sîrbu

(video) Voronin: Fără Roșca se simțea un vacuum în politica moldovenească


Video se incarcă ...
(video) Voronin: Fără Roșca se simțea un vacuum în politica moldovenească
Roșca vs Voronin
Colaj: UNIMEDIA

Iurie Roșca trebuie să revină în politica moldovenească. Fără Roșca se simțea un vacuum în politică. De această părere este fostul președinte al țării, Vladimir Voronin.

Declarația a fost făcută de către liderul PCRM în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la Național 4, transmite UNIMEDIA.

„Iurie Roșca trebuie să revină în politica moldovenească. El întotdeauna a avut capacități. A demonstrat, pe parcursul anilor, o poziție. A demonstrat caracter. Domnul Roșca nu a spus ultimul cuvânt în politica moldovenească. El are încă foarte multe de spus. În perioada cât Roșca nu a fost în politică se simțea un vacuum, o pauză. Ghimpu nici nu se compară cu Roșca”, a declarat Voronin.

Totodată, liderul comunist a precizat că întotdeauna l-a apreciat pe Roșca și acesta era un bun orator cu care îi era interesant să discute.

„Pe Roșca era interesant de ascultat la tribună cau un orator. Cu domnul Roșca era interesant de discutat. El are viziuni serioase. Această persoană nu a spus ultimul cuvânt în politică. Am fost în diferite situații cu domnul Roșca, dar l-am apreciat din totdeauna. E om de stat”, a conchis Vladimir Voronin.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +10 (14)
  Iurie Rosca si Vladimir Voroninc : Sunt doua p..i belite.
  • +12 (16)
   Rosca mereu a fost un personaj ca Iuda in politica moldoveneasca si acesta niciodata nu va avea din nou increderea cetatenilor. El este cel mai mare mincinos din toate timpurile.
   • -2 (14)
    Actuale si alti indivizi Lizberalo PDasti, ati invatsat "bine" Poezia lui Filea Shefu precum ca Rosca ar fi Iuda...
    Dar voi taceti ca Filea Shefu a Aparut in politic anume in PDul lui Diacov, si pina azi ei Fura tara Impreuna.
    IN 2005 atit Filea Shefu cit si Diacov au Votat pentru Vorona, Dar MassMedia Controlata de ei Tace si doar Trimbitseaza ca Doar Rosca e rau si e iuda...
    Dar cine sunt Filat, Diacov, Ghimpu care fiind la Guvernare au VINDUT Pamintu Strabun de la Palanca in Posesia Haholilor ??????????
    Cum sa-i numesti pe Filat, Diacov ... Care au Vindut Banca de Economii a Moldovei cu Vasta sa Retea de Filiale ?????????????????????
    Cine sunt Filat si Diacov ... care au VINDUT Aeroportul International Chishinau rusofonilor ??????????????????????
    Doar Rosca le-a Stat ca un Os in Git tuturor Tradatorilor si Vinzatorilor de Tara precum Vorona, Filat, Diacov, Urechean si altii...

    Sunt cetățean activ
    • +6 (8)
     A stat Roșca în gât și lui Voronin până n-a găsit Voronin o metodă ($$$) să-l scoată de-acolo. Acuma din fericire pentru toți nu mai stă în gâtul nimănui. Filat și Diacov sunt alte povești de succes ale politicii moldovenești.
     • -2 (12)
      Codrene, daca esti inca prea Mic, intreaba de Parintii tai ce a fost cind la sfirshitul anilor 90, Mafia Lucinskii, Filat si Diacov au PRIhVATIZAT si au Vindut Intreprinderile Statului...
      Cum pensionarii primeau caloshi, sapun si alte nimicuri in loc de pensie... Invatsatorii si alti bugetari nu primeau leafa cu Lunile... Energia Electrica era Deconectata aleatoriu si de citeva ori pe zi...
      Acuma Mafia Filat, Diacov, Lucinskii jr. Vind Tara pina la Capat !!! asta tu numesti povesti de succese... ??????????
      Dezbraca ochelarii Roz si ai sa Vezi Genocidul impotriva poporului moldovenesc pe care o fac Filea cu Dicov !!!

      Sunt cetățean activ
      • +6 (8)
       Probabil n-ai înțeles sarcasmul din ultima propoziție legat de părerea mea vis-a-vis de Diacov și Filat. Dar hai s-o spun și explicit: primul e un julic și al doilea un contrabandist. Și partea cea mai proastă e că ăștia au un tată: Plahotniuc, iar primii doi nu sunt singurii copii ai acestuia. Legat de anii '90, țin minte foarte bine aceste momente. A fost greu, mai greu pentru părinții mei de altfel. Acum mă uit în urmă cu nostalgie la perioada copilăriei mele, dar cu tristețe la gândul cum a evoluat politica moldovenească: am schimbat bandiți pe escroci, criminali pe iudei și nici măcar un singur om cu demnitate și pentru sine și pentru țară n-am zărit în tot acest timp. Adevărul trist este că Moldova din ce în ce mai mult se transformă într-o țară bananieră, unde legea e una singură: cel mai puternic îi dă în cap celui mai slab și nu m-ar mira ca din cauza acestei dezinvoluții să înceapă să ne crească păr exact ca la maimuțe, pentru…
  • +10 (12)
   vorba rusului: Dva sapoga para.
   • +5 (7)
    Și care e problema?! Sa-l ia in PCRM.
 • +7 (11)
  Cu Roșca în schimb (presupun), se va simți un vademecum în politica Prutonistreană. RM încotro?! Iar vrei să te rătăcești (sau să amețești - pe alții), învârtindu-te în jurul cozii?!!

  Sunt cetățean activ
  • -3 (7)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • +3 (17)
  Il arde, il scurma schizoidul de dugles Roskka. Un cadavru in putrefactie. Pentru el, frigiderele de la morga nu functioneaza O latrina umana ambulanta dughinizata, care a uitat sa vorbeasca omeneste. Latra, urla cu bulbuci la gura. Stim ca il scurma pe Boronila. Din ce in ce mai schizoid, il doreste pe Iuda vanfuta FSB-ului. Ambii, tradatori scoliti la academia ticalosilor ticalositi, si-au pierdut orice reper nu doar de crestin, ci uman. Ambii, in acest razboi mocnit, pracatica prostitutia politica, se zbihuie integral in front comun ca sa handicapeze sufletele privitorilor rataciti...pe strazi.
 • +8 (12)
  Voronin are dreptate: putine curve si farisei sunt în politica maldaveneaskă, lipsește Iurii Ivanovici...
 • +6 (10)
  Si voronin si rosca sunt slugoii imperialistilor din cremlin...Voronin general comunist cu minte de tractorist, si rosca ajutor de tractorist...Voronin pridnestrovschii taliban falsivii moldovan,taliban separatist falsivii comunist...
  • -2 (8)
   Pai, n-au orhait astia pe strazi cu sorcova: "Jos aliansu!"? O gloaba si un beduin = doi degenerati cu mutatii grave. Militianusul: din sef de stat - demon impielitat; Iscarioteaul: din ppcd-ist - terorist. Iata visul visat al zdrentelor astea.
 • +7 (11)
  Voronin are dreptate cind zice ca fost cu Domnul Rosca in diferete situatii. Sa vede ca ii duce dorul atunci cind ei ca doi barbati daca o faceau , atunci o faceau barbateste. Rosca numai decit trebuie sa revii pornopolitica mare a lui Voronin. Voronin este inca activ si are in vacum mare , Rosca sa revii si ca un barbat sa-i imple acest vacum. Succes !!!
  • -4 (12)
   Jurasicul Roskk, care imprastie duhoare pestilentiala ucigasa, mereu s-a incurcat cu cineva mai barosan, dupa care isi lua satra si, cu placere sadica, s-apuca de razboit.
 • +8 (10)
  Ei nu pot unul fără de altul, doi bărbați care știu să facă o treabă. Roșca revine în politică doar cu un singu scop, pentru a mai hămăi pe la televizor, pentru a mai arunca niște vorbe menite să răstoarne parcursul european și să aducă la putere forțele prorusești. Dacă ne uităm ce se întâmplă în Ucraina, o să înțelegem repede ce ne așteaptă și de ce lupta pentru parcursul european al Moldovei e mai importantă decât orice. Noi nu avem nevoie de KGB-iști de tipul lui Roșca. Iar de Voronin nici nu mai știu ce să zic, avem memorie scurtă, am uitat cum erau vânați tinerii de pe strada și maltratați prin comisariate, omorâți în PMAN.
  • -1 (11)
   Boronila a fost si a ramas KGB-ist. Despre licheaua violenta Roskka, insa...putin stiu ca in 1986 a fost angajat de Serviciile Secrete rusesti cu numele conspirativ "Budulai". In prezent, sluga FSB-ului are porecla "Liderul". Agent sub acoperire sa fii, obraz cat senila tancului rusesc sa ai si intretinut de Farmazoana Rasista sa fii!
  • -1 (3)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • +4 (6)
  D-le Voronin,ce plingeti atita ca Rosca trebuie sa se intoarca in politica,doar el s-a intors.A spus doar ca va candida la alegerile din noiembrie primul pe lista sa. Ce,n-ati auzit? Faca politica cit o vrea.Sau nimeni nu-l i-a in seama,nu-i sustinut, ne sugerati s-l votam ? Spasiba,am auzit ca o s-l voteze unii adepti ai PCRM-ului dezamagiti de Dumneavoastre,noi nu vrem sa auzim de el.Nu a spus ultimul cuvint in politica ? Asteptati putin,il va spune neaparat cind va veni timpul,la funerariul PCRM .Rosca,vicleanul,asteapta demult acest moment,sa va ia locul pe eschierul sting.Tineti-va,d-le Voronin,macar pina la alegeri !
 • +4 (6)
  Ma scuzati,n-am inteles , inca o intrebare . Spuneti ca Rosca e om de stat ? Dupa cite stim,nu detine nici o functie de stat in present . Ah,da,acum totul e clar : om de stat , adica agent KGB activ, nedeconspirat inca! Multumim mult pentru acesta informatie utila,d-le Voronin !
  • -2 (10)
   Nume conspirative: Budulai, Liderul.
 • +4 (6)
  Viitorul RM n-are nimic comun cu viziunile comunistilor si celor, care au ceva comun cu comunistii! Perspectivà au doar cei, care cunosc odiosul regim sovietic, dar nu au tangente cu reprezentantii lui; cunosc ce înseamnà democratie într-o societate, dar si ce înseamnà Gospodar, Responsabil, Lider... într-o societate! Viitorul apartine patriotilor si intelectualilor executati, deportati, nimiciti si alungati de cotropitorii rusi, de "comunisti", de lingài si tràdàtori Voronini, Roscà, Dodoni, Usatâi! Ei se vor întoarce, când de dânsii va fi din nou nevoie! Acuma?! Acuma este nevoie ca moldoveanului sà-i vinà mintea... la cap! De unde?! De la acei stràmosi ai neamului, prigoniti de rusi de-a lungul istoriei!
 • +4 (6)
  Ai iesit nenea Volodea la rampa cu poponeata in sus si il cheama pe Iura sa vina sa o faca ca pe timpuri barbateste.
  • -2 (10)
   Cu cata dragoste frateasca - aseara, la nunta fiicei lui Tarlev - se imbratisau Voronin, Misin, Diacov! Cata fericire!!! Nici nu va imaginati.
 • +4 (6)
  pcrm au nostalgia trecutului... "tot mai bine era atunci"
  _________
  da dlor nu aveti decat sa duceti dorul acelor timpuri,
  dar sa nu uitati ca suntem aici in prezent si mergem cu ganduri bune spre viitor si parca se trece bine si fara dvstra.
  • 0 (4)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • +3 (5)
    nu i-am votat eu pe acei care sunt astazi la guvernare asa ca nu mi-i pune in carca nu raspund pentru ei...
    nu sunt de acord cu ce se intampla astazi evident
    ... de asta si sper ca ce a mai ramas sa nu fie pus la bataie pana pleaca hotimea.
    si DA chiar daca pare imposibil dar "еще не все потеряно" si in privinta Bem si in privinta Aeroportului
    • 0 (8)
     Liloo, Pamintul de la Palanca la fel o fost dat in "arenda" dar vezi ca Pina la Urma l-au Vindut haholilor nesatioshi...
     http://www.flux.md/editii/20108/articole/8980/
     In principiu nu e rau sa fii Visator, Dar Realitatea e alta si e Dura, Tradatroii Lucinschii, Filat, Diacov vor Vinde tot ce se poate de Vindut...
     PS: Leanca era din 1999 si pina 2001 viceministru al afacerilor externe, asa ca este si el responsabil de vanzarea pamantului Moldovei la ucraineni...

     Sunt cetățean activ
     • +2 (6)
      Propui sa intoarcem ucrainenilor portul Giurgiulesti, pentru a reintoarce pamintul de la Palanca ???
      • -1 (5)
       bsarabEn, tu esti hahol ori russ infiltrat, care este bucuros de Vinzarea Moldovei ???
       Dumitru Niculiseanu, cel care a fost primar al comunei Giurgiuleşti timp de aproape două decenii, între anii 1979 şi 1995, şi care i-a primit în sat, cu ani în urmă, pe premierii Valeriu Muravschi şi Pavel Lazarenko, ne confirmă toate aceste lucruri. Când îl întrebăm de cei „430 de metri” „cedaţi” de Kiev, despre care ne-a vorbit premierul Filat, în contrapondere pentru cele 18 hectare de teritoriu de la Palanca, Dumitru Niculiseanu se schimbă la faţă şi spune fără rest: „Ba ei ne-au luat şi încă nu 430 de metri, ci 1200 de metri la Dunăre, care au fost dintotdeauna ai Giurgiuleştiului!” Apoi continuă mai aşezat: „Când au fost aici Muravschi cu Lazarenko i-am spus ucraineanului că nu numai Mândreştii, dar şi tot sudul Basarabiei au fost teritoriile noastre din moşi strămoşi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

       Sunt cetățean activ
       • +3 (5)
        Traim cosecintele pactului Ribbentrop-Molotov, nu aberatiile fostului primar de Giurgiulesti despre dorinta lui de a avea ceea ce ne-a apartinut pina la cotropirea noastra conform acestui pact(Molotov-Ribbentrop). Traim intr-o realitate, pe care n-o putem schimba. Nu putem intoarce roata vremii inapoi. E ridicol si incorect s-o faci -- TRAIM IN VIACUL 21.
     • +2 (6)
      Traim intr-o situatie, creata de catre URSS si pactul Molotov-Ribbentrop. Aici e vina -- in fosta "prietenie" si "fratie" cu ursul. Deci nu Filat si Leanca sunt vinovati -- ei nu pot anula urmarile pactului Molotov-Ribbentrop.
      • 0 (4)
       Comentariul a fost șters de redacție.
     • +2 (4)
      Realitatea este dura si nu, nu sunt visator.
      Situatia aceasta nu este de astazi... sau de vreo 20 ani in urma
      Adevarul este ca in 2009 multi care au obosit de guvernarea comunista infierbantati au adus la conducere o "haita" si mai flamanda, mai ales cei numarati mai sus
      pacat ca multi nu se uita spre fapte,ci cred in "vorbele mierloase" a profitorilor.
      "Da-i moldovanului mintea cea de pe urma" ca tot nu mai invata lectia.
      pentru tradatori se gaseste ac de cojoc,
      numai ca la noi mentalitatea e altfel daca da-i mana cu acestea de-amu esti cineva(неважно cine, da esti), daca te faci si "друг" gata l-ai prins pe Dumnezeu de picoare
      ___________
      cand vor merge pe ultimul drum sa le aratati mainele sa vada multimea tin toata averea furata in ele sau doar o jumatate?
 • +6 (8)
  Ha ha ha ... n-am crezut c-o s-o aud și pe asta după nuș câți ani când Voronin din cabinet și Roșca din copac făceau politica moldovenească. Ironia sorții probabil.
  Roșca vacuum? Ha ha ha. Ducă-se învârtindu-se ca apa în toaletă și să tragă cu el și vacuumul lui Voronin dacă se poate!
  • +5 (7)
   Ah da, și uitaserăm și de cei 7 maginifici ... folosind puterea magiei eu făcut focus pocus și-au dispărut. L-au dispărut și pe Roșca cu ei, dar din păcate i-au uitat umbra.
 • +5 (7)
  Laudind-ul pe Iurka Roska, Voronin isi developeaza calitatile sufletului, lipsit de valoare -- se simte privat de masa amorfa, usor manipulabila. Tinjeste dupa perioada, cind poporul, lipsit de informatie si manipulat, era condus de catre IUDA-Iura spre groapa de gunoi -- Novorosia lui Dughin -- unialta lui putler si prietenul(si stapinul) lui Roska.
 • -1 (3)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +3 (5)
  Comentatorii de tipul Moldova IN Realitate ii apara pe Voronin si Roska -- tradatorii neamului nostru. Deci sunt si ei tradatorii nostri -- FITI ATENTI ! Voronin este dusmanul Nr.1 al natiunii romane -- deci a R.Moldova. Roska este adeptul si sustinatorul lui Dughin -- ideologhul lui pitler in problema Novorosiei. S-ar putea , ca si Moldova IN Realitate sa fie un ajent-luptator pentru cauza Novorosiei putleriste -- tot ce-i posibil.
  • -1 (5)
   basarabEn Vinzator de tara, esti Funny si penibil in acelasi timp, ai reusit sa faci ca sa zimbesc de cele... scrise de tine...
   "Ajent" sau agent inca nimeni nu m-a numit, doar ca-ti vezi surcica din propriul ochi !!!
   Arata macar 1 propozitie unde il apar pe comunoidul Vorona ???
   Si ce e mai interesant sa aud precum Rosca e "tradator" al neamului nostru...
   Iti Recomand sa aerisesti odaia ca de la fumul de buruiene ti se Usuca Creierul si asa mic si dezinformat...
   Rosca ori Filat+Diacov+Lucinsckii au Vindut si PRIhVATIZAT Proprietatile Statului ???????
   Rosca ori Filat+Diacov+Ghimpu au Vindut Pamintul Strabun de la Palanca haholilor ??????
   Rosca ori Filat+Diacov au Vindut Banca de Economii a Moldovei reprezentatilor rusiei ????????????
   Rosca ori Filat+Diacov au Vindut Aeroportul International Chishinau rusilor ?????????????

   Sunt cetățean activ
   • 0 (2)
    Culmea ipocriziei, unul din cei 7 pitici ai lui Rosca acuza de tradare =))))
    |
    Agent nu ti-am spus, iti trebuie ceva intelect pentru a fi agent, dar sluga ruseasca esti. Impreuna cu seful tau Rosca si toti ceilalti care ne-ati furat adevarata Dreapta si Miscarea Nationala.
 • +3 (5)
  Roska l-a "invitat" si PRIMIT IN VIZITA LA CHISINAU pe prietenul sau -- ideologul lui putler in problema Novorossiei -- Dughin.
  DEACEEA SI EL SI TU -- SUNTETI TRADATORI DE NEAM SI DE TARA !
  Si inca ceva :
  Pamintil de la Palanca a fost schimbat pe posibilitatea de a avea portul Giurgiulesti -- UNICUL IN MOLDOVA NOASTRA.
  Ti-am lamurit mai sus. Da ti tot spui, ca a fost cindva al nostru.
  Da . A fost . Dar acum avem alta realitate -- realitatea Molotov-Ribbentrop.
  Trezeste-te !
  Vie-ti mintea la cap !
 • +3 (5)
  Da pe Voronin il aperi, fiindca il arati alb pe fonul mafiotilor actuali de la putere, pe care-i vezi mai negri decit Voronin -- IATA DOVADA, CA IL PREFERI PE VORONIN.
 • +7 (9)
  LIDERULUI COMUNIST
  Cu orăşenii este rus.
  Cu ţăranii-i –moldovan.
  De fapt el este un intrus,
  Al băştinaşilor duşman
  • +2 (4)
   Asa este.
   Liderul komunist este lider numai pentru si in viziunea celor descreerati, lipsiti de cultura si needucati ca Voronin.
  • +3 (5)
   Wow, Epigon, poezia asta-i super!
   • +3 (5)
    sau epigrama, ce e :p foarte foarte buna! felicitari pentru versificatie!
 • +3 (5)
  E bine ca tradatorii de genul lui Ronin-Voronin si Roshca-Smecheroshca sa stea mereu impreuna in aceeasi tabara. Macar asa nu risti sa calci din greseala decat intr-o singura balega.
 • 0 (0)
  Whaaat??? Bha-ha-ha-ha! :rofl:

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA