ora: 14:29, 27 sep 2014 6563

(video) Voronin explică cum PCRM va evita coalițiile post-electorale


Video se incarcă ...
(video) Voronin explică cum PCRM va evita coalițiile post-electorale
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Partidul Comuniștilor își dorește cu tot dinadinsul să revină la putere ca urmare a alegerilor parlamentare ordinare, programate pentru 30 noiembrie curent.

Vladimir Voronin declară că PCRM mizează pe o victorie covârșitoare în alegeri și exclude posibilitatea unor coaliții post-electorale, transmite UNIMEDIA.

„Noi suntem întotdeauna pregătiți pentru victorie. Alt rezultat pentru noi nu contează. Orice rezultat mai mic de 50+1 este pierdere. Noi suntem obligați să preluăm puterea pentru că unica salvare pentru Republica Moldova este să vină la guvernare comuniștii”, a declarat liderul PCRM în cadrul emisiunii „Moldova în direct” la postul național de televiziune.
 
Voronin spune că nu crede în sondaje și că acestea adeseori sunt create pentru a induce în eroare electoratul.
 
Totodată, dacă PCRM nu va obține majoritatea, Voronin spune că va proceda la fel ca în 2005, va căuta voturile necesare pentru alegerea președintelui, formarea Guvernului și conducerii Parlamentului, iar în schimb va oferi opoziției funcții cheie în diferite instituții ale statului.
 
„De ce nu se poate de făcut și în continuare în felul acesta? Dacă noi nu suntem compatibili nici după program, nici după concepte, nici după viziunile de dezvoltare a Moldovei, cum să-i forțăm pe colegii noștri din Parlament să formăm coaliție? Partidul Democrat cu 14 mandate au luat tot ce se putea de luat în această țară, tot ce era posibil de luat. Pe Filat l-au băgat sub masă. Așa nu este corect!”, a tăiat președintele PCRM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (5)
  Cetatenii isi vor alege conducatorii si speram ca nu vor crede in promisiunile venite de la Moscova.
  Oricit de grea si fara perspectiva ar fi situaţia in Moldova, cu Voronin presedinte, nu te poti astepta la ceva bun, dupa cit rau au facut pina acum?!
  Poziţia lui Voronin se clatină şi probabil e o chestiune de timp până când se va prăbuşi.
  • -3 (7)
   Viseaza mosul, viseaza cu ochii deschisi, ca dupa toate emigrarile ce le-am vazut pe parcursul acestor ani cind fostii simpatizanti si membri PCRM, deceptionati in prostia lor cu UV si politica de opozitie de doi bani au emigrat la PDM, atunci voronin nu mai are nici o sansa sa ajunga nici mai mult de 40 dar nu tocmai 50.

   Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  Мы помним как он рулил. За 8 лет правления сменил 17 министров. Мы помним Тарлева 7 лет у власти, пулеметчицу и еще там двоих премьеров.
  Мы помним как он организовал выборы впервые в нашей истории в рабочий день чтоб одурманить быдло. Никто не знает куда делись 200 кг наркотиков вместе с фасолью, и наконец, как его проводили на выкинштейн с погромами, мордобоем и кровью. Работать в коалиции он не способен, а единолично править ему уже не дадут, хватит.
 • +2 (2)
  Pe cind RM era guvernata de <fascistii- comunisti> si fascistul-comunist voronin, era presedintele RM, pe parlamentul RM urca cine vroea...Teroristii si chilerii cremlinului aristau omeni nevinoveti, si in comisariate treceau prin coridorul mortii...Ar fi foarte bine ca toti comunistii sa treaca prin coridorul mortii,mai ales familia voronin...Cioronin voronin este fiul soldatului sovetic necunoscut care a violato pe romanca Sirbu si a nascut acest mongoloid...Acum general comunist cu minte de tractorist...Sa salvam Moldova de talibani separatisti gagauzi rusofoni tigani socialisti si comunisti...
 • +2 (2)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (1)
  Interesant el ii la curent ca pe ei ii voteaza doar cei cu handicap :D si saracii batranei care nu au ideie ce se intimpla in lume ??? :D
  Eu cred ca ei is la curent cu chestia asta ))
 • 0 (0)
  lo lcit de bine isi schimba accentul pentru publicul privitor de TRM )))) nici un rusizm practic si still taranesc de vorba ))) stie cum sa-si faa meseria
 • 0 (0)
  dar memorizati ! a spus ca nu va face coalitie pentru ca au vizuni diferite ! deci reiese ca PCRM ramine totusi cu viziuni la Uniunea Vamala ??? si impotriva integrarii Europene ) practic sloganul a ramas cel vehi atunci sau PCRM sau Uniunea Europeana... a fost o gafa destul de mare din partea Voroninului ! sar putea ca lumea sa nul voteze di nacest considerent

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA