ora: 17:40, 05 mar 2014 7717
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Voronin dezminte: „Nu am în garajul meu mașini despre care scrie presa”


(video) Voronin dezminte: „Nu am în garajul meu mașini despre care scrie presa”
Foto: timpul.md
Liderul Partidului Comuniștilor a reacționat la investigația realizată de ziarul „Timpul” cu privire la automobilele de lux din garajul familiei Voronin. Vladimir Voronin susține că acest articol face parte din campanie de discreditare pornită de partidele de la guvernare și că informațiile despre parcul auto pe care îl deține este în mare parte eronată, transmite UNIMEDIA.
 
Vladimir Voronin spune că doar mașinile de epocă îi aparțin, iar restul fotografiilor cu mașinile blindate și supercaruri sunt trucate. Președintele PCRM susține că majoritatea mașinilor prezentate drept proprietate a familiei Voronin nu-i aparțin.

„Aceste fotografii au fost preluate de la site-urile germane care vând mașini. De asemenea, au fost reluate imagini cu acest garaj enorm. Singurul lucru care a fost adăugat de către autorii acestor capodopere foto sunt numele de înmatriculare. Cu tehnologia de azi, poți prelucra orice fotografie la calculator. După cum știți, este foarte ușor de trucat”, a declarat Voronin pentru site-ul pro-comunist puls.md.
 
Cât despre mașinile de epocă, Voronin spune că niciodată nu le-a ascuns. „Cu aceste mașini este și mai ușor. Aceste mașini de epocă, le-am asamblat pe bucăți, pe parcursul a mai mulți ani. Această colecție de mașini am prezentat-o de mai multe ori, în mod deschis, la expoziții. La aceste expoziții au venit numeroși jurnaliști și iubitori ai automobilelor vechi din perioada sovietică”, a declarat liderul PCRM.
 
Imaginile video însă îl contrazic pe conducătorul PCRM: 

UNIMEDIA precizează că potrivit unei investigații a ziarului Timpul, familia Voronin deține un impresionant parc auto, cu mașini în valoare de peste 70 milioane de lei. Printre bijuteriile din garajul familiei Voronin se numără mașini blindate, limuzine de lux, mașini sport și mașini de epocă.

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +9 (13)
  ...amnezie - boala secolului
  • +8 (10)
   Boala se numeste - Baden Baden!
   • -2 (4)
    si normal ca nu o sa recunoasca , care hot o sa spuna ca fura , daca il intrebi asa pur si simplu??
   • 0 (0)
    impresioneaza colectia. cred ca s cadouri. pentru ce merite oare ?
 • +8 (12)
  sa speriat rau "komunistul-Nr1" .Se teme sa nu-l viziteze lumea acasa si in garaje.(poputno sa mai descopera inca multe altele...)))
  Miliardele furate de Voronin si clica lui sint banii moldovenilor.Asta cu banii nostri vrea sa ne exstermine tot pe noi.Taktica pur ruseasca.
 • +6 (12)
  Nu-i garajul lui, e al fiului/nepoatei/vecinului/pisicii vecinului.
 • +7 (11)
  ap nu in garajul lui, in garaju lu feciorsu :D
 • -13 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  https://www.youtube.com/watch?v=gdvo-2u_Yqs
  румыны, смотрим и ржем :D
  • +7 (13)
   ПРЕКРАТИТЕ, ВАШУ МАТЬ,
   ВЫ ЯЗЫК МНЕ УЩЕМЛЯТЬ!
   Я УМОМ ТО НЕВЕЛИК,
   ЧТОБ УЧИТЬ ДРУГОЙ ЯЗЫК!
   И ПРИВЫК Я, СЛЫШЬ, СТОЛИЦА,
   ЛИШЬ ПО РУССКИ МАТЕРИТЬСЯ!
   Я МОЗГИ ВСЕ ВЫМЫЛ ВОДКОЙ,
   ЛИМБУ НЕ ОСИЛЮ - ВОТ КАК.
   ДАЙТЕ МНЕ ВОЗМОЖНОСТЬ, ПЛЯТЬ,
   ЛИМБЫ НИ СЛОВЦА НЕ ЗНАТЬ!
   БУДУ Я ХОДИТЬ НА ЗОНУ,
   СЛУШАТЬ КРУГА И КОБЗОНА,
   ШИРОКО, ПО РУССКИ ЖИТЬ:
   СЦАТЬ В ПОДЪЕЗДАХ, СПИРТ ГЛУШИТЬ,
   БИТЬ ЖЕНУ И БИТЬ БАКЛУШИ,
   И МОТАТЬ ЛАПШУ НА УШИ
   ПРО "ВЕЛИКУЮ" РОССИЮ
   И ПРО ПУТЛЕРА-"МЕССИЮ"!
   • +3 (3)
    Cska-bez-Mozga=Dimon Rogatii,
    найди на youtube.com с ключевыми словами "Любимая Рашка" - там такие пикантные "стихи" - самые сливки "руссиш культуриш" !
  • +5 (7)
   Blonda inalta din clip e actrita romanca Alexandra Maria Lara (Platareanu), apropo. Dimokul ticalos trebuie prajit la Sobibor, cel fake dar genial, decorat pentru merite deosebite in hingheritul potailor turbate si rapanoase de rasa asiatica.
 • +5 (7)
  Dute omule si scoateti certificat ca lumea nu te crede :)
  • +9 (13)

   Я - МЕРЗКИЙ ЧМЫРДЯЙ, ПРЕКЛОННЫХ ГОДОВ,
   НО БЕЗ НАПРЯГА И ЛЕНИ,
   ПО-РУСССКИ БАЗАРЮ ЛИШЬ ТОЛЬКО ЗА ТО,
   ЧТО НАДО ДОПРАШИВАТЬ ПЛЕННЫХ.
  • +9 (11)
   Am scvris in rusa..acuma sa ma ertati si sa va sug pula la toti moldovenii si sa va suga pula mama mea ca a fatat asa pidaras si vaflist ca mine.
 • +8 (8)
  Voronin taliban separatist falsivii comunist...Cioronin voronin pridnetrovschii taliban falsivii moldovan...Sa salvam Moldova de talibani separatisti gagauzi rusofoni tigani si comunisti...

  Sunt cetățean activ
 • +7 (9)
  Eu sunt rus sis pidaras,
  va sug pula la necaz,
  Daca voi vati spurat,
  voi minca si un cacat.
  Nu va suparati pe mine,
  ca si mama suge bine,
  suge pula si se fute,
  parca e mama lui Pute.
  ....Dmitrii Rogozin....
 • +5 (5)
  Cel mai funny mi s-a parut cum ne invata mosul sovietic despre cum e cu computatoarele. :)) I-au falsificat numerele, sarmanul. :))))
 • +3 (3)
  Acest senil minte cum respira. Sa spuna el de unde a reusit sa-si cumpere aceste masini, din salariul lui. Tradatorului de Voronin ar trebui sa-i fie confiscata toata averea, pentru ca nimic nu a obtinut din munca cinstita.
 • +3 (3)
  Potlogariu tot continuă, și nu se poate opri....Doamne ce rușine pentru Moldova că am avut și avem niște președinți proști și criminali corupți de care nu a mai văzut pămîntul.....mda
 • +2 (2)
  Nenea Volodea da bine faci bre.La prosti asa le trebue,dar noi aici in s.Elizaveta de linga Balti sintem tare maltumiti de primarul dumitale.Saracuta asa se mai starue pentru noi-chita gumanitarca ne aduce.da rachiu falsificat la sarbatori chiar si sampanie buna pentru pentru tratarea ghindacului de Colorado.Da cumpara matale pentru nepotii iubiti inca de 100 mln jucarii ,dar da nu uiti sa mai trimiti ceva din gunoiul dumitale si pentru copiii nostri

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Ce sa mai spuna militi-anusul asta bosorogit? Ce vreti de la un totem? Pramatia lupta cu amnezia!
 • 0 (0)
  Ce sunt astea 'supercaruri', Cristina Buzovschi??Vehicule trase de boi, cai, magari? Hai sa fim corecti cu limba romana..Daca voi jurnalistii n-o folositi corect, ce asteptari mai avem de la ceilalti?

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA