(video) Voronin dezminte: „Nu am în garajul meu mașini despre care scrie presa”

Liderul Partidului Comuniștilor a reacționat la investigația realizată de ziarul „Timpul” cu privire la automobilele de lux din garajul familiei Voronin. Vladimir Voronin susține că acest articol face parte din campanie de discreditare pornită de partidele de la guvernare și că informațiile despre parcul auto pe care îl deține este în mare parte eronată, transmite UNIMEDIA.
 
Vladimir Voronin spune că doar mașinile de epocă îi aparțin, iar restul fotografiilor cu mașinile blindate și supercaruri sunt trucate. Președintele PCRM susține că majoritatea mașinilor prezentate drept proprietate a familiei Voronin nu-i aparțin.
(video) Voronin dezminte: „Nu am  în garajul meu mașini despre care scrie presa”
(Foto: timpul.md)

„Aceste fotografii au fost preluate de la site-urile germane care vând mașini. De asemenea, au fost reluate imagini cu acest garaj enorm. Singurul lucru care a fost adăugat de către autorii acestor capodopere foto sunt numele de înmatriculare. Cu tehnologia de azi, poți prelucra orice fotografie la calculator. După cum știți, este foarte ușor de trucat”, a declarat Voronin pentru site-ul pro-comunist puls.md.
 
Cât despre mașinile de epocă, Voronin spune că niciodată nu le-a ascuns. „Cu aceste mașini este și mai ușor. Aceste mașini de epocă, le-am asamblat pe bucăți, pe parcursul a mai mulți ani. Această colecție de mașini am prezentat-o de mai multe ori, în mod deschis, la expoziții. La aceste expoziții au venit numeroși jurnaliști și iubitori ai automobilelor vechi din perioada sovietică”, a declarat liderul PCRM.
 
Imaginile video însă îl contrazic pe conducătorul PCRM: 

UNIMEDIA precizează că potrivit unei investigații a ziarului Timpul, familia Voronin deține un impresionant parc auto, cu mașini în valoare de peste 70 milioane de lei. Printre bijuteriile din garajul familiei Voronin se numără mașini blindate, limuzine de lux, mașini sport și mașini de epocă.

 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI