(video) Voronin despre excluderea lui Grigorciuc din PCRM

Vladimir Voronin a explicat de ce Pavel Grigorciuc, liderul comsomoliștilor, a fost exclus din Partidul Comuniștilor. Potrivit liderului PCRM, decizia a fost luată de filiala de la Ciocana a partidului, notează UNIMEDIA.
 
Voronin a precizat că Grigorciuc face parte din organizația „Antifa”, condusă de Grigore Petrenco.

„Se pare că el a rămas la nivelul în care bătea din tobe. Trebuie să crești un pic dacă vrei să rămâi membru PCRM. Nu poți avea doar capacitatea de a bate în tobă”, a declarat președintele partidului. 
 
La excluderea lui Pavel Grigorciuc din PCRM a fost invocat motivul „nerespectării prevederilor statutului şi programului formaţiunii şi pentru indisciplină de partid”.
 
La rândul său, Pavel Grigorciuc consideră că a fost dat afară din PCRM pentru că şi-a exprimat dezacordul faţă de excluderea comuniştilor Marc Tkaciuk, Iurie Muntean şi Grigore Petrenco din conducerea partidului.
 
Precizăm că Grigorciuc a participat la acțiunile „Antifa” de la Ambasada Ucrainei la Chișinău și a fost printre cei care a desenat simbolul panglicii „Sfântului Gheorghe” pe asfalul din fața reprezentaței diplomatice. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „huliganism”. Pavel Grigorciuc este și membru al publicației comuniste grenada.md.
 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub