ora: 14:30, 16 iun 2014 8535

(video) Voronin despre excluderea lui Grigorciuc din PCRM


Video se incarcă ...
(video) Voronin despre excluderea lui Grigorciuc din PCRM
Foto: Pavel Grigorciuc via FB
Vladimir Voronin a explicat de ce Pavel Grigorciuc, liderul comsomoliștilor, a fost exclus din Partidul Comuniștilor. Potrivit liderului PCRM, decizia a fost luată de filiala de la Ciocana a partidului, notează UNIMEDIA.
 
Voronin a precizat că Grigorciuc face parte din organizația „Antifa”, condusă de Grigore Petrenco.

„Se pare că el a rămas la nivelul în care bătea din tobe. Trebuie să crești un pic dacă vrei să rămâi membru PCRM. Nu poți avea doar capacitatea de a bate în tobă”, a declarat președintele partidului. 
 
La excluderea lui Pavel Grigorciuc din PCRM a fost invocat motivul „nerespectării prevederilor statutului şi programului formaţiunii şi pentru indisciplină de partid”.
 
La rândul său, Pavel Grigorciuc consideră că a fost dat afară din PCRM pentru că şi-a exprimat dezacordul faţă de excluderea comuniştilor Marc Tkaciuk, Iurie Muntean şi Grigore Petrenco din conducerea partidului.
 
Precizăm că Grigorciuc a participat la acțiunile „Antifa” de la Ambasada Ucrainei la Chișinău și a fost printre cei care a desenat simbolul panglicii „Sfântului Gheorghe” pe asfalul din fața reprezentaței diplomatice. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „huliganism”. Pavel Grigorciuc este și membru al publicației comuniste grenada.md.
 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -1 (9)
  In aceasta situatie cu organizatia Antifa ar trebui ca sa reactioneze organele competente si sa prevada careva actiuni separatiste ale acestora. Nu trebuie sa le fie admise actiunle acestora!!!
  • -3 (9)
   Oamenii ca Grigorciuc sint oameni fara minte, care vor bate toata viata in tobe si se vor supune prostiilor lui Petrenco sau Tkaciuc. Vor fi comandati si condusi toata viata, pentru ca nu au initiativa, nu vor sa munceasca in detrimentul societatii, nu in detrimentul unor extremisti..
   • -3 (7)
    un mod dubios de actiune a celor de la Antifa e ca ei lupta cu morile de vint, adica construiesc singuri subiectul luptei, deci evidenta ca ceea ce urmaresc e doar instabilitatea in RM ceea ce poate urmari numai Rusia care doreasca sa interzica statului nostru semnarea Acordului de Asociere cu UE.
 • +8 (8)
  Acestia trebuie expulzati nu studentii de la medicina!
 • +6 (6)
  NEGRAJDANE
 • +4 (4)
  Ghiciti unde vor fi peste cinci ani: la Rahova sau la Jilava?
 • +1 (1)
  Bravo Voronin! A mai ramas sa spuna ca vorbeste limba romana si ca doreste integrare europeana,si -l putem socoti de om vindecat!
 • 0 (0)
  ...a fost deschis un dosar penal pentru „huliganism”
  Si kiar vor fi judecati?
  Şelin a fost judecat pt Bălţi?
  .
  in RM s-a inventat "Justiţia selectivă"...

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA