(video) Voronin a decis să intervină prin telefon în cadrul unei emisiuni TV

Vladimir Voronin a pierdut răbdarea și a decis să intervină prin telefon în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7, în cadrul căreia era discutat subiectul excluderii lui Tkaciuk, Muntean și Petrenco din rândurile PCRM. Liderul comuniștilor s-a arătat deranjat că cei prezenți în studio lansează diferite ipoteze privind motivele conflictului din formațiune și a ținut să oprească „speculațiile”, relevă UNIMEDIA.

„Ați adunat în studio persoane absolut nepregătire, necompetente și persoane cointeresate. Încercați să răspundeți la niște întrebări la care nimeni din voi nu are răspunsuri”, a menționat Voronin.
 
La emisiune participau analiștii politici Alexei Tulbure, Bogdan Țîrdea, liderul grupului care se autointitulează „comuniștii reformatori” Ruslan Popa și redactorul-şef kommersant.md, Vladimir Soloviov. Liderul PCRM s-a adresat fiecărui în parte, încercând să demonstreze că niciunul dintre ei nu este în drept să comenteze la acest subiect.
 
„Toți trei tovarăși pentru care vă faceți griji, eu nu mai puțin îmi fac griji pentru ei, au depus cereri. Tkaciuk că nu vrea să facă parte din conducerea partidului, Muntean că nu face față funcției de secretar al Comitetului Executiv, iar Grigore Petrenco trebuie să răspundă până la urmă cu ce se ocupă organizația „Antifa”. Numai după asta să stați și cu față inteligentă să discutați această chestiune. Anume în asta constă problema. Noi suntem o echipă. Noi lucrăm cu toții, împreună, nu doar trei persoane. Nu trebuie să șantajezi pe cineva. Toți rămân membri de partid. Nu trebuie să vă băgați nasul în treburile noastre interne. Voi discutați subiectul superficial, la nivel de bârfe, trebuie să vă fie rușine”, a conchis Vladimir Voronin.
 
UNIMEDIA precizează că în sânul PCRM au loc disensiuni, între „grupul talibanilor” condus de Mark Tkaciuk și grupul condus de Vladimir Voronin. Experții politici consideră că liderul PCRM pregătește terenul pentru o coaliție post-electorală cu PD, în timp ce Tkaciuk declară că Voronin este dus de nas de Plahotniuc, care intenționează să distrugă partidul.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub