ora: 11:15, 10 iun 2014 16099
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Voronin a decis să intervină prin telefon în cadrul unei emisiuni TV


Video se incarcă ...
(video) Voronin a decis să intervină prin telefon în cadrul unei emisiuni TV
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Vladimir Voronin a pierdut răbdarea și a decis să intervină prin telefon în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7, în cadrul căreia era discutat subiectul excluderii lui Tkaciuk, Muntean și Petrenco din rândurile PCRM. Liderul comuniștilor s-a arătat deranjat că cei prezenți în studio lansează diferite ipoteze privind motivele conflictului din formațiune și a ținut să oprească „speculațiile”, relevă UNIMEDIA.

„Ați adunat în studio persoane absolut nepregătire, necompetente și persoane cointeresate. Încercați să răspundeți la niște întrebări la care nimeni din voi nu are răspunsuri”, a menționat Voronin.
 
La emisiune participau analiștii politici Alexei Tulbure, Bogdan Țîrdea, liderul grupului care se autointitulează „comuniștii reformatori” Ruslan Popa și redactorul-şef kommersant.md, Vladimir Soloviov. Liderul PCRM s-a adresat fiecărui în parte, încercând să demonstreze că niciunul dintre ei nu este în drept să comenteze la acest subiect.
 
„Toți trei tovarăși pentru care vă faceți griji, eu nu mai puțin îmi fac griji pentru ei, au depus cereri. Tkaciuk că nu vrea să facă parte din conducerea partidului, Muntean că nu face față funcției de secretar al Comitetului Executiv, iar Grigore Petrenco trebuie să răspundă până la urmă cu ce se ocupă organizația „Antifa”. Numai după asta să stați și cu față inteligentă să discutați această chestiune. Anume în asta constă problema. Noi suntem o echipă. Noi lucrăm cu toții, împreună, nu doar trei persoane. Nu trebuie să șantajezi pe cineva. Toți rămân membri de partid. Nu trebuie să vă băgați nasul în treburile noastre interne. Voi discutați subiectul superficial, la nivel de bârfe, trebuie să vă fie rușine”, a conchis Vladimir Voronin.
 
UNIMEDIA precizează că în sânul PCRM au loc disensiuni, între „grupul talibanilor” condus de Mark Tkaciuk și grupul condus de Vladimir Voronin. Experții politici consideră că liderul PCRM pregătește terenul pentru o coaliție post-electorală cu PD, în timp ce Tkaciuk declară că Voronin este dus de nas de Plahotniuc, care intenționează să distrugă partidul.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (19)
  Colitie cu PD este o idee aronata!!! Asa nu se va intampla niciodata atita timp cit statutele ambelor partide difere, scopurile sint diferite si pe cind democratii muncesc pentru oameni comunistii au scopul numai sa se reintoarca la putere. Asa ca este exclusa o coalitie de felul dat!
  • +7 (17)
   Ce fel de analisti sint acestia care spun aberatii si minciunele? Unde este echitatea si obiectivitatea? Unde sint pareri argumentate corect?
   • +8 (18)
    Pareri corecte nu vor fi atita timp cit acesti analisti sint influentati sa aduca informatii eronate in societate si sa obteze pentru dezinformare. Sa lasam comunistii sa se distruga singurei, ca foarte bine li se primeste!
    • +8 (18)
     Principalul ca PCRM se destrama din cauza propriilor esecuri si greseli, numai de ce sa nu mai dea vina pe cineva sau sa alcatuiasca vreo "poveste". Analistii ar trebui sa fie mai atenti la ce sustin democratii, pentru ca o coaliei intre ei nu va fi niciodata. Nu trebuie sa promoveze aceasta idee care nu are nimic cu realitatea.
     • +7 (17)
      Oamenii scpeculeaza la aceste subiecte inainte de alegerile din toamna. Sa fim seriosi, comunistii nu mai sunt atit de credibili ca inainte, oamenii si-au dat seama ca mereu i-au dus cu bombonica. Nu e in folosul PDM-ului ca sa faca o coalitie dupa alegeri mai ales ca acestea in ultimul timp au crescut considerabil si inca vor contrinua sa creasca
      • +6 (16)
       Atitea analisti si specialisti avem intara ca tot ei destabilizeaza situatia si manipuleaza oamenii asa dupa cum sunt platiti. Acum e devreme ca sa vedem o coalitie plus la sigur va fi o coalitie europeana pentru a ne indrepta in continuare pasii spre EU
       • -4 (6)
        Ce fel de Coalitie intre PD si PCRM, pe cind PD are obiectivul principal diminuare influentei PCRM, si inlaturarea lor d ela Guvernare. Sunt prea diferite aceste partide ideologic, de acee este un zvon imposibil.

        Sunt cetățean activ
  • +1 (3)
   democratii muncesc pentru oameni? ahahahahaha asta e cea mai buna gluma pe care am auzito vara asta... cata rubla tio dat plahotniuc pentru a spune asta??

   Sunt cetățean activ
   • +1 (1)
    Savka e platit pur si simplu, nimic de mirare.
 • -4 (4)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -13 (13)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -4 (10)
  de unde sau luat acesti anal-isti ca ciupercile dupa ploaie?
  seara de seara, la publika, tv7, jurnal tv...
  te omoara lent cu discutiile lor... aduceti oameni normali, neplatiti, nu mai obositi tara cu acesti salariati de partide
 • +1 (1)
  va rog traducere...limba rusa nu-i a doua limba oficiala in moldova cum nu este nici limba maghiara in romania,dar in romania la un post tv se vb ungureste se ofera subtritrare
 • 0 (0)
  Ca sa vorbesti cu Alesul poporului trebuie sa meriti, sa ai voie, sa ai dreptul moral, ... Daca ai aceste drepturi si calitati-vorbeste, dar ai rabdare! nu te amesteca, nu-ti baga nasu', nu birfi, taci si asculta! Pai cui trebuiesc asa alesi? Oricum nu obtii nimic de la ei, doar intimidare, taraganare si dispret. V-ati depasit, d-le Voronin: toata lumea vede atitudinea dvs fata de cei care vor sa stie, printre care sint si cetateni, nu doar "marfuri" cumparate. Noi dorim sa stim ce se intimpla si dvs ziceti "НЕ дождётесь".
 • 0 (2)
  ha voronin urpe, prima oara vad cum ii pune pe toti la punct si ii lasa fara replica, chiar bravo comunist comunist da ii dea nostru )))))

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  in alta parta nu meriti sa fii,boronin(mai mult ca atit familia nu este ata)NUMAI la Inchisoare TU si toti ai tai...

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA