ora: 16:43, 01 iul 2014 7977
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Voronin, „încolțit” de jurnaliști


Video se incarcă ...
(video) Voronin, „încolțit” de jurnaliști
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Vladimir Voronin a fost luat la întrebări de jurnaliști și a fost prins din nou pe picior greșit. Acesta a ales să atace presa ca să iasă din încurcătură. În cadrul emisiunii de la „Politica” de la TV7, liderul PCRM s-a angajat într-un schimb dur de replici cu redactorul-șef al publicației kommersant.md, relatează UNIMEDIA.

Jurnalistul a insistat cu mai multe întrebări pentru a afla care va fi politica externă promovată în continuare de PCRM, dacă încerca să denunțe Acordul de Asociere și dacă va continua să promoveze ideea aderării la Uniunea Vamală. Liderul opoziției a refuzat să ofere un răspuns tranșant și a încercat să se eschiveze de la întrebări de acest tip.
 
„Ascultați, voi jurnaliștii sunteți atât de primitivi, niște ratați. Atunci când vrei să te însori, tu întrebi domnișoara dacă vrei sau nu să se mărite? Pe voi doar scandalurile și intrigile vă interesează”, a tăiat Vladimir Voronin, atacându-l pe Soloviov. Jurnalistul a perseverat. „Măcar o pauză să fi făcut, dar așa sari de la o întrebare la alta”, a remarcat comunistul, sugerând că Soloviov a fost plătit să adreseze aceste întrebări.  
 
Redactorul-șef de la kommersant.md i-a cerut probe că este un jurnalist-vândut și i-a cerut să răspundă dacă PCRM va avea aceleași lozinci de luptă contra oligarhilor. „Ești doar un palavragiu. Lozincile sunt una, dar realitatea este alta. Ce fel de luptă împotriva oligarhilor, fără putere?”, a replicat Voronin.
 
UNIMEDIA precizează că în ultimul timp liderul PCRM a avut un mesaj duplicitar. Uneori a vorbit despre integrarea în Uniunea Europeană ca despre un lucru bun, necesar pentru țară, și a declarat că Uniunea Vamală nu există, alteori a condamnat semnarea Acordului cu UE și a spus că Republica Moldova nu trebuie să-și asumea prea multe angajamente și să o ia mai „lent cu reformele”.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (5)
  Voronin s-a transformat intr-o curva politica. Ba e pro-UE, ba e anti-UE. Ce fel de politica fac comunistii?
  • -1 (3)
   E batrin omul, deja mai incurca unele momente, se trezeste intr-o zi pro-european in alta pro-uniunea vamala. La odihna trebuie sa mearga , ajunge cita politica a facut.

   Sunt cetățean activ
 • +1 (3)
  Politici comuniste pe care le inteleg doar ei, dar evident nu care ar fi racordate la interesele cetatenilor si nicidecum nu la aspiratiile spre dezvoltarea statului sau la asigurarea prosperitatii pentru cetateni.

  Sunt cetățean activ
 • +2 (4)
  BOSOROGUL ALCOOLIC SI-A PIERDUT MINTILE.
 • +1 (3)
  Vorba aia, daca nu poti convinge pe cineva, du-l in confuzie. Asta e politica comilor... ei sint confuzi si vor sa-i confuzeze si pe alegatori. Vorbesc mult si fara nici un sens, dar se dau mari si tari.
 • +2 (2)
  Românii basarabeni nu au nevoie de momîile resuscitate ale URSS.
  Bătrânul este măscăriciul politic al Moscovei la Chișinău, o face pe nebunul de dragul vizibilității. Joacă după scenarii demult scrise de regizorii lui din Kremlin.
  Până și gafele au un rost. Atragerea VIZIBILITĂȚII.
  Să îl lăsăm să latre singur la UMBRA LUI.
 • 0 (0)
  Prin biserici aprinde o lumnare
  Lui Lenin flori îi pune la picioare...
  Cine-i acest lider comunist,
  Un mare credincios ori antihrist¬?

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA