ora: 10:37, 10 mar 2017 9644
Autor: Silvia Zavadovschi

(video) Voronin, despre aderarea celor 14 transfugi comuniști la PDM: Actul de prostituție politică s-a comis!


(video) Voronin, despre aderarea celor 14 transfugi comuniști la PDM: Actul de prostituție politică s-a comis!
Foto: UNIMEDIA/Igor Rotari

Cei 14 transfugi din PCRM și-au anunțat astăzi aderarea la fracțiunea PDM. Liderul PCRM, Vladimir Voronin a calificat acțiunea drept „un act de prostituție politică care s-a comis”. 

„Actul de prostituție politică s-a comis”, a declarat Vladimir Voronin după anunțul lui Marian Lupu din plenul Parlamentului, privind aderarea celor 14 transfugi comuniști la fracțiunea PDM. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -1 (1)
  Voronin asara o facut o betie ,sora cu moartea.Pohmeleala usoara batrane!
  • +1 (1)
   poate ai dreptate vergiliu, insa si voronin are dreptate. Tre sa spui lucrurilor pe nume. Actul prostitutiei politice legalizat oficial.
 • +1 (1)
  pestele se strica de la cap
 • -1 (1)
  Doar in colonia Rep Molotova e posibil asa ceva.. Rep Molotova e Somalia Europei

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_countries_by_average_wage

  Salar mediu net in mana 2017

  Germania – 2265 euro
  Franta – 2157 euro
  Anglia – 2140 euro
  Italia – 1725 euro
  Spania – 1718 euro
  Portugalia – 984 euro
  Polonia – 699 euro
  Ungaria – 613 euro
  Romania – 521 euro
  Rusia - 430 euro
  Bulgaria – 383 euro
  Serbia - 372 euro
  Kasakhstan – 314 euro
  Belarus - 307 euro
  Rep Moldova – 230 euro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ucraina – 209 euro
 • +1 (1)
  Prostituata batrana si rosie este si Voronin, pentru ca singur i-a vandut fiului adoptiv aceste prostituate! Adica el не причем, vrea sa se duca pe lumea cealalta curat! Povestile acestea sa le spuna stranepotilor sai!
  • 0 (0)
   u.e., dar unde a gresit el? Prin urmare , acei 14 au fost vinduti si cumparati. Ei ce sunt vite, nu cunosteau ca sunt vinduti? Ei vitele cu ce s-au ales? Doar cu un nou "ocol" sau si cu "portie" mai buna?
 • -2 (2)
  Politica se face cu partidele. La noi este, totusi, democratie unde deputatii, bine motivati politic, pot pleca sa faca politica mai buna in alt partid, pentru salvarea Moldovei. Ce au facut ei, în prezent, se cheama, si este un act de eroism. Cinste lor... si sa-i sprijinim.
  • +1 (1)
   "Motivarea" lor e financiara (plus santaj),nu politica.Cum o sa-i "sprijini",daca ziceai ca esti din Romania? Mai degraba esti un troll PD-ist!
   -
   Asta nu-i democratie,e cumparare de vite la targ! Pe cine reprezinta acesti deputati acum in Parlament,daca alegatorii lor au votat pentru alt partid si alte idei? Cum pot salva R.Moldova cei care o distrug?
   Problemele cele mai mari pentru cetatenii R.Moldova sunt coruptia,saracia,lipsa justitiei echidistante si lipsa locurilor de munca bine platite.Iar "guvernantii" se ocupa de tot ce vrei (modificarea sistemului de vot,amnistii fiscale,etc.),numai nu de acestea.
   • 0 (0)
    @durduliu pe tine te-au cumparat, sau inca iti cauti cumparator? propaganda reusita e acea care nu sare asa patrat in ochi, mai lucreaza.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA