Citește toate știrile la acest subiect

(video) Vladimir Voronin este pesimist

Decizia europenilor cu privire la ridicarea vizelor pentru cetățenii moldoveni ar putea fi luată în prima jumătate a anului 2014. Potrivit liderului PCRM, Vladimir Voronin, oficialii europeni fac astfel de promisiuni, pentru că „Moldova a rămas cea mai nenorocită dintre toate țările, care se află acum la Vilnius”. Voronin a dat de înțeles că am putea avea regim liberalizat de vize, pentru că „europenii își doresc să aibă măcar un succes” până la viitoarele alegeri, informează UNIMEDIA.

„Noi, pe parcursul ultimilor ani, auzim foarte multe declarații. Până astăzi niciuna dintre aceste declarații nu a fost realizată. Sunt pesimist, nu cred că ceva o să se realizeze. Din toți cei care erau programați pentru a semna acordurile respective la Vilnius a rămas numai Moldova, cea mai nenorocită dintre toate. Poate din această cauză ei și fac astfel de promisiuni ca să aibă măcar un succes. Toată componența delegației Uniunii Europene va intra în campanie electorală. Și ei doresc să facă măcar ceva. Ne-au găsit pe noi, cei mai săraci și vor să ne influențeze ca să facem acest lucru”, a declarat Vladimir Voronin.

Amintim că, ieri seara, comuniștii au blocat str. M. Kogâlniceanu din Capitală. În fața Delegației Uniunii Europene la Chișinău, zeci de simpatizanți ai Partidului Comuniștilor au organizat o acțiune de protest intitulată „Anti-summit. Moldova - pentru libertate și viitor”. Acțiunea se va desfășura până pe 30 noiembrie.

Pub

La scurt timp după venirea lui Voronin la protest, șeful delegației Uniunii Europene la Chișinău, Pirkka Tapiola, și-a făcut apariția pentru câteva minute pentru a-l saluta pe liderul PCRM

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub