ora: 09:16, 24 ian 2015 5563

(video) Vlad Filat: Regret acest final al negocierilor. Cel mult în două săptămâni vom avea un Guvern învestit


(video) Vlad Filat: Regret acest final al negocierilor. Cel mult în două săptămâni vom avea un Guvern învestit
Foto: pldm.md

Liderul PLDM regretă finalul negocierilor și "spectacolul de prost gust pe parcursul acestor 7 săptămâni” și dă asigurări că în maximum 2 săptămâni să fie investit un nou guvern. 

„Urmează să finalizăm acest proces de alegere a organelor de lucru ale Parlamentului, urmează a fi formate și comisiile permanente: numerică, nominală și conducerea acestora. Să fie începută procedura de învestire a noului Guvern. În urma consultărilor urmează să fie desemnată candidatura prim-ministrului. În 14 zile va fi prezentat programul de guvernare. Cel mult în două săptămâni vom avea un Guvern învestit”, a declarat Filat.

De asemenea, Filat a dat detalii și despre mersul negocierilor acuzându-l pe Mihai Ghimpu de faptul că nu a respectat înțelegerile pe care cei 3 lideri PLDM, PD și PL le-ar fi convenit despre mersul negocierilor. "Din păcate această înțelegere nu a fost respectată. Nu o să vorbesc de toate ieșirile publice, dar cred că o participare la o emisiune de televiziune este foarte relevantă. Acolo o să vedeți care sunt condițiile PL înainte de venirea partenerilor europeni la Chișinău", a declarat Filat. 

Liderul PLDM susține că principala problemă în negocieri a fost partajarea funcției de președinte și abordarea neserioasă a unor funcții de responsabilitate. Filat a dat de înțeles că în negocieri, PLDM ar fi oferit liberalilor "deschidere" pentru conducerea Ministerul Justiției, Agriculturii, Sănătății, dar și ale altor instituții "dacă acesta ar fi fost motivul real pentru a crea această coaliție".

 

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (19)
  PDM+PLDM = ALIANȚĂ pentru MANIPULAREA ELECTORATULUI!
  • 0 (8)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • -1 (7)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • -1 (7)
     Comentariul a fost șters de redacție.
     • -2 (6)
      Comentariul a fost șters de redacție.
      • -2 (6)
       Comentariul a fost șters de redacție.
       • -4 (4)
        Comentariul a fost șters de redacție.
        • +5 (7)
         .....sa nu credeti ca o sa prostiti Romania si UE cu acesta adunatura ,singurul lor scop este banul si puterea,fara numar,cum o sa imparta ei puterea si banii cu altcineva,acum cand sau rodat impreuna !!,cum sa intre un corp strain intre ei,riscul sa fie dati in gat este enorm,asa ca incearca sa defileze sub steag fals in continuare,UE,oare o sa le mai mearga ??
         • +1 (3)
          M'am lamurit cum sta treaba cu lupul maldafan si filea cel viclean...O alungare a PL inseamna -de fapt- alungarea brumei de incredere pe care Romania o avea despre volk si vlazi, niste mancatori de bani europeni/romanesti! Cred ca sg. lucru care mai ramane Romaniei sa'l faca este de a ajuta ONG-urile recunoscute a fi pro-europene si anti-savetice...Hasta la vista, babies volk/vlad/plaha!
    • -1 (7)
     Comentariul a fost șters de redacție.
 • +7 (13)
  Ganditi si repetati ca gorilele,asa va spuneti singuri numele.Sa platesti gorile sa scrie "bravo" pe forumuri este cea mai mare prostie.Halal de asemenea politicieni,care-si fac imagine astfel cu minciuni.Lumea a inteles deja din guvernarea precedenta cine tradeaza si tradatorii mai devreme s-au mai tarziu sint apreciati de electorat.Cu minciuna nu-ti faci imagine de om cinstit.Unde-i Rosca acum?Unde-i Ivan Hadarca pe care-l ridicati in ceruri? Acolo vor ajunge si ceilalti tradatori de tara si de neam.
  Respect partidului liberal,ce nu a intrat in cardasie cu "intovarasirea hotiei".
 • +5 (7)
  acum am inteles de ce Mihai Godea a parasit atunci PLDM...
 • +2 (2)
  Cat de scarbos esti?
 • +3 (7)
  politicienii nostri sunt deja depasiti si obositi.
  Nu trebuie sa fii un mare analist sa prezici ca la urmatoarele alegeri va cistiga un avanturist de genul Renato Usatii.
  O disperare totala
 • +1 (1)
  Nu am nevoie de as a alianta! Vrem alegeri!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA