(video) Vezi cum a fost anul 2016, văzut de colegii de la #altfel.md

Colegii de la #altfel.md au abordat cele mai importante evenimente din anul trecut într-o manieră #altfel.

Emisiunea „Sinteza Anului” este o ediție specială a emisiunii „Sinteza Săptmânii”, care apare în fiecare luni pe altfel.md

(video) Vezi cum a fost anul 2016, văzut de colegii de la #altfel.md
(Foto: UNIMEDIA)

 

Pub

 

Dragi prieteni, sper că v-ați pregătit șampania și portocalele pentru ca până în noul an a rămas câteva ore, însă acum vreau să ne aducem aminte cum a fost anul care pleacă:

1)      Ianuarie:

Din luna ianuarie ne-au fost transmise semne că Dodon va câștiga alegerile, iar primul iluminat a fost Mihai Ghimpu de mâna Moscovei.

2)      Februarie:

Luna februarie va rămîne doar în memoria lui Leonardo Di Caprio, pentru că acesta în sfârșit s-a ales cu un Oscar.

3)      Martie

Luna martie a fost puțin mai dramatică, a fost atentatul cu bombă la metroul din Bruxelles și la aeroportul Zaventem, Belgia. 31 de persoane au murit și alte 300 au fost rănite. A fost printre primele atentate în acest an, dar de departe nu și ultimul.

4)      Aprilie

Uuuu..., aprilie a fost prea cald pentru unii, și anume că în presă apare cea mai mare bază de date despre companiile offshore. Investigații, scandaluri, chiar și demisii din partea unor oficiali europeni de rang înalt.

5)      Mai:

Luna mai, luna lui Dorin Chirtoacă și a Anișarei Loghin, luna romanticilor, luna nunților.

6)      Iunie:

În luna iunie toți așteptau referendumul din Anglia, mai ales Partidul Liberal.

Englezii până la urmă au votat "divaidăd" din Uniunea Europeană, însă mai apoi parcă s-au răzgîndit la "iunaităd", da parcă totuși e "divaidăd" dar cu timpul, mai pe scurt, cred că au urmat sfatul lui Dodon.

7)      Iulie:

În luna iulie toți au fost ocupați cu campionatul european, spectacolul islandez, show-ul galez dar și parcursul Portugaliei a făcut întreaga lume să uită de probleme.

8)      August

În luna august noi am devenit mândri cu o medalie de bronz de la olimpiadă, după care s-a aflat că Serghei Ternovschi de la prea mult „obed” înainte de „trenirovcă” i-a fost confiscată medalia, și noi iar am rămas cu nimic, adică avem veșnica noastră medalie de ciocolată

9)      Septembrie

Oooo, luna septembrie a fost interesantă. Divorțul lui Brad Pitt și Angelina Jolie a făcut să sufere milioane de fani, dar eu știu pe cineva care a fost fericit de acest divorț.

10)   Octombrie

În luna octombrie a început campania electorală, dar cred că trebuie declarată oficial luna de doliu a lui Marian Lupu, nu a mai devenit președinte nici anul acesta.

11)   Noiembrie

Luna noiembrie a fost una dintre cea mai murdară după părerea mea, manipulare și propagandă oriunde, apariția sirienilor în Moldova și ducerea în eroare a populației, care într-un final să ne alegem cu Igor Dodon în funcție de președinte.

12)   Decembrie

Luna decembrie o să o țin minte toată viața cu reformele imediate a noului președinte Igor Dodon.

A schimbat limba pe site-ul oficial din română în moldovenească, și a schimbat flagurile de vreo 8 ori, ba moldovenesc, ba european, ba a lui Ștefan cel Mare. Mai pe scurt, oameni mari, dar lii dor de grădiniță.

Sper că anul 2017 care vine să fie unul cât mai productiv!

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub