(video) Va face parte Ion Sturza din PLR? Ce spune Hadârcă

Va face parte Ion Sturza din Partidul Liberal Reformator? Ar putea deveni acesta președintele formațiunii și când acest lucru s-ar putea întâmpla? La aceste întrebări a răspuns proaspătul lider al PLR, Ion Hadârcă, în cadrul emisiunii „Alb&Negru” de la UNIMEDIA.
 
„Este voia boierului. Dl Ion Sturza poate să facă sau nu parte din echipa noastră. Noi ne dorim ca dlui să facă parte din echipa noastră, dar dlui va decide în final”, a menționat Hadârcă.

 

Acesta a subliniat că Ion Sturza și-a manifestat dorința de a reveni în politică și a lăsat să se înțeleagă că mai multe detalii cu privire la aderarea acestuia la PLR vor fi cunoscute către Congresul Extraordinar al formațiunii, planificat pentru luna martie 2014.
 
„În alocuțiune, dlui a apreciat gestul reformatorilor din primăvară, că au salvat cursul european. A fost un mesaj destul de explicit. A ajuns la Congresul PLR pentru că i-am făcut invitație. Mi-a plăcut de discursul lui, tezele sale de reformare a economiei, etc. I-am făcut invitația când a ținut un discurs la Academia de Științe a Moldovei. Nu cunosc de planurile de viitor ale dlui Sturza. L-am invitat ca un fost prim-ministru reformator. [...] Faptul că a participat la Congres a fost un prim pas de deschidere față de politică. Cred că vom avea o prioritate în acest caz, dacă se va întâmpla. Noi cred că am fi o opțiune foarte potrivită pentru dlui. Să-l lăsăm pe dlui să facă alegerea”, a adăugat Ion Hadârcă.
 
Președintele PLR a menționat că în perioada ce urmează formațiunea va avea mult de muncit pentru a demonstra că reprezintă o forță puternică, consecventă și demnă de încrederea cetățenilor. 
 
Dacă agreați răspunsul liderului PLR puteți să-i acordați bila albă, dacă nu - bila neagră. Vedeți aici emisiunea Alb&Negru din studioul UNIMEDIA. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI