ora: 16:59, 16 dec 2013 6979
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Va face parte Ion Sturza din PLR? Ce spune Hadârcă


Video se incarcă ...
(video) Va face parte Ion Sturza din PLR? Ce spune Hadârcă
Foto: UNIMEDIA
Va face parte Ion Sturza din Partidul Liberal Reformator? Ar putea deveni acesta președintele formațiunii și când acest lucru s-ar putea întâmpla? La aceste întrebări a răspuns proaspătul lider al PLR, Ion Hadârcă, în cadrul emisiunii „Alb&Negru” de la UNIMEDIA.
 
„Este voia boierului. Dl Ion Sturza poate să facă sau nu parte din echipa noastră. Noi ne dorim ca dlui să facă parte din echipa noastră, dar dlui va decide în final”, a menționat Hadârcă.

 

Acesta a subliniat că Ion Sturza și-a manifestat dorința de a reveni în politică și a lăsat să se înțeleagă că mai multe detalii cu privire la aderarea acestuia la PLR vor fi cunoscute către Congresul Extraordinar al formațiunii, planificat pentru luna martie 2014.
 
„În alocuțiune, dlui a apreciat gestul reformatorilor din primăvară, că au salvat cursul european. A fost un mesaj destul de explicit. A ajuns la Congresul PLR pentru că i-am făcut invitație. Mi-a plăcut de discursul lui, tezele sale de reformare a economiei, etc. I-am făcut invitația când a ținut un discurs la Academia de Științe a Moldovei. Nu cunosc de planurile de viitor ale dlui Sturza. L-am invitat ca un fost prim-ministru reformator. [...] Faptul că a participat la Congres a fost un prim pas de deschidere față de politică. Cred că vom avea o prioritate în acest caz, dacă se va întâmpla. Noi cred că am fi o opțiune foarte potrivită pentru dlui. Să-l lăsăm pe dlui să facă alegerea”, a adăugat Ion Hadârcă.
 
Președintele PLR a menționat că în perioada ce urmează formațiunea va avea mult de muncit pentru a demonstra că reprezintă o forță puternică, consecventă și demnă de încrederea cetățenilor. 
 
Dacă agreați răspunsul liderului PLR puteți să-i acordați bila albă, dacă nu - bila neagră. Vedeți aici emisiunea Alb&Negru din studioul UNIMEDIA. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +8 (18)
  Toata viata cîrtița. Intr-un moment nu ti se face ingrozitor, cind intelegi ca ti-ai trait intreaga viata tradind neamul ???
  • +7 (13)
   responsabili de eliberarea lui Smirnov se fac trei persoane: Mircea Snegur, Dumitru Postovan şi Ion Hadârcă. pe timpul cin Smirnov a fost prin in Kiev. si la eliberat.Hadirca tu esti un tradator inca mai esti prin politicarusine tie. nu ai nici un viitor.Ratatule!
 • -7 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Tot respectul pentru PLR, ma bucur ca a-ți scăpat de curvarii de Ghimpu su Chirtoaca de bătăușul și coruptul de Brega oameni de doi bani, conflictuali care cauta doar scandal și vor sa facă bătaie de joc.
  Chiar fără scandalagii de mai sus PLR vă fi un partid de oameni de clasa asa cum trebuia sa fie
  • +8 (12)
   Lasal bre respectul acesta un Ratat ca nici nu va depasi pragul electoral
 • +8 (12)
  I-an sa auzim ce snoave mai zice KGBistul asta,,,,Fratele lui Rosca...
 • +6 (8)
  Bravo pațani! La următoarele alegeri veți avea 0,7%. Asta dacă vă vor vota rudele.
 • +2 (2)
  PLR va lua locul PLDM. PLDM s-a compromis total. A dezamagit alegatorii sai
  cu micul lor Napoleon si cu micul lor Lenin. Sturza sa devina prim ministru. PLDMistii cu congresul lor PCUS (KPSS) au facut-o de KAKAO! FUUUUUUU!!!
 • -5 (7)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Va fi minunat daca Sturza va reveni in politica.
 • -1 (7)
  Dlor din PLR! Deja faceti un lucru foarte bun. Le tremura genunchii PLDMistilor. Veti lua tot electoratul proRO cu voi, care il mai avea PLDM. Dle I.Sturza - avante! Aveti toate sansele sa zdrobiti PLDM si sa guvernati in RM. Dorim sa construiti un partid clasic european, bazat pe principiul meritocratoriu si nu alt SRL. Cunosc ft multi votanti PLDM, care au hotarit sa treaca de partea PLR si sa va voteze cu placere!
 • +4 (6)
  toata viiata a fost #2. si ma descurajaza un moment biografic, in 1981-83 a ramas fara lucru, asta cand exista piedeapsa pentru qulangii. Si sa vezi ca cand vine la putere principalul kgb-ist al urss (Andropov iurie) el este angajat la un post responsabil. nu fac eu concluzii ci numai intreb, cum a fost posibil asa ceva in anii 81-83. e mare minune! DISIDENTII anilor 80-84 erau persecutati si nimeni nu scapa de lege.

  Sunt cetățean activ
 • +2 (4)
  Da dl Sturza nu-i in stare sa-si traga un partid nou-nout-curat?
  Are dansul nevoie de partidul tradatorilor??? Ha-ha-ha !
  S-o vedem si pe asta!
  • +2 (4)
   pai asta-buba..omul de treaba isi poate crea un partid propriu nepatat de pacatele tradatorilor,dar se vede ca din acel cuib iese,daca se indreapta spre el.
 • +2 (4)
  PLR si axiomele sale:
  A1. PLR nu are un lider distinct la moment, iar fara o asemenea personalitate este imposibila evolutia pe Olimpul politic a RM;
  A2. Geneza unui partid format prin scindare (perceputa de o buna parte de electorat ca tradare!) este din start sortita unui esec, mai devreme sau mai tarziu aceasta se va intampla inevitabil/
 • 0 (0)
  Arcadie Capcelea

  Sunt cetățean activ
 • -1 (1)
  Hadirca nu poate fi numit tradator,scoteti-va ochelarii. E o alternativa la stagnarea lui Ghimpu.Daca Hadirca va ceda locul lui Sturza toata lumea buna va trece la PLR .Sturza e experimentat cu gindire economica va fi mult mai efectiv ,vom avea de cistigat cu totii
 • 0 (0)
  Opinia mea:
  PLR tot is PL-isti! Faptul cum ii caca din sus pana in picioare PL-istii loiali a lui Ghimpu pe PLR-isti e urat de tot! Faptul ca de la compromis si reforme s-a ajuns la santaj si aruncare cu gunoi, PL-ul a demonstrat inca o data nu doar imaturitatea politica ci si cat de intepati pot fi.
  Si ce daca PLR avea alte idei si vor alta conducere??? Pentru asta tre sa-i dai afara din partid? Va recomand sa priviti dezbaterile la alegerile prezidentiale care se fac in interiorul partidelor din SUA.
  Eu consider ca RM are nevoie de partide autentice cu valori democratice, nu de LIDERI politici, ca altfel nu mai scapam de dictatura! Pentru ca chiar nu exista mare diferenta intre un Dictator ajuns la putere prin cale democratica si altul ajuns prin cale autoritara: tot dictator ramane.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA