ora: 11:25, 19 mai 2017 9332

(video) Urechean, despre corupția de la Primăria Chișinău pe vremea sa: „Dacă aș fi în locul lui Chirtoacă - mi-aș da demisia”


(video) Urechean, despre corupția de la Primăria Chișinău pe vremea sa: „Dacă aș fi în locul lui Chirtoacă - mi-aș da demisia”
Foto: UNIMEDIA

Fostul primar al capitalei Serafim Urechean susține că în perioada mandatelor sale la cârma Primăriei Chișinău nivelul corupției era foarte jos, iar actualul primar, Dorin Chirtoacă, mai bine ar demisiona. Subiectele au fost discutate în cadrul emisiunii „Important”, de la TVC21. 

„Multe se poate de spus. Dovezi? Măcar unu a stat la dubală? Da, au fost judecați la indicații, dar n-a fost pedepsit nimeni”, susține Urechean. Cât despre activitatea lui Chirtoacă la Primărie, Urechean crede că actualul edil al capitalei nu-și îndeplinește atribuțiile de serviciu. 

„Dacă aș fi în locul lui Chirtoacă - mi-aș da demisia. Oamenii obosesc. Dacă Procuratura și alte instituții își vor îndeplini obligațiunile - e cam problematic. Dorin Chirtoacă nu conduce. El e ca o corabie de care construiam în copilărie. El nu conduce”, a preciat Urechean.În acest context, Serafim Urechean a ținut să precizeze că va candida din nou la fotoliul de primar al Chișinăului. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (5)
  Urechean poate face doar figuratie in cadrul unor alegeri pentru functia de primar al capitalei,timpul nomenclaturistilor sovietici a trecut! Era multa coruptie si pe vremea cand el conducea primaria,lumea cunoaste acest lucru,caci se stie cum se rezolvau problemele si atunci.
  • +3 (5)
   Pai coruptia a fost si pe vremurile lui emniescu, dar nu asa ca pe vremurile liberalilor/chrtoaca!
 • +5 (5)
  Urechian - comunist revopsit, dar expirat. Decat la primarie, mai bine la puscarie cu el.
 • +4 (4)
  ..bucura.te ca Chirtoaca nu o adus un audit in primarie..(cind o luase...cind mai avea putere..cind mai credeau oamenii)..cred ca facei puscarie la sigur ('94 -'07)
  • +1 (1)
   mai bine aducea poate se gaseau
   unde au plecat datoriile celea adunate de acesta
   ______________
 • -8 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Majoritatea tarabelor din strada si blocuri locative mutilate au aparut anume in acea perioada cand D-nu Urechianu era primar...
  • +6 (6)
   Vad ca incerci sa-i iei din "meritele" lui Chirtoaca - regele care a construit imparatia "budcelor" si "pristroicelor"...
 • +1 (1)
  Shezi wey...
  dat demisia, noi inca nu am uitat treaba cu ambulantele
  ____________
  tare mult rau acolo la primarie fac acei 18-19 psrm
  si alte cozi de caine care nu stiu nica decat burduhanul propriu

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA