ora: 14:26, 28 iul 2017 18191
Autor: Eugen Durbala

(video/update) Manipulare la Publika TV? Jurnaliștii au folosit imagini falsificate de la o conferință de presă a Maiei Sandu


(video/update) Manipulare la Publika TV? Jurnaliștii au folosit imagini falsificate de la o conferință de presă a Maiei Sandu
Foto: captură video

Situație greu de înțeles la o televiziune a liderului PDM Vlad Plahotniuc. La emisiunea Fabrika, prezentatorul și jurnalistul Cristian Tabără a prezentat o imagini de la conferința Partidului Acțiune și Solidaritate.

În cadrul emisiunii, invitații, după ce au comentat la modul cel mai serios imaginile, au declarat că cel mai probabil, liderii de opoziție vor declara că este un fake. 

Ulterior însă, spre sfârșitul emisiunii, Cristi Tabără și-a recunoscut greșeala, cerându-și scuze menționând că a căzut în capcană și că poza pe care a arătat-o s-a dovedit a fi una trucată și că, își retrage afirmațiile legate de aceasta. "Sunt obligat de deontologie să recunosc și când mă înșel, iar de data asta m-am înșelat", a menționat Tabără.

Lidera PAS Maia Sandu a venit cu o reacție. Pe pagina sa de Facebook, Sandu spune că „Canalele lui Plahotniuc și Dodon au declanșat un război informațional fără precedent împotriva propriilor cetățeni. Dacă până acum aceste canale TV mințeau prin denaturarea adevărului, acum, din panică și disperare, au decăzut atât de mult, încât falsifică până și imagini. Practic, de azi înainte, Publika poate folosi orice om din această țară, arătând lucruri pe care nu le-a făcut și atribuindu-i vorbe pe care nu le-a spus. Feriți-vă de Publika!”. 

Mai mult, din imaginile video, din emisiune, putem observa cum prezentatorul comentează o poză trucată. De asemenea, aici, puteți urmări conferința de ieri a liderului PAS.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +12 (12)
  Pedofilul Tabără excelează și în linsul anusului proxenetului.
 • +7 (7)
  Mai Taraba, chiar daca iti
  plateste lecuirea coordonatorul,trebuia sa decazi in asa hal?
  Nu mai esti atit de umflat de boala,dar te-ai molipsit de alta: boala avutiei...
  Tot doar 4 scinduri vei lua cu tine,nimic mai mult
  • 0 (0)
   Ei numai 4 scandure, o sa-i puna si o piatra de marmura ca sa nu mai poata iesi de acolo. Sper sa fie un fake ca si viata lui.
 • +4 (4)
  Acest fost "popa" alungat din biserica romina,fujit de pedeapsa penala pentru pedofilie la sine in tara,a gasit un refujiu bine platit la "Publica". Pacat ca acest post TV ,pozitiv apreciat cindva ,a devenit ait de ....!

  Sunt cetățean activ
  • +1 (1)
   Serios?! :) de cine a fost aprecitat acest post tv? Precis nu eu am fost acela.
 • +1 (1)
  ..si nimeni nu'i da in judecata?!! pentru fals de informatii, atac la persoana, partid, ...
  ..aratati cu subtitre in engleza originalul vs "lucrul" publika tuturora..
  • 0 (0)
   i-au denuntat la comisia audiovizualului de cateva ori si ce folos?

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA