ora: 09:51, 12 oct 2017 7876
Autor: Eugen Durbala

(video/update) Ședința Parlamentului: Socialiștii rămân cu buza umflată. Niciun proiect de lege din partea PSRM nu a fost aprobat în plen


(video/update) Ședința Parlamentului: Socialiștii rămân cu buza umflată. Niciun proiect de lege din partea PSRM nu a fost aprobat în plen
Foto: UNIMEDIA

(update 14:16) Din 13 proiecte de pe ordinea de zi de astăzi, doar unul a fost aprobat de legislativ în plen. 12 din proiectele aprobate au fost propuse de Partidul Socialist, iar unul de Partidul Comunist și doar proiectul PCRM a fost aprobat. 

(update 13:55) În cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului, deputații au luat decizia de a examina proiectele de pe ordinea de zi de mâine, întrucât, mâine va avea loc ședința comună a legislativului și executivului.

De pe ordinea de zi au fost excluse patru proiecte și introdus un alt proiect privind alegerea membrilor supleanți în comisiile parlamentare. La ora 14:00, deputații vor vota proiectele de lege analizate în plen.

(update 10:17) Deputatul Lilian Carp a fost felicitat în plenul Parlamentului. Demnitarul împlinește astăzi 40 de ani.

(10:00) Deputații se convoacă într-o nouă ședința parlamentară. Pe ordinea de zi sunt nouă proiecte. Ordinea de zi poate fi văzută aici. UNIMEDIA transmite evenimentul live.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA