(video/update) Ședință de judecată în dosarul lui Dorin Chirtoacă a fost amânată: Avocații au cerut ca Viorel Morari să fie procurorul de caz

(update 11:50) Ședința de judecată de la Curtea de Apel în dosarul lui Dorin Chirtoacă a fost amânată la solicitarea avocaților. Apărătorii au făcut recurs la ordonanța începerii urmării penale pe numele lui Chirtoacă.

(video/update) Ședință de judecată în dosarul lui Dorin Chirtoacă a fost amânată: Avocații au cerut ca Viorel Morari să fie procurorul de caz
(Foto: UNIMEDIA)

Apărătorii au cerut amânarea ședinței și au solicitat ca șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, să vină la ședință în calitate de procuror, motivând că acesta a emis ordonanța.

Procurorul care s-a prezentat la ședința de astăzi a declarat că apărătorii lui Chirtoacă fac un joc. „Este un joc pe care îl fac avocații învinuitului”, a declarat acesta. Procurorul mai spune că dosarul va fi trimis curând în judecată.

Pub

Primarul Dorin Chirtoacă a spun că în cadrul ședinței a dat unele întrebări. „Am întrebat, de ce cei de la Procuratură sau CNA nu au venit să întrerupă licitația când a avut loc?”, a afirmat Chitoacă.

Următoarea ședință de judecată la Curtea de Apel va avea loc pe data de 16 august. 

(11:16) Astăzi are loc o nouă ședință de judecată în dosarul primarului de Chișinău Dorin Chirtoacă. 

UNIMEDIA transmite evenimentul live. 

UNIMEDIA amintește că primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, rămâne în arest la domiciliu pentru următoarele 25 de zile. 

La 25 mai primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, iar la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub