(video/update) Presupusul autor al atacului armat de pe Champs-Élysées din Paris era vizat de o anchetă antiteroristă

(Update 7:15) Presupusul autor al atacului armat care a costat viața unui polițist ieri seară pe bulevardul Champs Elysées la Paris era vizat de o anchetă antiteroristă pentru că își manifestase intenția de a ucide polițiști, au făcut cunoscut pentru AFP surse apropiate anchetei. 

O percheziție era în curs de desfășurare în noaptea de joi spre vineri în departamentul Seine-et-Marne, în aglomerația pariziană, la domiciliul acestui individ. Este vorba despre titularul documentului de înmatriculare a mașinii folosite pentru atac. 

(video/update)  Presupusul autor al atacului armat de pe Champs-Élysées din Paris era vizat de o anchetă antiteroristă
(Foto: Daily Express)

(Update 00:39) Gruparea extremistă Statul Islamic şi-a asumat responsabilitatea pentru atacul armat de astăzi din Paris. Președintele Franței, Francois Hollande a menționat într-o conferință de presă că este vorba despre un atac terorist.

Informația precum că ar fi murit și al doilea polițist nu s-a adeverit. Astfel, este vorba despre un polițist și un atacator decedați și doi polițiști răniți. Atacatorul ar fi împușcat dintr-un automat Kalashnikov.

Pub

(Update 23:10) Potrivit France24, în urma incidentului armat de pe Champs-Élysées, Paris, un polițist și un atacator au fost împușcați mortal, iar un alt polițist a fost rănit. 

Potrivit Hotnews, zona a fost închisă, iar autoritățile au cerut populației să evite zona.

Mai multe vehicule ale forțelor de securitate sunt la fața locului.

Primele informaţii indică faptul că ar fi vorba de cel puţin un atacator care a deschis focul în direcţia ofiţerilor.

Poliţia a închis o porţiune din bulevardul Champs-Élysées.

Atacul vine la doar trei zile înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale din Franța, care vor avea loc duminică, 23 aprilie.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub