(video) Unde este Șevciuk? Alexandru Jizdan: Ne-am autosesizat din presă

Autoritățile din Republica Moldova nu cunosc unde se află fostul lider de la Tiraspol Evghenii Șevciuk. Mai mult, Ministrul Afacerilor Interne a declarat pentru UNIMEDIA că oamenii legii s-au autosesizat din presă referitor la tentativa de omor asupra acestuia.

(video) Unde este Șevciuk? Alexandru Jizdan: Ne-am autosesizat din presă
(Foto: facebook.com/ Evghenii Șevciuk )

„În continuare se întreprind măsuri pentru determinarea locului unde se află dânsul pentru a fi audiat. Complexitatea materialelor o să arate să i se dea statut de persoană protejată sau nu. Deocamdată nu am avut niciun contact, nicio declarație. Ne-am autosesizat din mass-media. După ce vom investiga, oricum trebuie de făcut careva acțiuni, care o să demonstreze adevărul sau vice-versa. Deocamdată vedem ceea ce spune Facebook-ul și rețelele de socializare”, a declarat Alexandru Jizdan.

UNIMEDIA amintește că așa zisul Sovietul Suprem de la Tiraspol i-a ridicat imunitatea fostului președinte al regiunii transnistrene, iar autoritățile locale i-ar fi deschis un dosar penal pe cinci capuri de acuzare. 

Pub

Ulterior, dânsul a anunțat, într-o postare pe facebook, că asupra lui se pregătește o tentativă de omor, iar din acest motiv, Evghenii Șevciuk a părăsit regiunea transnistreană și a venit la Chișinău. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub