ora: 17:06, 04 iul 2017 9308
Autor: Eugen Durbala

(video) Unde este Șevciuk? Alexandru Jizdan: Ne-am autosesizat din presă


(video) Unde este Șevciuk? Alexandru Jizdan: Ne-am autosesizat din presă
Foto: facebook.com/ Evghenii Șevciuk

Autoritățile din Republica Moldova nu cunosc unde se află fostul lider de la Tiraspol Evghenii Șevciuk. Mai mult, Ministrul Afacerilor Interne a declarat pentru UNIMEDIA că oamenii legii s-au autosesizat din presă referitor la tentativa de omor asupra acestuia.

„În continuare se întreprind măsuri pentru determinarea locului unde se află dânsul pentru a fi audiat. Complexitatea materialelor o să arate să i se dea statut de persoană protejată sau nu. Deocamdată nu am avut niciun contact, nicio declarație. Ne-am autosesizat din mass-media. După ce vom investiga, oricum trebuie de făcut careva acțiuni, care o să demonstreze adevărul sau vice-versa. Deocamdată vedem ceea ce spune Facebook-ul și rețelele de socializare”, a declarat Alexandru Jizdan.

UNIMEDIA amintește că așa zisul Sovietul Suprem de la Tiraspol i-a ridicat imunitatea fostului președinte al regiunii transnistrene, iar autoritățile locale i-ar fi deschis un dosar penal pe cinci capuri de acuzare. 

Ulterior, dânsul a anunțat, într-o postare pe facebook, că asupra lui se pregătește o tentativă de omor, iar din acest motiv, Evghenii Șevciuk a părăsit regiunea transnistreană și a venit la Chișinău. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (4)
  Desigur că din presă, voi retardaților nu știți ce se face în țară...
  Poate lăsăm presa să ia locul celor de la sis?
 • +1 (1)
  ..dar nu ei ziceau că presa scrie multe și aiurea....?!!?!!
 • +2 (2)
  Spune minciuni! Stiuau foarte bine ca este in MD. In momentul cand a zis ca au aflat din presa, sa scarpinat la nas, ceea ce inseamna ca spune minciuni!

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Sper cel puțin sa fie aruncat înapoi la ai lui....

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA