ora: 14:40, 08 iul 2014 20279 53

(video) Un film despre Renato Usatîi?


Video se incarcă ...
(video) Un film despre Renato Usatîi?
Secvență video cu Renato Usatîi în 1998
Foto: Renato usatîi via Facebook

Milionarul de la Fălești, Renato Usatîi, spune că unul dintre liderii politici de la Chișinău pregătește un film compromițător despre el. Într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare facebook, Usatîi spune că are informații că se produce un documentar despre „afaceristul Renato Usatîi și mafia din Federația Rusă”.

Potrivit lui Usatîi, filmul ar fi realizat la indicația lui Vlad Filat, iar la el lucrează și persoane care au făcut parte din serviciul de presă al Guvernului pe când președintele PLDM era premier. Ultimii nu au reacționat la afirmațiile făcute publice de Usatîi.

Contactată de UNIMEDIA, Lilia Gurez a declarat că este pentru prima dată când aude despre aceste informații. Nici nu am ce comenta, căci mai mare prostie nu am auzit”, a declarat Gurez.

La informațiile prezentate pe facebook, Usatîi a anexat o fotografie cu Karamalak, prezentat de media de la Chișinău drept hoț în lege, alias Bulgaru. De asemenea, acesta a anexat și un clip video care ar urma să fie utilizat în film. Secvența face trimitere la anul 1998, când, potrivit lui Usatîi, a fost reținut de poliție pentru identificare.

„Se face un documentar pe baza acestui filmuleț... cu descrieri frumoase despre cum mafia rusească m-a crescut, cum artiștii ruși sunt obligați să evolueze gratuit pe scenele din Moldova, cum mafia mi-a dăruit casa lui Gorbunțov, cum m-am căsătorit din interes la Chișinău, cum furam arme... de la scenarist am aflat că am avut dinți din aur și tatuaje. P.S. În 1998, în calitate de student, am fost adus la poliție pentru identificare. Nu era Recean ministru și mi-au permis să plec(...)”, a mai scris acesta pe Facebook.

Urmăriți mai sus secvența video postată de Usatîi pe Facebook.

Comentarii (53)
 • +2 (10)
  Renato, arati foarte rau cu acest tip de ochelari, arati batrin, schimba-i cit m-ai urgent!!!
  • +1 (29)
   măi Renato.. mai bine te-ai apuca de tine , Ce faci tu în Răpănoșeniia ceea de Rusie e treba ta dar Moldova las-o în pace !

   Sunt cetățean activ
   • +1 (25)
    Usatii si , dirdii asa nitel, tie frica de ai sarit in gura mare, lasa sa cunoasca lumea arevarul despre tine ce sa ascunzi, vrei in politica, vrei sa te voteze lumea, arata tot nu ascunde.
    • -2 (18)
     Nu faceți griji, el nu ascunde nimic! Ăsta șî înnebunește opponenții săi - că nu pot găsi nimic rău, ce ar fi putut să fie folosit împotrivă lui!
     • +5 (17)
      si baietu dai cu dejitu deamu, lasa ca nui nimic o sa vada lumea adevarul despre tine, imi pare rau ca multi inca is cu ochii legati si mai sunt si prosti care se vodesc la minciunile tale
      • +2 (12)
       D-le Usatii de ce mintiti lumea si nu le spuneti adevarul ca scopul dvs. nu este prosperitatea tarii dar promovarea rusismului,caci va finanteaza Moscova, noi dorim in UE, acolo unde este cultura, dezvoltare, nu la degradare in Rusia.
      • -2 (12)
       Unde a mînțit Renato?
     • +6 (14)
      Sper ca acest video sa apara si la moldova 1, ca sa vada si cei de la tara, cine este eroul care le face concerte, de unde ia el bani.
      • 0 (8)
       Sper șî eu că Renato să apare pe Moldova 1, Prime, Publica, șî alte canale naționale, unde este strict înterzis apariția lui, ca să nu fie făcută publicitate.
       • -1 (1)
        Geaba speri Renato, nu prea ai sanse!!
    • +1 (5)
     Ar trebui sasi schimbe trecutul urgent,nu ochelarii,ca cu ochelari de batrin lumea te voteaza,dar cu trecut criminal nu prea cred!
   • 0 (14)
    da ce treaba ai tu unde lucreaza el? de ce rusii is rapaonsi? Aici vorbim de activitatea lui in domeniul politic, si are multi adepti care il sustin si asta e principalu!
    • +3 (11)
     adica poate sa fure , sa fie implicat in acte criminale principalul , ca este in politica si ar3 adepti da???
    • +2 (2)
     Activitate in domeniul politic? Care activitate? Mai exact, daca se poate... Ce stie banditul acesta despre politica? Balbele lui populiste si frazele luate din filmele de cult mafiot ale anilor 2000 nu-l fac expert in domeniu politic. Este o nulitate, un parvenit, habar n-are de ce-i aceea politica si cu ce se mananca. Terminati-o cu vrajeala!
   • -2 (12)
    În loc să dați sfaturile, mai bine să vă apucați de treburile partidului vostru, în loc de încurcat nasul în treburile altor partide!
    • -4 (10)
     Vai de mine, trebue să termin citirea unor comentatori de pe aici, căci încep să exprim la fel de haotic ca ei. Nu vreau să ajung în casă de nebuni, împreună cu ei! )))))
  • -1 (7)
   ce treaba are ce tip de ochelari are el?)))) principalu om sa fie si el este!
   • +2 (2)
   • +2 (2)
    Om? Unde-ai vazut tu om in Renato Usatyi? Asta te vinde la oragane fara a clipi macar!
 • -5 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Alta trasnaie; aceeasi palarie, o alta comedie! Si mediocritatea asta penala, ReNATO rUSratii, il calca pe bombeu pe dl Filat? Dezlantuire de pica, din "codru"-igNOBIL, asisderea codosilor PL, PCRM, PSrm, PNL, Timpul etc. Ca niste catari, la care armasarii se uita de sus, iar magarii nu-i recunosc de-ai lor. Crestineste ar fi sa se impace cu postura de vierme. Deh, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu are pretentii.
  • 0 (14)
   Omule, învață de a exprima gîndurile în vorbe mai clar! Ce ai scris, se vede că nici tu personal n-ai înțeles. Cui mai trbue în Europa oameni ca tine, care nici orfografia natală nu știu!
   • +2 (2)
    Hahahahahaha... Vezi paiul din ochiul altuia, dar nu vezi barna din ochiul tau?
 • +5 (11)
  Politicienii noștri la putere, în loc de a îmbunătăți viața de trai a poporului, numai știu să torne murdărie pe oponenți. Tristă poveste.
 • +3 (5)
  de ce oare unii se agata din mers intr-o trasura noua? - doar pentru ca arata bine, oare? iaca eu nu pot asa: mie imi trebuiesc argumenta de ce e Renato "bun", "cumsecade" si cel mai principal in raport cu cine el e asa de bun si cumsecade? astept raspunsuri de la NicuBun si livia1 si de la ceilalti tot.
  • -4 (8)
   Dacă o să încep să descriu, va fi o poveste lungă. Ca să înțelegi ce reprezintă omul în sine, trebue să-l urmărești de a lungul timpului. Eu fac ăsta timp de aproape un an. Dacă vă înteresează întradevăr, începeți șî d-ră să-l urmăriți. Pentru început, puteți citi saitul lui personal - http://ru1.md/ro/
   • 0 (2)
    Comentariul a fost șters de redacție.
  • 0 (8)
   desigur intreaga lista de acte de binefacere nu o putem prezenta ca nici noi nu o cunoastem, dar probabil din presa ati auzit cite operatii a sponorizat si cite gesturi minunate a facut! La fel, pentru a intelege cit de cumsecade e el va sfatuim sa veniti la vreo adunare de partid, si anume vorbind cu acest om ve-ti intelege cit de mult de deosebeste de alti politicieni ( el te respecta si vede in tine om, il intereseaza opinia oamenilor). Personal eu niciodata nu m-am implicat in politica, chiar nu vedeam din aceasta nici un sens si nu ii credeam, cu toate ca vorbeau frumos si promiteau multe! Usatii este primul politician pe care il respect si in care cred ca va fi un guvernator demn!
   • 0 (8)
    Esti proasta draga livia,si daca a facut citeva acte de binefacere?repede premier sa il puneti vreti?mai stergetiva putin porcul asta gras nu va ajunge la putere niciodata!

    Sunt cetățean activ
    • -2 (8)
     Dacă ești atît de deștept, dute șî votează mai departe pe acei, care știu numai să trag tot la ei, fară cunoștință ce înseamnă ”a da”.
     • 0 (2)
      Renato al vostru sigur stie a da.
      A da in cap cuiva, ca sa-i ia si ultimul leu...
      A da de banuit din ce bani isi cumpara Rolls'uri...
      A da bir cu fugitii, cand s'or apuca de capul lui organele de control...
   • 0 (2)
    Care lista de binefacere, fir'ar sa fiti de mancurti? Credeti ca daca a dat inapoi oamenilor o mica parte din ce-a furat de la ei asta il face politician? Unde-i platforma politica, unde-s princiipiile de baza, unde-s pozitiile vis-a-vis de problemele sociale, unde-i vectorul de dezvoltare pe termen lung, unde-i echipa de specialisti?
    Facatura asta vine cu niste bani dubiosi, сила в правде и прочий бред, si brusc se vrea politician? Sa administreze macar un colhoz acolo in Falestii lui, inainte de a vrea sa administreze o tara intreaga!
 • +2 (10)
  Am sa raspuns eu:in primul rind Renato Usatii cheltuieste banii pe operatii, pentru odihna copiilor orfani si ajuta batrinii.In al doilea rind el a facut banii cinstiit avind succes in afaceri in Rusia ( nu poate fi acuzat ca a furat banii in tara sau a facut contrabanda precum Filat).In al treilea rind el a demascat unele scheme de coruptie din interiosrul elitei politice moldovenesti aducind la cunostinata presei averile lui Voronin.In al paterulea rind oamenii adera masiv la el si in special tinerii-el fiins un model de succes pentru tineri.
  • -1 (7)
   si tu Stiopa esti dus cu pluta!asta nu inseeaamna nimic ca face niste acte de caritate vi sunteti limitati in a gindi si kotovsc fura chipurrile de la bogati si dadea la saraci insa nu o ajuns Predsedateli PCCR

   Sunt cetățean activ
  • 0 (2)
   Ai uitat sa spui ca face trafic de influenta si corupe functionari de stat. Casca ochii aici: http://unimedia.info/stiri/video-renat-usatii-i-a-propus-lui-gorbuntov-sa-i-claseze-dosarele-de-la-pg-si-cccec-48689.html
   Asa vorbeste un politician? Asta va fi politica lui? Sa ne vanda pe bucati lu' alde Ghera?
 • -1 (7)
  Mafia este la putere si mai vin mafioti sa va mai rada blana de pe voi! Cu cine ati votat aceea ati primit! O sa va mai aduceti aminte de tatuca Voronin, dar tirziu o sa fie ca copii vostri vor avea datorii la curul lor cit duce trenul, si robi vor fi pe veci.
  • +4 (6)
   precis ca esti undeva in evropa si ai asa o gindire nehitra))) doar e mai usor sa te gindesti doar la fundul tau, tu ramii in tara ta si fa viitorul copiilor aici si apoi vei vorbi cine is oi si cine nu)
   • 0 (4)
    Comentariul a fost șters de redacție.
   • +1 (1)
    De exemplu, ai putea sa lucrezi pentru Renato, ca livia1, sa postezi aiurea pe forumuri, incercand sa induci in eroare opinia publica...
 • +3 (5)
  bine draga, si ce-i incurca sa faca lucruri frumoase inafara Parlamentului? Sa-si deschida unu-doua ONG-uri si il sustin si eu. dar tare ma tem ca pretul binefacerilor lui o sa le simtim cind vine in Parlament si ne lasa si fara opinci. Apropo, nu va suparati dar limbajul lui nu e prea potrivit pentru postura care vrea sa o aiba: mie imi e rusine ca asa domn cult si educat sa ne reprezinte undeva inafara tarii.
  • +1 (7)
   dar atunci putem sa spunem ca in Moldova nu mai trebuie sa fie alegeri, daca o sa ne gindim ca ajungind in Parlament o sa ne fure! referitor la limbaj, ce sens ca actualii guvernatori vorbesc frumos si cu cuvinte sofisticate? sa fie aceasta cel mai mare minus al lui- dar limbajul nu e o problema, din alta parte in situatia creata cu alte cuvinte nici nu te mai poti exprima!
   • 0 (8)
    inca odata ma conving ca esti proasta cum el sa ajunga presedinte sau prim ministru si sa se bilbie sau sa iti vorbeasca in limba porcilor (rusa)??

    Sunt cetățean activ
    • -1 (5)
     Vorbind de limbă. Prost este nu acela, care nu știe numele șî scrierea corectă limbei natale, dar acela, care evită întenționat să-o spună pe nume șî scrie drept!
   • +1 (1)
    Mai fata! Problema lui #1 este ca el NU E POLITICIAN, cum nu vrei tu sa intelegi? Este un bandit ordinar, cu legaturi in lumea interlopa, cu afaceri prin Rusia, care se vrea in parlament pentru a te vinde pe tine, pe mine si pe mamele noastre, ca sa-si cumpere inca vreo cateva Rolls'uri. Si cat nu l-ati linge voi, alb nu se mai face el dupa toate scandalurile in care a fost implicat! Si cum zicea Lady_A - sa-si deschida un ONG si sa faca cate-o "minune" in fiecare zi! Nu-s moldovenii prosti sa puna lupul paznic la oi!
 • +4 (4)
  stimati stepan33, livia1, NicuBun s.a. sustinatori ai lui Usatii, asteptam un film despre dl.Usatii in varianta voastra. demostrati-ne ca merita votul nostru, nu insultind cum o face blummd. mult succes si realizari frumoase.
  • 0 (6)
   Asemenea, o zi bună șî cître d-ră! )
   • -1 (7)
    (șî cître,a mînțit,mai trbue)si inca te ma jalui ca altii nu isi stiu ortografia invat-o tu mai intii NE'cu'BUN

    Sunt cetățean activ
 • 0 (2)
  Oilor "beeeeheiti" degeaba!!!

  Sunt cetățean activ
 • +1 (3)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (1)
  in 1998 ! sa fii prins de politie era un moment de lauda si n ude rusine !! asa ca cei care au bagat acest film cred ca inti iau fost siguri ca au ars toate dovezile cu prezenta lor pe camerele mai )))
 • +1 (1)
  de obicei timpul arata si le aseaza la locul lor.
 • +2 (2)
  Vedeti aici performantele politicianului Usatii: http://unimedia.info/stiri/video-renat-usatii-i-a-propus-lui-gorbuntov-sa-i-claseze-dosarele-de-la-pg-si-cccec-48689.html
  Nici dac'ar fi ultimul politician din Moldova nu l-as vota pe banditul acesta!
 • +1 (1)
  Video cu participare d-lui Renato Usatii: http://uni.md/ntFm
 • +1 (1)
  Nu faceti publicitate acestei scule a kremlinului, e la fel ca dondonel - doi prezervativi politici !

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA