ora: 15:58, 11 ian 2017 7894

(video) Un american a recrutat 45 de fete din Moldova pentru prestarea serviciilor sexuale pe internet


Video se incarcă ...
(video) Un american a recrutat 45 de fete din Moldova pentru prestarea serviciilor sexuale pe internet
Foto: igp.gov.md

Procurorii au reţinut un cetăţean american pe care îl învinuiesc de comiterea proxenetismului prin internet.

Acesta este învinuit că, în perioada anilor 2015 – 2016, ar fi recrutat 45 de tinere din Repubica Moldova pentru prestarea serviciilor sexuale prin intermediul video chat-urilor. Pentru astfel de servicii clienţii transferau diferite sume de bani pe contul deschis de către învinuit în străinătate.

Cetăţeanul străin, în vârstă de 45 de ani, a fost reţinut în flagrant în momentul desfăşurării conferinţelor video şi show-urilor sexuale în regim on-line, acesta se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Dacă va fi găsit vinovat de cele incriminate, inculpatul riscă până la 7 ani de detenţie. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -2 (2)
  e stiut lucru ca multi americani considera "tarile in curs de dezvoltare" prin prisma filmelor din Hollywood -- unde aceste tari sint tratate ca fiind foarte corupte, politia -- de rahat, iar $$$ rezolva totul... In Moldova el nu are ce cauta cu asa bussiness.
  PS. Pe de alta parte, acest gen de afacere este destul de profitabil, asa ca locul lu va fi imediat ocupat fie individual de fetele celea, ori de alti "proxeneti virtuali". Ar trebui sa fie adoptate careva legi care ar reglementa acest gen de activitate...
  • +2 (2)
   bravo bravo, se simte ca te stradui sa fii inteligent, dar acum vreau sa intreb pe unimedia, nu au auzit intimplator, pe cele 45 de curve din Moldova, nu le penalizeaza cu nimic?
 • +2 (2)
  Multa lume dusa cu pluta.Desfasurarea conferinţelor video şi show-urilor sexuale în regim on-line! Nu vad infractiune.Domnisoarele recrutate: -de bunavoie si nesilit de nimemeni...Ah! DA! Donisoarele au fost "silite" de Guvernul RM sa se angageze pentru a presta aceste servicii.Sau Vladut stie ceva despre cetateanul american,probabil nu-i un cetatean simplu amarit.Face parte dintr'o structura si a dat ordin sa-l retina,sau nu platea cit a cerut Pattanu! Referitor la conferinte si show-uri sexuale.Va mai repet nu vad infractiune.Un sfat pentru MDA-EU: nu fii chiar tata moralei mioritice de pe Bik.Actul sexual,este foarte necesar in viata cotidiana a barbatilor si femeilor.Datorita acestui act,noi suntem nemuritori.Referitor la "curve".Sa inteleg ca,ai fost zamislit in urma unui act sexual dintre o curva si taticu? Fii atent la exprimari.Traim intr'o lume libera si "curvelor" la placea Job-ul pe care il "prestau".Sa achite impozitele si foc la ciocanele.
 • +1 (1)
  În multe țări, serviciile sexuale au fost legalizate. Acest tip de servicii există de când e lumea și combaterea lor nu a fost reușită niciodată. Sechestrarea, traficarea, forțarea persoanelor sunt fenomene ce trebuiesc combătute, prin toate metodele. Atunci, când totul e benevol, nu văd de ce ar trebui penalizate. Iar serviciile sexuale virtuale sunt și foarte profitabile pentru toți cei implicați, iar persoanele ce le oferă nu riscă cu sănătatea, sunt în siguranță. Toată lumea ar avea de câștigat, în urma legalizării, și cei ce oferă servicii, și clienții, și statul (nu se vor cheltui bani pe combatere, se vor câștiga bani din impozitare, vor fi noi locuri de muncă, de ce nu, tinerii nu se vor prostitua prin alte țări, ilegal, ci vor oferi servicii legale acasă, fiind protejați de lege).
  • 0 (0)
   care benevol bre? citeste articolul anterior. cativa zeci de moldoveni traficati doar intr-un oras american, dar cate sute sau mii mai sunt carora le iau actele si raman sclavi acolo.
   http://unimedia.info/stiri/disperati-dupa-oportunitati-de-trai-mai-bune--moldovenii-devin-principalele-tinte-pentru-traficantii-de-persoane-126090.html

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA