ora: 10:18, 28 oct 2013 9783
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Ultimă oră! Vlad Plahotniuc anunță că se retrage din funcția de deputat!


Video se incarcă ...
(video) Ultimă oră! Vlad Plahotniuc anunță că se retrage din funcția de deputat!
Se va dedica activității PD!
Vlad Plahotniuc
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc, a anunțat în urmă cu puțin timp că acesta renunță la mandatul de deputat. Sursa a declarat că nu a intrat în politică pentru beneficii și că era deja un om bogat atunci când a făcut acest pas. 

Acesta a spus că renunță și la imunitatea parlamentară și se va dedica intens activității în partid, pentru a se pregăti de lupta politică din toamna anului viitor. Acesta a solicitat Comisiei Naționale de Integritate să verifice dosarul lui privind declarațiile pe venit.

„Acum patru ani am decis să intru în politică după o analiză detaliată. Știam că vor exista atacuri și campanii murdare în adresa mea și împotriva famliei mele. Știam unde mă băg. Eu nu am intrat în politiciă pentru funcții, imunitate sau pentru bani. Politica nu avea ce îmi oferi mie în plus, față de ce aveam deja. Eu nu am făcut de previlegiile pe care mi le oferea funcția de prim-vicepreședinte al Parlamentului. Eu nu am făcut uz de mașina de servicu, nu am folosit benzina de la stat, iar salariul meu de deputat mergea direct la o familie cu mulți copii. Eu am venit deja bogat în politică. Am venit ca un om cu experiență în busines. Am venit ca să ajut Partidul Democrat în dezvoltarea Republicii Moldova”, a menționat Plahotniuc.

Vezi aici imagini video de la briefingul de presă

„Am luat decizia de a mă retrage din funcția de deputat începând cu ziua de astăzi”, a anunțat democratul. „Nu mă retrag din partid și nici din politică, dimpotrivă voi fi mult mai activ și mai eficient în activitatea mea”, a adăugat Vlad Plahotniuc.
 
„Nu mai doresc să se considere că eu doresc să beneficiez de privilegii și de imunitatea parlamentară. Eu nu am de ce să mă ascund în spatele imunității parlamentare. Eu sincer cred că deputații nu ar trebui să beneficieze de imunitate. [...] O să cer CNI să-mi verifice dosarul privind declarațiile pe venit... nu am de ce să mă ascund”, a evidențiat prim-vicepreședintele PD.

UNIMEDIA amintește că, Vlad Plahotniuc, a intrat pe arena politică din Moldova la 20 noiembrie 2010 ca membru al PD, cu o săptămână înainte de alegerile parlamentare.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +6 (14)
  Hai Filatovici,hai si tu,fii demn!!
  • -1 (9)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • +1 (11)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • 0 (8)
     Comentariul a fost șters de redacție.
     • 0 (10)
      Comentariul a fost șters de redacție.
      • +1 (11)
       ....fara Filatovici nu este intreaga,hai tata,hai fi demn,macar pentru o zi,hai!!
       • -1 (7)
        Comentariul a fost șters de redacție.
        • 0 (6)
         Comentariul a fost șters de redacție.
         • 0 (6)
          Comentariul a fost șters de redacție.
       • 0 (0)
        bai balaur, filat nu are imunitate de cind a fost dat jos din premier, ca functia de premier nuti da voie sa fii deputat in caz de cutremur
    • -2 (8)
     Casa eterna sa-i dorim! Din sase litere, patru scanduri si niste cuie. Sa-i fie somnul cum i-a fost si veninul!
     • +6 (6)
      Un discurs foarte contradictoriu. Plânge închisoarea după el.
      • -2 (6)
       Totul e marsavie proiectata cu maiestrie. Canalia se preface cucernic, isi ascunde briceagul, ca sa tina ostatica prostimea. Calamitatea promite pomene. Pomenele: masca bogatiei sale ilicite, nu contribuie la eradicarea saraciei. Asta nu-i decat politico-pomana cu desfatare nesatioasa. Ca la carte. Cu represalii. Cu rasicirea cutitului in rana. Nicidecum proiecte si locuri de munca.
       • +1 (5)
        Comentariul a fost șters de redacție.
 • +6 (6)
  1. Imaginea nu i-o mai salvează nimic.
  2. Ce-i trebuie lui imunitate, dacă şeful CNA, PG, şi restul îi asigură securitatea? ))
  • +4 (6)
   de acord, cu sistemul corupt pe care l-a creat nici imunitate nu-i mai trebuie, un gest de PR, nimic mai mult, cum a condus din urma asa si va conduce, nimic nu se va schimba
  • +1 (1)
   mai bine ar intoarce in buget banii furati si impozitele neachitate! Ar lasa businessmanii sa-si duca afacerile fara frica de a fi deposedati cu forta de ele! Anume de la aparitia acestui individ pe piata de afaceri moldave, sa oprit cresterea economica a tarii! E destept dar oricum,ramine un nemernic lacom si crud!... Si sa lese structurile de forta sa-si faca lucrul cinstit si echidistant!
 • -3 (7)
  Doaaamne! Ooo, ce veste minunata! In sfarsit, am scapat de necuratul! De cuiul din talpa! Ei, dar ce urmeaza? Fuga in Iran? Sau in Israel? Eu zic sa cante la masa mortii sale, nu inainte de a pune mana pe el!!! Si cat mai multe suturi penale peste scafarlia. Himera parsiva! Caci a facut trisuri, a tepuit, a distrus tot ce trebuia distrus. Si ne-a facut de mascara in Europa!
  • 0 (0)
   ......Naivilor!!!!!!!!....Chear asa de...p----............CHEAR ASA!!!!!!!!!!!......
   „Nu mă retrag din partid și nici din politică, dimpotrivă voi fi mult mai activ și mai eficient în activitatea mea”, a adăugat Vlad Plahotniuc.
   ----urea.....urea.Aiurea.
   • 0 (8)
    Crezi ca nu intelegem ca e viclean dat dracu'? E imoral si imbecil ceea ce promite Plahoitul acolo. Ce-o sa mai spuna, va fi un circ de Bula pentru prosti. Sigur, mafiotul va mai sta o vreme la pupitrul pd-mafiei. Pana la o incheiere naturala. Ar trebui atacat asemeni talharului si pus cu botul pe labe. Numai asa carcinoama asta poate fi exterminata. Pupa-l-ar madam Ghilotina pe gat! Sa aiba soarta Atlantidei!
 • +1 (1)
  show must go on
 • +2 (4)
  sterge urmele, spala putina)

  Sunt cetățean activ
  • +2 (2)
   .....nici nu de ghindi...........la el demult-ii sters si spalat.DEMULT.
 • +4 (4)
  ......"Холодный, расчётливый, часто весьма суровый до жестокости, подчинявший чувство рассудку, кардинал Ришельё крепко держал в своих руках бразды правления и, с замечательной зоркостью и дальновидностью замечая грозящую опасность, предупреждал её при самом появлении."
 • +3 (3)
  Evident, ce sa piarda el timpul in parlament ca simplu deputat. Prababil n-are timp sa se ocupe de businessul sau. Cat era vice-presedinte mai era sens, asa ce sa incalzeasca scaunul si sa ridice mana pentru vot.
 • +6 (6)
  Activele sunt transferate peste hotare, încă CNA, procuratura, sistemul judecătoresc e sub control... Dar se apropie alegerile si nu se ştie. Mai bine de pregătit valizele si de pregătit de plecat pentru orice eventualitate. Atâta rahat am făcut în anii ăştia că nu se ştie dacă poporul mai crede în sloganuri. Voronin dacă se întoarce o sa se răzbune rău de tot si foarte posibil că mulţi au să stea la răcoare. Tot aşa că si Filat am dus familia în Elveţia, la loc sigur. Eu stau în umbră, tot că si Filat, finantez propaganda si activităţile de partid.... Un noaptea alegerilor nu o sa fiu în MD... O sa fiu pe foaie de boală în vreun spital peste hotare... Ca si prietenul meu Filat. În dependenţă de rezultatele la alegeri o sa decidem ce facem. Быдло si moldoboii oricum dau din urechi si behaie .. ei nu înţeleg decât ce le spunem noi, Papusharu' si Shefu'.
  • +2 (2)
   Sorry pt gresheli... Autocorrect-ul...
 • +2 (2)
  Filat a renuntat la mandatul de deputat cind a fost numit in functia de Prim-ministru. El nu mai poate reveni in functie de deputat.
  In privinta dlui cu pricina, cred ca este prea plictisitoare activitatea legislativa, si mai si consuma mult timp. Mult mai palpitant este sa te ocupi de activitati precum calea ferata sau alte resurse strategice.
  S-a dat start oficial campaniei electorale stimati concetateni. Urmeaza mai multe episoade de balet politic. Nimic nou sub soare, pur si simplu dezgustator.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA