(video) Tinerii sunt îndemnați să aleagă o carieră în IT

Asociația Națională a Companiilor Private din Domeniul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor continuă acțiunile de promovare a Carierei IT prin lansarea unei campanii media menite să sensibilizeze tinerii privind itinerarul și perspectivele de afirmare și creștere profesională în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor.
(video) Tinerii sunt îndemnați să aleagă o carieră în IT
(Foto: Cariera în IT)

Îți dorești să lucrezi într-un domeniu  interesant, dinamic, motivant, în care inovația este cuvîntul cheie și singurele limite sunt cele stabilite de imaginația ta? Ți-ar plăcea  să ai un salariu avantajos, un viitor asigurat și un trai prosper aici, în Moldova? Domeniul IT îți oferă toate aceste posibilități! Mai mult decît atît, într-o lume în care tehnologiile devin din ce în ce mai importante, activitatea în domeniul IT îți permite să fii cu un pas înaintea tuturor. 

Campania prevede difuzarea TV și radio pe parcursul perioadei 26 iunie-26 iulie a spotului video de promovare a Carierei IT. Spotul video oferă cîteva repere esențiale asupra oportunităților reale și beneficiilor pe care le poate asigura activitatea in domeniul IT, încurajînd tinerii să opteze pentru studii de profil și să aleagă specialitatea care se potrivește în cea mai mare măsură așteptărilor și planurilor lor de viitor. Personajele care apar în spot sunt profesioniști IT din Moldova ce au reușit să-și construiască o carieră de succes și să se afirme în domeniul care revoluționează lumea în fiecare zi.

Campania media va include și acțiuni de promovare online, publicarea istoriilor de succes, dar și un dialog activ cu tinerii prin intermediul rețelelor de socializare. Mai multe detalii despre desfășurarea Campaniei, dar și informație utilă privind procesul de admitere, oportuntăți de stagiere, opțiuni de studiu extracurricular, noutăți din domeniu sunt accesibile pe pagina ”Aleg Cariera IT” din rețeaua de socializare Facebook.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub