ora: 14:48, 28 iun 2013 7670

(video) Tinerii sunt îndemnați să aleagă o carieră în IT


(video) Tinerii sunt îndemnați să aleagă o carieră în IT
Foto: Cariera în IT
Asociația Națională a Companiilor Private din Domeniul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor continuă acțiunile de promovare a Carierei IT prin lansarea unei campanii media menite să sensibilizeze tinerii privind itinerarul și perspectivele de afirmare și creștere profesională în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor.

Îți dorești să lucrezi într-un domeniu  interesant, dinamic, motivant, în care inovația este cuvîntul cheie și singurele limite sunt cele stabilite de imaginația ta? Ți-ar plăcea  să ai un salariu avantajos, un viitor asigurat și un trai prosper aici, în Moldova? Domeniul IT îți oferă toate aceste posibilități! Mai mult decît atît, într-o lume în care tehnologiile devin din ce în ce mai importante, activitatea în domeniul IT îți permite să fii cu un pas înaintea tuturor. 

Campania prevede difuzarea TV și radio pe parcursul perioadei 26 iunie-26 iulie a spotului video de promovare a Carierei IT. Spotul video oferă cîteva repere esențiale asupra oportunităților reale și beneficiilor pe care le poate asigura activitatea in domeniul IT, încurajînd tinerii să opteze pentru studii de profil și să aleagă specialitatea care se potrivește în cea mai mare măsură așteptărilor și planurilor lor de viitor. Personajele care apar în spot sunt profesioniști IT din Moldova ce au reușit să-și construiască o carieră de succes și să se afirme în domeniul care revoluționează lumea în fiecare zi.

Campania media va include și acțiuni de promovare online, publicarea istoriilor de succes, dar și un dialog activ cu tinerii prin intermediul rețelelor de socializare. Mai multe detalii despre desfășurarea Campaniei, dar și informație utilă privind procesul de admitere, oportuntăți de stagiere, opțiuni de studiu extracurricular, noutăți din domeniu sunt accesibile pe pagina ”Aleg Cariera IT” din rețeaua de socializare Facebook.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -2 (6)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +3 (5)
   esti un prost, mai baiete.
   E unicu domeniu in care poti sa traiesti decent in orce colt al lumii.
  • 0 (2)
   Comentariul a fost șters de redacție.
  • +1 (1)
   bravo, dar nu uita sa te scoli maine ca ai de ştucaturit si alt perete :D
 • +1 (1)
  Tu baga, da noi o sa avem de lucru...
 • 0 (0)
  Vedeți,.... dacă omu-i XPERT!!!
 • 0 (0)
  unde ati fost voi cu vo 5 ani in urma...
 • 0 (0)
  sunt in proces :) , abia astept sa finalizez cursurile de Java de la http://iucosoft.com!!!
 • +1 (1)
  Ar fi bine ca IT-ul in Moldova sa nu insemne numai programatori si scriere de cod ci si totodata mai multa inginerie si technical skils. Oarecum ingineria si skill-urile tehnice implica deseori aflarea nemijlocita la locul unde se dezvolta acel "ceva" ce poti pipai cu mainile proprii. Dar totusi careva solutii pentru asta ar putea exista si pentru Moldova. Cei din Occident nu prea iubesc sa scrie cod si lasa in seama celor mai prost platiti - ei culeg laurii de conducatori si manageri. Asta-i viata.

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri