(video) Tatiana Svarisciuc, tânăra îndrăgostită de IT: Nu chiuliți de la ore

Tatiana Svarisciuc este o tânără îndrăgostită de domeniul IT încă de pe băncile școlii. A studiat la Universitatea Tehnică din Moldova, iar după absolvire, tânăra a activat în calitate de profesoară.

„Simțind că fac ceea ce nu vreau să fac în viață, am prins la curaj și am aplicat la ofertele companiei Cedacri International”, a spus tânăra.

A fost angajată în calitate de programator, iar ulterior a fost promovată în funcția de team leader. „Fac software pentru băncile din Italia. Este un domeniu absolut nou pentru mine. A fost o provocare pe care am acceptat-o”, a subliniat Tatiana.

„Acest domeniu mi-a oferit timp pe care eu îl petrec cu oameni cu care îmi place să îl petrec, să fac activități care îmi plac să le fac. Seara când ajung acasă sunt satisfăcută. Îmi pare bine că m-am regăsit”, a precizat tânăra.

Pub

Tatiana îi sfătuiește pe tineri să aleagă o facultate de IT. „Să nu chiulească de la lecții și să facă toate laboratoarele în timpul facultății. Să nu le fie frică să viseze și să aspire la ceva mai mult, pentru că în domeniul IT fiecare își va găsi partea lui din care să primească plăcere”, a conchis tânăra.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub