ora: 18:53, 13 mai 2017 13942
Autor: Tania Lozan

(video) Tatiana Crețu: „În Europa nu se sărbătorește Ziua Europei”


(video) Tatiana Crețu: „În Europa nu se sărbătorește Ziua Europei”
Foto: UNIMEDIA

Moldoveanca stabilită de 6 ani în Spania, Tatiana Crețu, susține că în Europa nu se sărbătorește Ziua Europei. Este marcată la noi pentru că vine în contrast cu Ziua Victoriei, a menționat invitata în cadruemisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA. 

„În Europa nu se sărbătorește Ziua Europei, în schimb la noi da. Nu se lucrează, este o zi normal. Nu mi se pare o chestie rea pentru că a venit ca un contrast, există Ziua Victoriei pe 9 mai, de aceea s-a venit cu intenția de a sărbători și Ziua Europei, dar, nu este correct ca în aceste zile să fie organizate concerte și să-i aduci pe oameni în mod organizat la astfel de evenimente, a declarat invitata.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -9 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Daca a cules mandarine in Spania, ea nu a fost tocmai in Europa. Mai degraba in Maghreb. In cele mai multe tari europene se sarbatoreste. Sigur nu cu dementza festivista ruseasca si rusofona, dar cu chestii simpatice asa ca la noi.
 • -9 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Для местных гейвропейцев есть только одна "правда"- Дзыуа еуропий шы точка. Все кто в это не верит ый прорус, а это страшно.
 • +1 (1)
  Ziua de 8 mai e zi libera in unele tari.

×
Integrare Europeană
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA