Citește toate știrile la acest subiect

(video) Streleț răspunde democraților: „Nu vom accepta niciodată ca Guvernul să fie demis”

Partidul Liberal Democrat nu va accepta niciodată scenariul celor doi pași, propus de democratul Marian Lupu. Liberal-democrații insistă pe faptul că demisia Guvernului ar declanșa în mod automat mecanismul unor alegeri parlamentare anticipate, notează UNIMEDIA.

Demiterea prim-ministrului este un pas inacceptabil pentru PLDM. „Demisia Guvernului AIE2 va duce inevitabil la alegeri anticipate. Vlad Filat are mandat din partea cetățenilor pentru a implementa agenda de reforme și de integrare europeană. Guvernul are mandat din partea cetățenilor și rămâne unul funcțional”, a declarat vicepreședintele PLDM, Valeriu Streleț, în cadrul unui briefing de presă.
(video) Streleț răspunde democraților: „Nu vom accepta niciodată ca Guvernul să fie demis”
Valeriu Streleț, deputat PLDM (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Liberal-democratul a sugerat democraților să lase frustrările personale deoparte și să nu mai obstrucționeze procesul de negocieri din AIE. „Este clar că toate aceste acțiuni vin din setea de revanșă și frustrările prin care trece PD, odată cu demisia a două figuri importante din echipa sa, a lui Valeriu Zubco și Vlad Plahotniuc. Facem apel către conducerea PD, și personal către Marian Lupu, să-și țină în frâu emoțiile, să dea curs invitației noastre de a discuta și semna noul Acord. Am impresia că PD are deja o decizie adoptată și toate aceste manevre sunt de ochii lumii. Scopul lor rămâne provocarea alegerilor anticipate”, a conchis Streleț.

Sursa video: privesc.eu

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub