ora: 15:51, 15 mai 2014 9208

(video) Stop cadru: Voronin și locurile la închisoare


Video se incarcă ...
(video) Stop cadru: Voronin și locurile la închisoare
Vladimir Voronin
Foto: UNIMEDIA/video Parlament

În contextul dezbaterii proiectului de lege cu privire la alocarea unui teren de 63 ha pentru construcția unui nou penitenciar, în locul Penitenciarului nr. 13 din Capitală, Vladimir Voronin „i-a lăudat” pe reprezentanții coaliției de la guvernare. Acesta a sugerat că autoritățile își pregătesc din timp locurile la închisoare, relatează UNIMEDIA.

„Procedează foarte corect coaliția care are grijă de viitorul ei. Noi o să susținem acest proiect, nu prin vot, dar moral”, a declarat liderul PCRM.

Lotul va fi transferat din lista terenurilor agricole în lista terenurilor destinate construcției, dar va rămâne în proprietatea statului.
 
Amintim că, anterior, a fost luat un împrumut de 39 milioane de euro de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru construcția penitenciarului. Noul loc de detenție urmează să fie construit la Bubuieci.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -11 (23)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Da ce Voronin se pregateste sa se mute in noua casa, stie cel asteapta in viitor si isi face griji???
  • -12 (22)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Sa nu-ti fie frica o sa te simti confortabil d-le Voronin, ca acasa la mama.
  • -8 (12)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Scarnavia comunista sabotoare si infractoare, sa mearga singur la parnaia aia. In manta noua, toata in dungi. Sa primeasca covrigarul gogosi cu prastia, printre gratii.
 • -9 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  N-ai ce sa-i faci! Chestie de gust, de civilizatie. Stupizeania bosoroaga, seamana perfect cu imbecilitatea academica. Numai un degenerat, fost sef de stata, poate sa ajunga Incornorat. Te uiti la aceste doua raturi din poza, vezi cum parazitii li se urca, in galop, la creiri. Pe langa schizofrenie, deci, si prostie, si incultura, si troglodism, si badaranie, si mitocanie - toate galopeaza in adiosul cuplu dicatorial. Locuinta pentru eternitate le dorim amandurora: din patru scanduri, sase litere si niste cuie.
 • +1 (1)
  trebuie de construit in Transnistria aceasta inchisoare;nu este obligatoriu in zona oraselor mari;
  Dar,ca sa poata fura cit mai mult din aceste 39 de milioane imprumutate de la BD,ei amplaseaza acesta puscarie acolo unde le este lor mai comod s-o construeasca.(iata asa se fac lucrurile la noi...)
 • +2 (2)
  Израильский суд приговорил бывшего премьер-министра страны Эхуда Ольмерта к шести годам тюремного заключения, сообщает Jerusalem Post. 68-летний представитель израильской элиты должен будет выплатить штраф в размере 1 млн шекелей. Также Ольмерту в течение семи лет запрещено заниматься политикой. Экс-премьер 31 марта был признан виновным в коррупции по делу о строительстве жилого комплекса Holyland в Иерусалиме. Согласно материалам следствия, в период с 1994 по 2006гг. Ольмерт, занимая пост мэра Иерусалима, а затем и министра промышленности, торговли и инфраструктуры…
 • +1 (1)
  в правительстве страны, за взятки лоббировал строительный проект, пишет РБК. В тюрьму отправятся и другие фигуранты этого дела. Они получили сроки от 3,5 до 7 лет тюремного заключения. Среди них – генеральный подрядчик Holyland, вице-мэр Иерусалима и раввин, который был посредником при передаче денег. Все они получили гораздо меньшее наказание, чем того требовала генеральная прокуратура. Судья, оглашая приговор, особо подчеркнул, что самый серьезный срок получил Ольмерт, потому что он занимал самый высокий пост среди фигурантов дела. Также судья заявил,…
 • +1 (1)
  Также судья заявил, что получатель взятки несет большую ответственность, чем тот, кто деньги предлагает.
 • +2 (2)
  Nu conteaza de ce culoare e Hotul!
  Incepind din 90 incoace care a furat poporul si a fost implicat in acte de coruptie la PIRNAE!!!
  • +4 (4)
   Pirnaia este pe 63 ha; a sa fie de 5 stele si e linga Chisinau;Confort sporit.Au grija de ei... Toti tradatorii si tilharii de la conducere,care de 20 de ani isi bat joc de moldovenii,au sa locuiasca in acesta inchisoare,iar cine din ei inca n-a inteles,inseamna ca este prostalan complect.
 • +3 (3)
  Eu imi doresc o Moldova ca cea a lui Stefan care nu plinge ca o curva ci e mindra si se poate pune si cu unu si cu altu , ca Voronin e un dobitoc e bine stiut , dar aici sunt de acord cu el de ce naibii atitea hectare pentru banditi, de ce sa nu faca niste sere care sa lucreze anu in prejur sa nu cumparam chimicatele turcilor ??????

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA