ora: 14:42, 25 noi 2013 4754
Autor: Victoria Dumbravă

(video) Stop Cadru: Voronin și karaokele


Video se incarcă ...
(video) Stop Cadru: Voronin și karaokele
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA / Igor Vrabie

Președintele PCRM Vladimir Voronin are o pasiune ascunsă la care revine ori de câte ori are ocazia. Acesta a mărturisit în cadrul unei conferințe de presă că, încă din copilărie, îi place să cânte, dar că nu întotdeauna are parte de această plăcere. 

„De când am devenit președinte, în 2001, cam nu prea am când cânta. Dar, îmi place. Am și karaoke, și discuri și toate chestiile acestea. Dar, dispoziția nu e întotdeauna de a cânta”, a declarat Voronin.   

UNIMEDIA menționează că Vladimir Voronin și-a demonstrat abilitățile de interpret și sâmbătă, 23 noiembrie, în timpul protestului organizat de PCRM. Acesta a cântat de pe scenă din PMAN o melodie în limba rusă. 

 

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (4)
  Ai cintat, imi pare bine,
  Acum joaca daca eshti POTS.
  ---
  =D
 • +3 (3)
  de baut si de cintat si de furat,asta komunistii pot
 • +1 (1)
  Risu Dracului...
 • +1 (1)
  MAAARE JIŢĂL!!!
  Prost si fudul, combinatie dracoasa.
  Si cand te gandesti ca ratul lui reprezinta o buna parte din popor, ti se lasa mainile jos......dar exact pe 2,3 secunde...... si iti revii rapid, cu speranta ca copiii nostri sa-i vada numai la discovery in emisiuni care vorbesc de esecurile geneticii si a civilizatiei omenesti.
 • 0 (0)
  Voronin pridnestovschii taliban falsivii moldovan maimuta tcacic vrea sa fie moldovan si bolfosul mongoloid petrenco vrea...Si eu vreau sa fiu Mecsican...Ramasitele fascizmului sovetic stalinist numit fals <partid comunist>Vedeti pe www.cavcazcenter.com.rus.

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  il imfla cantatul pe bosorogul asta dupa ce a pradat poporul de opt miliarde de dolari

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA