ora: 14:56, 18 noi 2014 8591
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Stop Cadru: Voronin și demisia sa


Video se incarcă ...
(video) Stop Cadru: Voronin și demisia sa
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Vladimir Voronin a declarat că Partidul Comuniștilor își propune să obțină în alegeri minim 51 de mandate. Totodată, plafonul maxim la care aspiră este de a obține o majoritate constituțională, adică 68 de comuniști să devină deputați, relatează UNIMEDIA.

În cadrul emisiunii „Politica” de la TV7, acesta a fost întrebat dacă este gata să-și dea demisia din funcția de președinte al PCRM, în cazul în care formațiunea sa nu obține nici măcar minimul pe care și l-a propus.
 
Întrebarea nu i-a picat bine liderului PCRM. „Nu este treaba dumneavoastră. Ce treabă aveți voi cu asta? Asta va decide partidul”, a spus Voronin indignat.
 
Moderatorii au încercat să reformuleze întrebarea, în speranța de a obține un răspuns. „Eu am înțeles. Nu trebuie să repetați întrebarea. Absolut. Vă rog, niciodată să nu-mi repetați întrebarea”, a adăugat comunistul.
 
Pentru „a se apăra”, acesta a preferat să atace. Vedeți secvențele în video-ul atașat.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -3 (15)
  La geriatrie! Talan degenerat; las, mincinos patologic, blatist subjugat politic. Duca-se-nvartindu-se pe pustii!
 • +5 (7)
  Batranul comunist s-a gresit putin cu cifrele, a vrut sa spuna 15 mandate in loc de 51!
  • +3 (3)
   A citit ghiuju ce i-au dat lichelele lui. De bautura, constiinta si logica au murit prin 89'. Sta acolo pentru imunitate si va pleca numai acompaniat de focurile garzii de onoare la cimitirul "eroilor".
 • +3 (3)
  Nu mai chemati la emisiuni bosorogul asta,nu vedeti ca "mraziu" se compoarta ca un bou,vrea sa arate ca-i mare politician dar de fapt e un alcoolic besinos.
 • 0 (8)
  Voronin poate nu-i lapte și miere, dar cred că așa bătrân și obosit cum e, e totuși cel mai potrivit în a centraliza în jurul său politica de stânga. Altul mai tânăr și mai dinamic ar fi un actor politic mai periculos în acest rol, nu credeți?
  • -4 (4)
   Daca te referi concret la Dodon - asa este.Dar politica de stanga se face in orice tara europeana si aceasta politica poate avea forme mult mai atragatoare pentru cetateni.Am in vedere promovarea doctrinei social-democrate reale,nu doar propagarea relatiilor pro-Rusia,sustinerea pensionarilor,care le constituie baza de alegatori si cam atat,cum se face in prezent.
 • +1 (7)
  da mai bine si-ar da demisia, desi nu cred ca acesta va recurge la asa o placere pentru unii dintre noi
 • +2 (8)
  stie doar sa aacuze presa ca intrebarile nu-i privesc, de fapt multi dintre noi am dori ca acest om sa se ocupe de batrinetele lui deja si sa se gindeasca la Dumnezeu, nu sa mai doreasca sa cistige alegeri
 • +1 (7)
  sa iasa din politica si sa numai incurce lumea care doreste dezvoltare si evolutie, oricum deja ideile sale sunt prea demodate
 • +1 (7)
  adevarul il doare,il frige...ii timpul sa plece din partid si nu numai
 • 0 (6)
  acest comunist se pricepe sa umileasca,si cam prea mult se disuta pe seama lui,ar trebui dat uitarii,timpul lui de glorie a trecut
 • +3 (3)
  Această ţară,pe nume Rpublica Moldova, e divizată în două; Moldova hoţilor, corupţilor, agramaţilor, tupeistilor... si Moldova oamenilor cinstiţi, muncitori, pregatiţi, integri, capabili, tineri si destepţi. Suntem dezamagiţi, obositi, paralizaţi in plan politic, menţinuţi in aceasta stare de inerţe, in mod premeditat, de clasa politica, mulţumita de faptul ca noi am incetat sa mai reactionam si nu facem decat sa ne vedem de treaba noastra si sa ne platim cuminţi taxele, mulţumindu-ne sa ne plangem si sa injuram. Însă cel mai grav e că am devenit spectatori la ceea ce ni se intampla ,nu ne mai revoltăm ba chiar scuipăm pe soarta noastră şi luăm drumul pribegiei.N-ar fi oare mai raţional să luptăm pentru UNIREA cu România aşa cum au făcut-o nemţii, şi să hotărâm soarta acestui neam odată şi pentru totdeauna.
  • -3 (3)
   Ai dreptate! Dar nu este usor sa lupti atunci,cand liderul partidului care-si zice "cel mai pro-romanesc" (PL) ne spune ca unirea nu va fi niciodata:
   -
   http://eleonora-lisnic.blogspot.com/2010/02/mihai-ghimpu-pentru-cititorii-kp.html
 • 0 (0)
  Timpul lui varonin a trecut. cat nu s-ar screme mosul…
 • +1 (1)
  russische schweine
 • -1 (1)
  Dat un sut in fund tovarasului cu tovarasii lui.
  La fel cate un sut in fund tov. Dodon,Usatai, Selin si alti porci dolofani.
  Asa sa fie la alegeri. Nu votati badaranii.
 • 0 (0)
  Acest general comunist cu minte de tractorist,mai precis fascist-comunist iobag...Care a spurcat si continua sa spurce Basarabia, adica RM...Gata cioronin, ai kiriit, karrrrrr, karrrrr,si cascavalul a plecat, acum maninca cirnat uscatttttt....Ceva mai moale o sati trimita putler din cremlin, solutie de a lui petru-1i,si ecaterina-2a...51+1 de eprobete,pline ochi...

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA