ora: 16:45, 16 iun 2014 4078

(video) Stop Cadru: Voronin se dezice de „revoluția de catifea”


Video se incarcă ...
(video) Stop Cadru: Voronin se dezice de „revoluția de catifea”
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Vladimir Voronin a declarat că el nu a organizat o „revoluție de catifea” și a încercat să se dezică de acest termen, pe care tot el l-a promovat public în ultimul an. Liderul PCRM spune mitingurile și protestele organizate de PCRM începând cu toamna anului trecut nu au nimic în comun cu o „revoluție de catifea”, notează UNIMEDIA.

„Nu eu am organizat revoluția de catifea. Au fost astfel de propuneri. Orice om are dreptul să vină cu propuneri. La noi în partid inițiativa nu este condamnată. Discutăm toate propunerile, în mod democratic. Au fost mitinguri, proteste, dar nu a fost revoluție de catifea”, a declarat Voronin în cadrul unei emisiuni RTR Moldova.
 
UNIMEDIA precizează că prima oară Vladimir Voronin a pomenit de o revoluție de catifea în martie 2013.
 
„Noi nu vom sta cu mâinile în sân. Vom face ceea ce le-am promis cetățenilor - revoluție. Poate este mai bine să organizăm noi revoluția pentru ca să fie sub controlul nostru, a partidului, dar să nu fie stihiinică. Nu o să fie ca revoluția din 1917 pentru că noi nu avem nici „creiser” (n.red. „crucișător” - navă de război rapidă), nici Bîcul nu permite să se intre acolo și să se împuște din tun. Va fi ca revoluția de catifea din Cehoslovacia, organizată de Havel”, spunea liderul PCRM în cadrul emisiunii „Fabrika” de la PublikaTV.
 
 
 
UNIMEDIA precizează că în culisele politice se vorbește că ideea organizării unei „revoluții de catifea” a fost a lui Mark TKaciuk. Acum, în mijlocul divergențelor din sânul PCRM, Voronin încearcă să se distanțeze de acele acțiuni.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +5 (5)
    Comentariul a fost șters de redacție.
  • +1 (1)
    Havel,vroia in 1968 sa scape din ghiarele pactului de la Varsovia,sa scape de ocupatia rusa,de comunism sa obtina democratie,de exprimare libera a parerii,a cuvintului,in public,libera circulatie a oamenilor....etc.Eu cred ca Voronin a devenit senil,incurca borcanele,nu stie despre ce vorbeste!!!
  • +1 (1)
    Revoluţia de cacao

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA