ora: 14:34, 27 mar 2014 6473
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Stop cadru: Voronin o atacă pe eurodeputatul Monica Macovei


Video se incarcă ...
(video) Stop cadru: Voronin o atacă pe eurodeputatul Monica Macovei
Vladimir Voronin și Monica Macovei
Colaj: UNIMEDIA
Vladimir Voronin o atacă pe Monica Macovei. Liderul PCRM a declarat că cu europarlamentarul român este imposibil de discutat și că aceasta nu are răbdare să asculte, transmite UNIMEDIA.
 

Precizăm că ieri, cei doi au avut o întrevedere bilaterală. „Am avut prima întrevedere cu această Monică și am avut la concluzie că Corina Fusu este cu mult mai dezvoltată și chiar și vizual este mai simpatică. E mai plăcut cu Corina să discuți decât cu această Monică. Ea este ca liberalii, nu are răbdare să asculte omul. Ea a venit și a început să se uite la ceas: „Dl Voronin, eu mai repede”. Eu i-am spus: „Nu te rețin. Eu nu te-am invitat. Pleacă dacă te grăbești. Care e problema? Cu ce ocazie?”, a menționat președintele comuniștilor.
 
Voronin spune că nici măcar nu ține minte ce au discutat „Cu dânsa e zăpăceală. Începe dintr-o parte, nu ascultă, dă alte întrebări”, a precizat liderul opoziției.
 
UNIMEDIA precizează că ieri, în cadrul unui briefing de presă de totalizare a vizitei în republica Moldova, eurodeputatul Monica Macovei a declarat că PCRM intenționat răspândește minciuni și speculații vizavi de Acordul de Asociere cu UE.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:



Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (9)
  lo zapashit :))))))))))))
 • +3 (7)
  Unimedia Va rog nu mai mediatizati pe Voronin. Lumea o sauite de el ca e degenerat
 • +4 (10)
  el n-a inteles nimic, sarmanu. :)))))) Virsta brobabil :)))
 • +2 (8)
  cred ca era beat Vova si de aia nu tine minte ce a vorbit,si limba romana nu o poseda si nu a inteles poate toate frazele...iata si rezultatul.
 • +1 (7)
  Cine, ma rog, a avut si poate sa aiba rabdare cu un neaderthal bolsevic, cu un militi-anus bosorogit, cu o desaga de moaste ambulante? Deh, cine-a supt si mai slujeste la nazi-rusi, nu poate gandi ca Bush. Oricat ar behai Boronila-smintila la luna, tot toromac ex-sef de stat va ramane. Militi-anusule, hai! Lingeti gradele mantalei si culca-te la geriatrie!
 • -1 (7)
  Zdraste....
  Dafai do sfitania debilule!!!
 • +3 (3)
  De nu le place ce le spui
  Sar în capul orişicui...
  Comuniştii nu-s fricoşi
  Comuniştii-s ...ticăloşi.
 • +4 (4)
  La voronin procesorul din cap are probleme mari, s-a virusat și nu se mai resetează. S-a stricat hard-ul.

  Sunt cetățean activ
  • +1 (1)
   Ai prea buna impresie despre cioronin - in tartăcuța lui e numai balegă !
 • +2 (2)
  Voronin cioronin fiul soldatului necunoscut este seful parazitilor din RM...Taliban separatist falsivii comunist...Pridnestrovschii taliban falsivii moldovan...Spurcaciunea si scirnavenia care a spurcat mitropolia Chisinaului si RM...

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  el se crede ca vorbeste cu tincanii lui !

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA