ora: 16:59, 16 apr 2014 4559
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Stop cadru: Voronin nu vrea pază, se simte în siguranță printre cetățenii țării


Video se incarcă ...
(video) Stop cadru: Voronin nu vrea pază, se simte în siguranță printre cetățenii țării
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Vladimir Voronin declară că nu are nevoie să-i fie asigurată pază de către organele de stat, fiindcă se simte în siguranță în preajma cetățenilor Republicii Moldova. Liderul PCRM a declarat că nu intenționează să-i solicite șefului statului să prelungească termenul în care să fie păzit de agenții SPPS, relatează UNIMEDIA.

O întrebare în acest sens i-a fost adresată la Parlament. „Pe mine nu mă supără aceste întrebări, dar mă gândesc la voi: de ce vă aruncați în mărunțușuri? Vă faceți grijă pentru securitatea mea personală? Vă mulțumesc foarte mult. E asigurată normal. Eu am declarat, poate nu ați memorizat sau a trecut pe alături, eu nu am nevoie de pază. Eu sunt păzit de poporul Republicii Moldova. De toți împreună”, a declarat președintele PCRM.

UNIMEDIA precizează că Vladimir Voronin nu mai beneficiază de protecție de stat. Perioada în care deputatul Vladimir Voronin, a beneficiat de protecție de stat, în calitate de ex-președinte al Republicii Moldova, s-a încheiat pe 31 martie curent. Legea îi oferă, însă, şefului statului dreptul de a prelungi acest termen în cazul în care se constată un pericol pentru viaţa fostului preşedintelui.

Anterior, Voronin a mai declarat că nu are nevoie de pază și că „fracțiunea insistă”. Însă, o scrisoare oficială a lui Vladimir Voronin către președintele Nicolae Timofti, făcută publică de Președinție, a confirmat că liderulmPCRM a adresat un demers în acest sens. În baza acestei cereri, protecția din partea statului i-a fost prelungită pe trei luni, până la 31 martie.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (2)
  Comuniştii fac sadea
  Revoluţia lor de catifea:
  Cu tantamuri şi taclale,
  Cu vuiet de butoaie goale...
  ***********************
  Nu revoluţiile-s ieşirea
  Ci numai dacă-nfăptuim UNIREA.
 • +4 (4)
  Aha, fute capu. Cu troleibusul a mers vreo data? Sau prin piata centrala a fost? Nu, ca il vor manca cu tot cu cacat de viu.
 • +1 (1)
  Bucuria pazei ca a scapat de tobultocul asta de moaste ambulante. Dar pazea, piaza-rea de corp securist, te vor pazi pasarea mortului si Sarsaila. Hai, lingeti mantaua si fa poze, lepra degenerata!
 • 0 (0)
  poarta insigna corporatiei Umbrella
 • +1 (1)
  Ti-as pazi eu pe tine.. poporul il pazeste, phaha..
 • +1 (1)
  cioronin voronin taliban separatist falsivii comunist pridnestrovschii taliban falsivii moldovan...Sa salvam Moldova de talibani separatisti gagauzi rusofoni tigani si comunisti...

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA