ora: 14:05, 26 noi 2014 3717 4

(video) Stop cadru: Voronin despre oportunismul politic


Video se incarcă ...
(video) Stop cadru: Voronin despre oportunismul politic
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Politicienii își schimbă opinia după cum bate vântul. Azi sunt pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, mâine deja își schimbă vectorul politicii externe și optează deja pentru Uniunea Vamală.

Moderatorul emisiunii „Fabrika” de la PublikaTV, Cristi Tabără, l-a întrebat pe președintele PCRM ce crede despre asemenea politicieni oportuniști.
 
„Ați găsit pe cine să întrebați. Eu niciodată nu am putut suferi trădarea și când se umblă din colo încoace. Din această cauză a fost destrămată Uniunea Sovietică, Partidul Comunist și de aceea avem mereu probleme. Ba încolo, ba încoace...Dacă ești serios, nu trebuie să umbli din colo încoace”, a răspuns Vladimir Voronin. 
 
Urmăriți secvența în video-ul anexat.

Comentarii (4)
 • -2 (10)
  Stim noi, idiotii nu se vor intreba niciodata daca sunt idioti. Si uite asa lupul cu par de oaie joaca la doua capete, cioara de pe stalpul infamiei cotizeaza in ambele parti si nici vant n-o ajunge. De psihosocialisti sau ReNATOfascisti nu mai spunem nimic. Ca asa asa i-a nascut Urgia Estica. Ca de n-ar fi oi, n-ar fi lupi. Ce sa faci? In trecut era povara coada la alimentara. Astazi, insa, domnilor este: coada...de topor. De aia trebuie sa votam cu fervoare si cerbicie forta pro-europeana care, cu siguranta si sinceritate, vrea sa duca RM mai departe "Inainte spre Europa".
 • -1 (5)
  Acest berbedeu voronin-cioronin comunist iobag,vorbeste de tradatori, ca nui plac si nui respecta...Mai mare tradator ca acest cioronin,sluga a imperialistilor din cremlin...Berbedeul voronin spunea ca,RM trebue mai intii sa intre in uv ori in uea, sa se modernizeze,si pe urma modernizata sa adere la UE...Dar cind a adus focul haric la mitropolia Chisinaului,nu a tradat comunistii,si pe banditul ulianov<puscariasul-lenin>Voronin spunea ca in tinerete a baut in pahar de vodca si aramas beat 3-zile,si toata veata prost...General comunist cu minte de tractorist...La lecuire urgent...
 • -1 (7)
  are un limbaj nedemn de tara in care traieste,el si toata gasca lui sunt toti la fel doar ca arama si-o dau pe fata pe rind,sa fim noi mai demni si sa ducem tara spre vectorul UE
 • +5 (5)
  Voronin s-a debarasat la timp de activistii din "Antifa".Daca nu o facea,acum era exlus si el din cursa electorala , putea sa-si piarda si bogatiile furate impreuna cu Oleg si Plahotniuc.E un vulpoi batrin dar foarte viclean !

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri