ora: 09:42, 04 iun 2014 7782

(video) Stop Cadru: Relația specială dintre Voronin și Ghimpu


Video se incarcă ...
(video) Stop Cadru: Relația specială dintre Voronin și Ghimpu
Vladimir Voronin și Mihai Ghimpu
Colaj: UNIMEDIA
Relația dintre Mihai Ghimpu și Vladimir Voronin nu a fost niciodată ușoară. Astăzi cei doi se ceartă și se iau în zeflemea, mâine - se îmbrățișează și discută amical. Recent, liderul PCRM a declarat în cadrul unei emisiuni că părăsește studioul „Ochiului Public” dacă moderatoarea îi adresează întrebări ce-l vizează pe liberal. De cealaltă parte, președintele PL este mai tolerant și declară că „nu-i consideră dușmani pe oponenții politici”, notează UNIMEDIA.

„Nu mai bine era dacă părăsea Republica Moldova? Nu doar studioul. I-aș oferi și un bilet, o mașină, chiar și un avion charter”, a răspuns Mihai Ghimpu cu referire la gestul comunistului.
 
Ulterior, fiind întrebat dacă Mark Tkaciuk îl va părăsi și pe Voronin, după ce a plecat din Parlament, liberalul a spus: „Eu nu cred că ar trebui să se părăsească unul pe altul, ar bine să se ducă împreună, cu toții”.

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (8)
  Cercetatorii au demonstrat ca minicnosii cronici au o structura a creierului mai speciala. Cred ca si acesti doi tovarasi, care se mai stupesc ca matele, ar merita cupa Martorii mincinosi ai lui Iehova. Comedie bufa fac. Camarile sunt. Talent la indoctrinare si rafuiala cu tupeu au. Trecere la Costereata Constitutionala au. Aghiotanti care sa se ocupe de toate gainariile necesare patronului igNOBIL au. Exista si alte interferente. Ambii sunt vicleni, profitori de situatie, de naivitatea oamenilor, joaca asii pentru a trage foloase. Si asta pentru ca tarisoara asta reprezinta pentru ei, ca si pentru druganii lor pd-isti, doar o afacere. Au recidivat mioriticii. Dar sa-i lasam sa-si joace sansa. Din buncarul tapetat cu pozele atat de "scrupulos" contabilizate de Tampul.
  • 0 (6)
   Paralela care se face mereu si mereu intre GHIMPU si Voronin are exclusiv la baza interesele RUSIEI!! TOT CE ESTE IN LEGATURA STRANSA CU ROMANIA ESTE SUPUS PERMANENT BOMBARDAMENTULUI PRESEI!CONCEPTIA DESPRE BASARABIA +ROMANIA pusa la cale de bombardierul comic, prolifereaza din greu - iata si pe UNIMEDIA!! Aveti grija, mai baieti, ca toate chestiile astea se razbuna cu varf si indesat!! Pot sa fac pariu cu voi pe ce vreti!! Indiferent de partidul ale carui interese le serviti:PD sau PDLM SAU PLR!! NU STARNITI POPULATIA IMPOTRIVA ROMANIEI SI A ROMANISMULUI , ATATA CAT MAI ESTE EL IN R.MOLDOVA, PENTRU O STATALITATE ILUZORIE .
   • -1 (5)
    Si unul si altul sunt agenti KGB, Numai ca unularata astamai deschis iar altul se ascunde , cica este unionist.
  • 0 (2)
   Ambii nu fac nici o pla in tara asta,uite cei leaga!

   Sunt cetățean activ
 • -1 (9)
  Doi natarai si unul si altul, Ghimpu nu este mai departe decit Voronin,, vad ca o perioada lunga Ghimpu nu a scos o vorba de rau despre Voronin si PCRM, s-au imprietenit ,i-a unit seful lor comun pla...h
 • +2 (4)
  Continua campania de denigrare a PL-ului. Aceste stiri in care Ghimpu este pus alaturi de Voronin sunt bine gandite, ca sa induca publicului ideea falsa ca ar fi facuti de o mama, ei insa sunt total diferiti si nu au nimic in comun, poate doar faptul ca sunt acum in opozitie parlamentara.
  • +2 (2)
   puteti sa puneti si un milion de minusuri si stiri din astea de manipulare, alegatorii PL deocamdata nu au alta alternativa, daca o sa apara pe viitor, am sa vedem, nimeni nu este ideal, nici Ghimpu, nici Chirtoaca, da asta nu ma face sa aleg PLDM, unicul om din PLDM pe care il mai suport este Leanca.
 • -1 (3)
  Dl. Ghimpu si Dl. Voronin trebuie sa plece la pensie!!! Fara suparare! clar ca era mai bine la PUSCARIE dar in ciuda faptului ca RM nu are justitie, inca, la pensie ar fi mai bime pentru toti daca vor pleca! Voi cum credeti?
 • +2 (2)
  Nea Mihai,tine-te tare,asa cum esti,si nu te potrivi la toti ce scriu fel de fel,ce gindesc;Voronin este un politian,ce va merge in istoria Moldovei;matale,nea Mihai,trebue sa muncesti cu PL,si sa poti intra,cu persoane noi in Parlament(poate chiar sa fii inlocuit de Valeriu Munteanu,mai stii)si sa duce-ti tara Moldova,spre dezvoltare;lumea trebue sa aiba unde lucra,sa aiba salarii mari,si desigur,de-a o schimba pe Buliga,ca pensionarii sa primesca salarii mai mari,si fiecare dupa merite(nu ca-n ziua de astazi);sigur,Ghimpu si Voronin,sint doua persoane complect,diferite.
  <span class="signature">Sunt cetățean activ</span>
 • -1 (3)
  Doi clovni!!!

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA