ora: 13:50, 28 sep 2014 5714
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Stop Cadru: Pe Voronin îl doare „sovestea”


Video se incarcă ...
(video) Stop Cadru: Pe Voronin îl doare „sovestea”
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
Vladimir Voronin este un politician cu o bogată experiență, carismatic și cu un vocabular „colorat”. Iată o nouă intervenție a sa de la o emisiune de la postul național de televiziune.

„Eu acum mai mult „retrăiesc”. Am griji, mă doare totul ce poate să doară într-un om, începând de la soveste. De ce? Pentru că eu nu pot influența la direct ceea ce se întâmplă în Moldova”, a declarat președintele PCRM făcând referire la situația din țară, în special la cea din sistemul financiar bancar.

 
Potrivit lui, fiind în opoziție, el este neputincios și nu poate schimba nimic. „Eu când eram la conducere, eu puteam influența. Vedeam ceva că nu e în regulă, adunam oamenii, analizam, luam decizii, controlam, executam și făceam treabă. Acum, eu mă uit de la distanță”, a mărturisit liderul comuniștilor.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (10)
  Ne-Putin-ciosul! Daca ar vrea sa fie tratat cu respect ar trebui sa aiba minte luminoasa. O igienizare, caci nu e decat o casta sordida clocitoare de haimanale cu nume conspirative sau de derbedei cu nume de impurumut. Toti ca unul, lasi, slugarnici, indezirabili, gregari, deviati, animalizati, ca si ayatollahul comunistilor, nu cunosc cuvantul onoare. Revansimul - dominanta trasaturilor acestor indivizi invechiti in rele.
 • +1 (1)
  Tilharie... oare cind na fost ea la noi ?
 • +5 (5)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • 0 (8)
   Ba mai mult, pe Tralev l-a chelfanit, pe Lupu la zdupanit cu scaunul in moalele capului, numai zinaIuda GreChiauna a scapat neciomagita de neanderthalul militian.
   • +3 (3)
    ера ши зинаида-грецурилор келфэнитэ...ый сэряу флоачеле кынд о ыншфэка мизерия ачаста де воронин-яй кам келэ-дгондон ый май багэ кыте ун фир кынд либер ши нуй нуй ла шеф ын кремлин...дар я мерита киздитэ...дакэ ерау ниште оаменть кум требуе ыл бэгау ын пулэ ши ышь кэтау де трябэ...ынсэ ей фиинд ниште лепэдэтурь ши ниште нимерничь ну путяу фэрэ киздялэ...ши фоарте ле плэчя сэ-шь батэ жок де оамень ши сэ фуре авынд ын мынь прокуратура, милиция, жудекэторий ...пэй ятэл ши кэ се мьорлэе жигодия, ий урыт фэрэ гуменицэ, кордоняну...ынцележе кэ ну тоць чей лингэй…
    • +1 (1)
     Comentariul a fost șters de redacție.
 • +3 (3)
  E un batrinel uzat,cum e uzat si Alegatorul din Basarabia!
 • +3 (3)
  Pe voronin il doare sovestea, dar sovestea lui voronin este cufurita si imputita...Daca avea creer il durea si capul...
 • 0 (0)
  NU STIU CUM IL DOARE SOVESTEA CIND LA FACUT PE OLEG MULTIMILIARDAR,DIN CEA MAI SARACA TARA DIN EUROPA

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA