ora: 13:32, 11 iul 2014 12551 4 Autor: Cristina Buzovschi

(video) Stop Cadru: Muntean și relațiile lui Sîrbu cu Plahotniuc și Botnari


Video se incarcă ...
(video) Stop Cadru: Muntean și relațiile lui Sîrbu cu Plahotniuc și Botnari
Iurie Muntean, deputat PCRM
Foto: UNIMEDIA/captura imagini video Parlament

Iurie Muntean i-a adresat o întrebare deputatului Sergiu Sîrbu, înainte ca acesta să fie ales în funcția de vicespeaker. Comunistul l-a întrebat în ce relații se află cu două persoane, și anume democrații Vlad Plahotniuc și Constantin Botnari. Însă, nu a primit niciun răspuns, relatează UNIMEDIA.

„În ce relații se află candidatul Sergiu Sîrbu cu următorii cetățeni: Vladimir Plahotniuc, alias Vlad Ulinici, cunoscut în anumite cercuri cu acces restricționat ca Вадик, Владик, Плохиш și Плохой. A doua persoană: Constantin Botnari, cunoscut în aceleași cercuri, ca și Костя Футболист, precum și Костя Барсетка”, a întrebat Iurie Muntean.
 
Igor Corman a sărit cu un comentariu: „Eu aș completa această listă cu toți colegii din fracțiunea PCRM”.
 
UNIMEDIA precizează că Vlad Plahotniuc este prim-vicepreședintele Partidului Democrat, iar Constantin Botnari este secretar general al PDM.

Comentarii (4)
 • +3 (3)
  saraca Tara a Moldovei, de cine a ajuns sa fie condusa...
 • +1 (5)
  Trebue sa facem tot posibilul ca la urmatoarele alegeri sa ajunga in parlament deputati din partidele care lupta cu ocupantii si pomenesc pe cei deportati...Avem nevoe de deputati moldoveni de origine latina nu de origine mongoloida...

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  plange Stefan cel Mare cand vede cine a ajuns sa conduca tara asta - plahis,"barsetka","sefu",etc.,... Hot pe hot si mina pe hot! Ce umilinta.
 • 0 (0)
  La toti parlamentarii nostri le urezi cit mai curind sa inceapa un razboi intre ei , sasi tae giturile sasi toarne ulei ferbinte un git unul la altu si asa mai departe.
  Mafie conduce tara ,parlamentul Moldovei este doar o grupare criminalistica care isi apara doar interesele proprii si nici decum al poporului .

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA