ora: 14:35, 10 iun 2014 17810
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Stop Cadru: Milionarul Usatîi vorbește despre averile liderilor politici de la Chișinău


Video se incarcă ...
(video) Stop Cadru: Milionarul Usatîi vorbește despre averile liderilor politici de la Chișinău
Trei Vlazi
Colaj: UNIMEDIA

Renato Usatîi susține că el nu intră nici în top 200 cei mai bogați oameni din Republica Moldova. Acesta a vorbit în cadrul emisiunii „Ochiul Public” de la NorocTV despre averile principalilor politicieni de la Chișinău, notează UNIMEDIA.

„Vă asigur că Mihai Ghimpu câștigă de 4-5 ori mai mult decât câștig eu. Acum a fost blocat, nu mai are monopol pentru importul bitumului în Republica Moldova care avea până nu demult. Acum are monopol doar pentru municipiul Chișinău. A câștigat câte 700-800 mii de euro pe lună. Din câte am înțeles, PD i-a lăsat afacerea ca să nu moară de foame Ghimpu în opoziție.
 
Renato Usatîi a apărut în spațiul public după scandalul de la UniversalBank.Începând cu anul 2013, acesta se promovează activ: Donează sume mari de bani pentru acțiuni de caritate și organizează concerte costisitoare pentru a câștiga simpatia publicului. La o emisiune TV Renato Usatîi a declarat că are un câștig de cca 3-4 milioane de lei lunar. O înregistrare video din 2012 care surprinde o discuție prin Skype dintre Renat Usatîi și omul de afaceri rus Gherman Gorbunțov a fost plasată pe site-ul Kriminalynaya Rossia. Este vorba de 2 foști acționari la UniversalBank din R. Moldova. Renat Usatîi i-a propus lui Gorbunțov să-i „claseze” dosarele de la PG și CCCEC".
 
Potrivit lui, Plahotniuc are mai mulți bani ca Filat, deoarece a devenit om de afaceri mai devreme, încă de pe timpurile lui Voronin. „Filat a venit la alegeri, în 2009, plin de datorii”, subliniază Usatîi, sugerând că liberal-democratul a adunat averi în ultimii 4 ani.
 
Depre unicul lider al opoziției, Usatîi spune că are o avere colosală. „Eu cred că averea lui, în bani cash, nu este mai mică de 200 mln euro. Nu mai vorbim că are casă în California. Are un sanatoriu privat în Karlovy Vary din Cehia. Are casă și în Grecia, și în Baden-Baden din Germania”, a adăugat politicianul.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (12)
  mai bine sar tace ... EL promite clasarea dosarelor , a facut bancrotizarea unor banci din Moldova .

  Sunt cetățean activ
  • +3 (9)
   Haha , toti is bogati numai el sarac , dar numai el arunca acum milioane in fiecare luna pe concerte , primblari cu avionul s.a
   Interesant de unde, iarasi de pe businessul din Rusia de banuti??
   • -3 (7)
    Hai sa fim seriosi!
    Nu putem nega ca toti cei enumerati nu au averi unii chiar au si mai mult decit ne-am inchipui noi, Voronin si-a facut avere nu de azi, Ghimpu a imbogatit de cind a fost presedinte interimar, Voronin presedinte , Plahotniuc cu Voronin impreuna afacut averi, Filat nu era in politica cind a imbogatit, nici nu facea business in tara, dar sa vorbim de Usatii, de unde si cind a reusit , fiind atit de tinar sa adune asa avere??/
    De ce nu mentioneaza despre schemele sale implimentate pe la cale ferata, prinatacuri raider pe la banci la noi in tara?!
    • 0 (2)
     De aceea că nu a făcut nimic ilegal? Dacă vrei să acuzi, adu dovezile!
     • +1 (1)
      Eu inca mai inteleg de unde Plahotniuc are bani ca a fost businesman ani la rind dar iata restu politicienilor care nu au avut nici un busines si au lucrat doar la stat nu inteleg de unde au milioane…
  • +1 (1)
   Usatii nu a fost actioner bancii. El a fost reprezentant a unii componiei MEP-Group. O venit sa fugareasca porcu Gorbuntov!!! Saitul CrimeRussia e alui Gorbuntov si deatita acolo sunt povesti despre Usatii. Oameni buni aveti cap? Uitativa in parti! Eu nul sustin pe Usatii? Dar stiu adevar! Gorbuntov o destrus banca si o fugit la Londra!
  • +1 (1)
   Serios? Ba poate că a prevenit furatu, șî a ajutat oamenilor să scoate picăturile de parale, care au mai rămas?!!
 • +1 (7)
  Iaaaaaaaaaa bai Moldoveni!!! Ce faceti? Ajutati jidul sa fie de rand cu poporul, datii mana,bateti alarma, ridicat-il sa fie in rand cu alte partide din parlamentul bietei MD.
 • -3 (13)
  Iata aici el zice foarte corect! Mai ales de Ghimpu
  • +5 (15)
   Toti se dau cu parerea despre avearea lui Ghimpu! Veniti cu date reale si cu documente oameni buni!
   Tot cu Ghimpu am sa votez, oricum toti hotii astia care sar cu gura la treuca puterii din Rusia vor sa ne duca in Hosul din uniunea Asiatica!
   • 0 (2)
    Mai bine votează pe Guțu. Ea o să arunce Moldova la propastie mai repede ))
 • +6 (6)
  Daca ar vorbi o persoana corecta, cunoscuta, poate lumea ar da putina atentie, insa degeaba se mai screme ))))))
  • 0 (6)
   Mai bine sar uita la el,ca are cia mai luxoasa masina din MOldova,de unde ar avea acesti bani!!!
   • 0 (2)
    Tot ce el are, a cumpărat la banii proprii, cîștigați cinstit. De aceia, n-are ce să ascundă.
 • +1 (5)
  Cat de straniu nu ar parea si cat de tare nu s-ar bate ghimpu cu pumnu in piept ca e patriot, dar faza cu monopolul la importul de bitum e adevarata. Nu stiu de unde are Renat info, dar sunt adevarate. Renat daca stii multe, spunele oamenilor cine i-a propus lui Ghimpu drmuri in MD cu garantie de 20-25 de ani si Ghimpu din spirit patriotic a refuzat categoric. [Biznessu' s-ar pierde in cazul asta].
 • 0 (0)
  fostu sef sis
  i-ar fi spus
 • +3 (3)
  ma mira ca nici un comentator nu ea in seama ce a spus ! insa nicni nimeni nu o sa se apuce sa verifice veridicitatea ! o tara cu suflete moarte !!! acelasi Mocanu care a spus despre cima de la padurea domneasca concret !! tot nimeni nul crede ! pentru ca avem nu popor dar zombati !!
 • +1 (1)
  urgent trebuie o dezbatere la tv (cu acoperire nationala) intre echipele lui usatii si mocanu vis-a-vis filat, plahotniuc, ghimpu si voronin
 • +1 (1)
  gramatica ?
  • +3 (3)
   de unde vrei gramaticã!?...la scoalã se predã Limba Românã, da ei se declarã Moldoveni si vorbesc Limba Moldoveneascã ;-)
 • 0 (0)
  Lasati-l sa vorbeasca. Imi place cum isi toarna "druganii". Pe urma vom asculta si despre el de la "drugani". Sa fim echilibrati si echidistanti, ca asa sta bine unui cetatean informat;)

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA