ora: 10:29, 27 feb 2014 4642
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Stop cadru: Ghimpu și microfonul roșu-verde


Video se incarcă ...
(video) Stop cadru: Ghimpu și microfonul roșu-verde
Foto: UNIMEDIA/video Parlament

Deputații încă nu s-au obișnuit cu sistemul tehnic din Parlament. Astăzi, liberalul Mihai Ghimpu a avut bătăi de cap la conectarea microfonului personal din sala plenului, relatează UNIMEDIA.

Liderul PL a solicitat să ia cuvântul pentru a face o precizare de procedură.
 
„Roșu. Vedeți până nu e roșu nu se aude. S-a schimbat situația - când e roșu trebuie să te pornești, când e verde trebuie să stai. Dle Voronin, ce se întâmplă cu harbuzul ăsta?”, a întrebat retoric Mihai Ghimpu.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -4 (6)
  De ce nu si Albastru ? Toata echipa lui Ghimpu e flaminda de putere si acum umbla cu birfitul
  • +2 (4)
   Tot clanul verzilor de-impreuna cu seful cel mai sef,Filatovici si slujitorul cel mai fidel Fleanca,au un singur interes,banul si puterea,fara numar si in orice conditii,restul,restul este propaganda dezlanata,obsesiva, mai ales la adresa lui Ghimpu si Chirtoaca care nu sant din acelasi aluat,hoti,parsivi,mincinosi cum sant ei,asa ca arunca o ciozvarta propagandistilor din tembeliziuni si nickurilor propagandistice producatoare de spam proguvernamental,oricum oameni au vazut cine are puterea si ce a facut cu ea,nu mai pot fi pacaliti asa usor!!
  • -2 (4)
   Dute mai si te invata ce insemna doua butoane nu te ajunge capul nci la elementar nu sa faci politica .vai de capul tau
   • +3 (3)
    Asta tu baţi capul. Ghimpu doar a spus odată, că în ziua de azi dacă n-ai calculator cu Internet - nu faci politică, Iar dacă ai calculator - faci politică (avînd în vedrere să citească ştirile şi să citească comenturle pentru a vedea dispoziţia oamenilor. Ei şi singur să posteze pentru a lumina lumea). Chimpu are calculator, deci el poate face politică.
    Deşi, am impresia că şi tu ai calculator, deci şi tu poţi face politică )))

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA