ora: 11:58, 20 feb 2014 7944
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Stop cadru: Ghimpu și lungimea fustei deputatei Ciobanu


Video se incarcă ...
(video) Stop cadru: Ghimpu și lungimea fustei deputatei Ciobanu
Maria Ciobanu, deputat PLDM
Foto: UNIMEDIA/video Parlament

Liberal-democrata Maria Ciobanu a solicitat președintelui Parlamentului să-i aplice o sancțiune deputatului Mihai Ghimpu pe motiv că ultimul ar fi insultat-o. Liberalul nu s-a lăsat intimidat și a venit cu o replică, transmite UNIMEDIA.

„Dle preşedinte al Parlamentului, vă rog să faceți uz de competenţele dumneavoastă și să-l sancționați pe dl Ghimpu pentru proferarea de insulte în adresa mea. Nu știu dacă preşedintele României, Traian Băsescu, atunci când l-a decorat pe dl Ghimpu, l-a auzi şi cum vorbeşte”, a cerut deputatul PLDM.
 
Mihai Ghimpu a solicitat dreptul la replică. „Eu în genere nu știu dacă este Maria Ciobanu în sală, nu am văzut-o și nu o văd. Nu am plăcere să vorbesc cu ea fiindcă umblă în fustă lungă. Înțelegeți dvs sau nu?!”, a specificat deputatul PL, făcând referire la obiecțiile enunțate anterior de Maria Ciobanu privind lungimea scurtă a fustelor jurnalistelor acreditate la Parlament.
 
Reamintim că deputata Ciobanu s-a luat de lungimra fustelor purtate de jurnaliste la Parlament, în dorința de a argumenta necesitatea separării presei de aleșii poprsului și neadmiterii reprezentanților mass-media în sala plenului Parlamentului.

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +12 (22)
  Imi este rusine ca aceasta persoana - M.Ghimpu reprezinta cetatenii in Parlament,ba chiar ajunsese candva prima persoana in stat...
  Insulta mereu femeile,se prezinta ca un om fara elementara educatie,fara cultura,etc.
  Ce sa creada un om simplu,de la sapa,cand vede asa un comportament de la primele persoane ale statului?
  Ce sa mai zic de ambasadorii straini si aprecierile date de acestia despre moldoveni,vazand escapadele lui M.Ghimpu - cel pentru democratie si trai european?
  • -12 (22)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   ...o doamne,cata prostie si pe imbufnata asta,ce poti cere de la o verzisoara,"minte scurta fusta lunga" !!
   • +16 (18)
    Auzi dadyy2,cum poti sa sustii animala asta de Ghimpu?Da,iti plateste,da baga mai p*la in el cum sa bagto si el in noi cind a destramat PL-ul.Dte siti cauta un serviciu normal si nu in linge atita pe Ghimpu in fund cai vai si amar de coarnele lui.Maine poimina va face prin parlament doar muuuuuuuuuuuuu-muuuuuuuuuuuuu!!
    • +14 (18)
     Doamna Ciobanu, aveti tot respectul meu! Pe cind Ghimpu, ma dezamageste inca o data. Sa ai un asemenea comportament fata de o doamna, asta trebuie sa fii mare imbecil.
     • +13 (17)
      A auzit oare sotia lui Ghimpu cele spuse de dinsul?!
      dadyy2, doamna Ciobanu, in comparatie cu Ghimpu, este profesoara de limba romana, doamna cu scaun la cap. Dar cine este Ghimpu al vostru?! Un las, o canalie, o curva politica! A invatat 10 ani la juridica, dar i-a batut atita la cap pe profesori, ca astia s-au saturat de el si i-au dat diploma.
      Tare imi pare rau ca mai exista asemenea degradati in Parlamentul Republicii Moldova!
      • +1 (3)
       De-ar mai avea si cultura Ghimpu, ar fi alta treaba.
       • +1 (3)
        DACĂ ACUM ERA FRATELE LUI GHEORGHE L-AR FI GÎTUIT DEMULT CĂ E JAVRĂ KOMUISTĂ. MÎTŞAVUL ARE SĂ IA 2 VOTURI ŞI LAS SĂ PLECE LA CASA DE NEBUNI-A VRUT SĂ-I SCOATĂ DIN LUPTĂ PE BOLŞEVICI DAR A RĂMAS SĂ-I LINGĂ PICIOARELE LUI VORONIN- DACĂ E DEBIL SĂRACUL. SE VEDE CĂ A CĂZUT ÎN CAP DE MITITEL IAR VORONIN ŞTIE EL CE ŞTIE DEGEABA NU SPUNE AŞA DESPRE EL...
    • +11 (15)
     Un barbat adevarat nu va vorbi asa cu o doamna niciodata!!!Prea ieftin showul asta d-le Ghimpu,hai ceva mai mare!Apropo,astfel de replici intilnesti la copii din clasele gimnaziale!!!
     • +2 (4)
      Conducerea constient provoaca diferite scandaluri de genul acesta si numai,ca sa ne abata de la problemele adevarate.Slugile astea jigoase a rusilor de 20 de ani au aceias tactica.Acum,cind este momentul ideal sa scoatem armata de ocupatie ruseasca,ei se ocupa de fustele jurnalistilor.
      Cu jigodiile astea tradatoare si hoate nu iesim din mizerie inca 20 de ani.
      Trezitiva,adormitilor!
   • +14 (18)
    Vai de capul lui Ghimpu! Cum a mai ajuns acest degradat in Parlament, oameni buni?!
    Sa-i raspunzi atit de urit unei doamne, eu cred ca este un gest de o canalie, ci nu de barbat! In primul rind, d-le Ghimpu, nu uitati ca sunteti barbat. Dar... despre care barbatie vorbesc eu, cind va vindeti celui, care plateste mai mult, cind ati venit in politica numai si numai pentru a face business!
   • +7 (15)
    Nimic de mirare,Ghimpu in repetualul sau :)
   • -1 (5)
    GHIMPU DA CE ÎŢI AMESTECĂ FUSTA LUNGĂ SĂ-I DAI CU LIMBA????? PĂI RIDIC-O ŞI GATA ...
  • -15 (15)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Mie imi este rusine cu asa specimente ca tine dar ce sa facem?!
   de la sapa zici ?! dar cine ai vrea sa stea in parlament doar industriasi si businessmani ? El reprezinta o parte electoratul lui oameni simpli.
   urmatoarele acuzatii care le aduci tu sunt standarte si le poti lipi la orce comentariu adresat unui politician. sau mai scurt adu informatie concreta.

   Sunt cetățean activ
   • +11 (17)
    De ce iti este rusine cu asa specimene ca mine? Pentru ca indraznesc sa-l critice pe marele "vozdi" Ghimpu?
    La concret,cum zici ca-ti place,cu ce ma poti acuza? M-ai vazut sa insult vreo femeie,sa vorbesc asa ca Ghimpu?
    Sper ca poti face deosebirea dintre o simpla persoana si un demnitar de stat,fost candva chiar primul?
    P.S.Am zis despre parerea unui om de la sapa despre demnitari si la ce ai ajuns tu cu spusele...
 • -15 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Acesta este cea mai simpla metoda de dezinformare si nurdarire imaginii unei persoane deobicei diversionistul informational lanseaza o adunatura de acuzatii aparent legate de persoana si se retrage iar 100 de oameni se lanseaza sa le dezbata.(ce sa zic,ia reusit partial dar nu in directia dorita de el).

  Sunt cetățean activ
  • +11 (17)
   Nu cred ca cineva a uitat cum racnea Ghimpu la jurnalista de la Adevarul - A.Turcanu,in studioul PRO-TV...
   Iata si alte mostre de "etica" din partea lui Ghimpu:
   http://inprofunzime.md/stiri/politic/video-ghimpu-a-luat-foc-a-fost-cat-pe-ce-sa-l-ia-la-baiaie-pe-1.html
   http://tudordarie.md/2013/04/29/impulsul-lui-mihai-ghimpu-no-comment/
   http://inprofunzime.md/stiri/politic/ghimpu-domnule-tap-am-inteles-ca-la-cumatrie-vi-s-a-adus-o-capra.html
   http://inchide.info/?p=81
   Astea doar la o cautare rapida pe net...
 • +12 (18)
  Multi il cred pe Ghimpu prost, dar cinstit. Este o ipoteza gresita, pentru ca realitatea confirma contrariul, Mihai Ghimpu este departe de a fi cinstit. Detine 34% din actiunile companiei Eurosim SRL, o companie destul de marisoara, cu profit de miliarde de lei. Prea-Cinstitul Mihai Ghimpu mai poarta pe mana un ceas „Raymond Well Don Giovanni”, evaluat cam la 3 000 de euro. Tot Mihai Ghimpu este cel ce a transformat PL-ul intr-un SRL de familie. Si-a angajat nepotii, Corneliu Ghimpu si Dorin Chirtoaca, unul vice-presedinte la VictoriaBank(Banca lui Vlad Plahotniuc) si, respectiv, unul primar al capitalei. Mama lui Dorin Chirtoaca este economista la VictoriaBank(Banca lui Vlad Plahotniuc), Cumatrul lui Ghimpu, Salaru, care a fost ministru al Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor o perioada destul de lunga. Verisorul deputatului PL, Corina Fusu, director interimar la SIS, fratele deputatului Valeriu Munteanu, Ruslan Munteanu, seful Directiei pentru combaterea crimelor economice…
  • +12 (18)
   din cadrul SIS, colegul de clasa al lui Dorin Chirtoaca, Igor Gamertki/Stoicev, noul sef interimar la Directia Transport, colegul de clasa al lui Dorin Chirtoaca, anterior deportat din Italia, dupa ce si-a schimbat numele. Tot Ghimpu, dupa destramarea guvernului Filat, si-a luat colegii lui de partid, Moldovanu, la Primaria Chisinau, unde nepotu-sau este primar, la fel, in functii destul de importante, demisionand persoane cu o valoare destul de mare, demisionand persoane competente. Dar cele enuntate mai sus reprezinta doar o mica parte a istoriei, Mihai Ghimpu a primit 70 mii de euro de la un om de afaceri italian, pentru campania din 2010, pentru a asigura conditii favorabile la licitatiile de reparatie a drumurilor(inca cind cumatru-sau era ministru). Mihai Ghimpu nu a declarat un apartament de 154.65 m.p., intr-o zona unde 1 m2 este evaluat la 1 200 euro, deci, apartamentul valoreaza aproximativ 180 000 euro. Mihai Ghimpu mai detine o vila intr-un cartier de lux din Bucuresti,
   • 0 (6)
    Pipera, evaluata la circa 300 000 euro.
    Si toate astea, Prea-Cinstitul Ghimpu, le-a obtinut cu salariul de 7 000 de lei de deputat in Parlamentul Republicii Moldova.
 • 0 (2)
  Maria Ciobanu nu se inscrie in cotegoria Doamnelor!
  Mai degraba in categoria "mahalageoacelor"! de Nisporeni!
  Si voi desteptilor! ce-l luati in caruta pe M.Ghimpu!
  Nu-l luati in seama!
 • -2 (4)
  CICĂ GHIMPU A FOST DECORAT DE BĂSESCU------UN NEBUN L-A DECORAT PE ALTUL....
 • +1 (3)
  Conducerea incontinuu provoaca diferite scandaluri,ca sa ne abata de la problemele adevarate.Slugile astea jigoase a rusilor,de 20 de ani au aceias tactica.Iata acum,cind este momentul ideal sa scoatem armata de ocupatie ruseasca,ei se ocupa de fustele jurnalistilor.
  Trezitiva,adormitilor!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA