ora: 11:12, 20 feb 2014 4979
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Stop Cadru: Ghimpu și doctorul în Parlament


Video se incarcă ...
(video) Stop Cadru: Ghimpu și doctorul în Parlament
Foto: captură imagini video UNIMEDIA/Parlament
Deputații liberali, Gheorghe Brega și Mihai Ghimpu, s-au arătat nemulțumiți că președintele Parlamentului nu le-a permis să facă declarații în debutul ședinței plenare. Gheorghe Brega a dorit completeze ordinea de zi cu mai multe proiecte de legi, iar speakerul Igor Corman a făcut trimitere la Regulament și a oferit doar un minut pentru formularea propunerilor, transmite UNIMEDIA.

 

Microfonul deputatului Brega a fost în repetate rânduri deconectat, iar liberalul, crezând că microfonul este din nou deconectat a exclamat: „Dar ce-i asta băi?!”.
 
În ajutorul liberalului a sărit președintele formațiunii, Mihai Ghimpu. „Dl președinte al Parlamentului, dacă este vorba de procedură, și dacă ați adoptat un Regulament care este sută la sută egal cu mașinăria sovietică comunistă, măcar respectați-l. Nu vă faceți că plouă și că nu vedeți că în partea dreaptă, în sală, oamenii solicită să ia cuvântul de procedură sau cu propuneri la ordinea de zi. Ați scos presa din sală și spuneți că nimeni nu are pretenții. De ce nu permiteți la cameramani să filmeze de aici, din sală?”, a întrebat Ghimpu. 
 
„Dacă stau lucrurile așa, atunci cred că este nevoie de un doctor în sală, dl președinte al Parlamentului”, a adăugat liderul PL, iar microfonul i-a fost din nou închis.
 
Igor Corman nu a ezitat să-l ia peste picior. „Mă tem că aveți dreptate aici, într-adevăr. Este nevoie de consultanță. Dar eu nu văd care este obiecția dvs la procedură, dl Ghimpu”, a subliniat speakerul.
 
Deputații din sală s-au amuzat pe acest schimb de replici.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -21 (27)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  bravo UNIMEDIA!!! ce știre importantă, dar ce mesaj, BRAVO!!!
  • +17 (23)
   Ghimpu, precis, are nevoie de doctor! Imi pare foarte rau ca liberalii fac acest show in Parlament. Macar sa vina cu ceva concret, dar asa, doresc sa vorbeasca numai ca sa faca show, numai ca sa mai apara in fata oamenilor!
   • -19 (21)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    PL - unicul partid al poporului !!!
    In rest jigodii tradatoare si hoate.
    De 20 de ani isi bat joc de moldoveni.Unde-s locurile de munca!??? Unde-s salariile decente???? De ce moldovenii sint deportati la munci josnice peste hotare ??? De ce moldovenii sint despartiti de parinti si copiilor lor ???? De ce se face propoganda ruseasca in biserici ??? De ce scolile din Moldova se inchid si invatamintul e la pamint???
    Se duce o lupta ascunsa contra moldovenilor la ordinul rusilor.Filat-Leanka-Lupu si pe mamele lor le vind,nu numai Patria
 • -16 (26)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  ce bataie de joc... cel mai infiorator este ca acesti prosti ca altfel nu am cum sa le zic de la guvernare nu-si dau seama (sau isi dau foarte bine seama) ca de fapt prin aceste actiuni nu fac alceva decat sa ne aduca mai aproape de cotropitor , de asa zisa uniune vamala. Cine sa va mai voteze mai ratatilor!?
  • +17 (27)
   Bine,bine! Si daca nu votau pentru actualul guvern cei numiti "tradatori" si "kgb-isti" de catre PL-istii "patrioti",unde eram noi astazi?
   Nu eram "mai aproape de cotropitor , de asa zisa uniune vamala",precum te-ai exprimat?
   Mai parafa R.Moldova Acordul cu UE la Vilnus?
   Nu e infiorator cand cel care era gata sa cedeze puterea comunistilor astazi se prezinta mare patriot?
   Rog argumente,daca sunteti in stare sa le aduceti.
   • -18 (22)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    :) n-am zis nimic de "tradatori" ziceam de bataia de joc care o fac fata de cei care se afla in momentul de fata in opozitie, de bataie de joc fata de presa care in loc sa-si faca meseria treb sa stea si sa se uite la tv servind cafea... ce fel de presa e asta daca pana si ei vad doar ceea ce li se permite sa vada :D
    Sper ca de data asta am fost destul de explicit pentru dvs.
    • +19 (25)
     Esti un simpatizant (cel putin) al Pl-ului,de aici si referirea mea la cei care astazi se numesc PLR.Te-as ruga totusi sa-ti expui punctul de vedere (caci n-ai facuto) in privinta situatiei cu cei din PLR si etichetarea lor drept tradatori si kgb-isti de catre PL-isti.E corecta sau nu? Am dreptate ori ba in afirmatia de mai sus,ce tine de pastrarea cursului european al R.Moldova?
     P.S.Jurnalistii intradevar nu au conditiile necesare pentru activitate in Parlament,dar am si fata de ei foarte mari rezerve,ce tin de modul cum acestia inteleg sa-si faca meseria.
     Alearga dupa stiri de senzatie,de obicei fara importanta.Ce tine de verificarea corectitudinii stirilor,a tinerii la control a dosarului despre care au vorbit si a prezentarii rezultatelor finale publicului - iata aici "nu se pricep"...
    • +18 (26)
     Modul cum proceda M.Ghimpu cu comunistii atunci cand conducea sedintele Parlamentului,nu era bataie de joc fata de opozitie?
     Doar nu prea este vreo diferenta fata de ce avem acum.Ori daca este,nu e in favoarea actiunilor si metodelor de conducere din trecut ale lui M.Ghimpu.
     • -19 (21)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Nu am de gand sa intru in polemici pe forumul unimedia, mi-am expus parerea vizavi de subiectul acestei stiri. Cu alta ocazia imi voi expune si celelalte opinii personale. Mica remarca Ghimpu are dificientele sale si niciodata nu am zis ca este perfect.
      Cele bune.
      p.s. nici dumnezeu nu stie cum ar fi fost daca nu era asa cum e
      • +19 (25)
       Clar.A fost o intrebare concreta la care se putea de raspuns concret.Oricum,multumesc macar si pentru atat.Cele bune!
       • -20 (24)
        Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
        .......un alt nick din panoplia de nickuri pe firmamentul propagandei verzui,spor la treaba !!
        Apropo,cantitatea de comentarii nu suplineste calitatea !!
        • +21 (23)
         Esti in stare sa raspunzi la intrebarea adresata de catre mine lui @Dimidrol,in privinta mentinerii cursului pro-european? Ma'ndoiesc...
 • -19 (21)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  ,,Mare democraţie,, în parlamentul Moldovei, doamne fereşte, de cîte 2 ani proiecte stau fără a fi studiate, numai deatita că sunt ale opoziţiei. Mii silă de aşa conducere ,, democratică ,,a parlamentului şi a Ţării.AJUTĂNE DOAMNE SĂ SCĂPĂM MAI REPEDE DE DÎNŞII. Ei cu aşa purtare neomenească vor în Europa. HABARNICII !!! DICTATURĂ ABSOLUTĂ !!!
 • -20 (20)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Interesant, deputatii sunt capabili sa formuleze un mesaj clar in 60 de secunde? Pentru a prezenta esenta unei idei este suficient. Din alta parte, 1 minut este prea putin pentru a aduce argumente in favoarea unei propuneri - probabil deputatii vor fi nevoiti sa-si expuna gindurile in scris si sa le circule impreuna cu proiectele lor.
 • +21 (23)
  Unde e fostul consilier al ex-prese-dintelui Ghimp, cel de la casa de alienate, ca sa-l consilieze mai abitir ca niciodata?
 • -20 (22)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Pl are dreptate deplina
  Numai canaliile komuniste se comportau asa cum se comporta gasca de carieristi jigosi a Tradatorului Fleanka-Leanka si haita lui Lupu
  Unde se uita UE... ?
  In Moldova dupa diktatura komunista a aparut dictatura tradatorilor si Tilharilor Filat-Leanka-Lupu.
  Afara banditilor de la conducere. N-ati indeplinit nimic din celea promise poporului cind v-au ales.Ba,din contra tradati si faceti tot cum va ordona rusii.Cu canaliile astea tradatoare si hoate UE vrea sa faca ceva bun in Moldova...? Bani aruncati in buzunarele banditilor. De 20 de ani isi bat joc de moldoveni slugile imputite a rusilor !!!!Unde-s locurile de munca!??? Unde-s salariile decente???? De ce moldovenii sint deportati la munci josnice peste hotare ??? De ce moldovenii sint despartiti de parinti si copiilor lor ???? De ce se face propoganda ruseasca in biserici ??? De ce scolile din Moldova se inchid,iar invatamintul e la pamint???si multe altele inca...
 • -19 (21)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Korman-secretutca!
 • -19 (21)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Forumistilir, va rog sa nu expuneti un comentariu, ce se poate citi in mai mult de 1 minut!!!!!!!!!!
  Verificati si voi ce se poate de scris-citit in 1 minut.
  Bataie de joc!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA