(video) Stop Cadru: Ghimpu și doctorul în Parlament

Deputații liberali, Gheorghe Brega și Mihai Ghimpu, s-au arătat nemulțumiți că președintele Parlamentului nu le-a permis să facă declarații în debutul ședinței plenare. Gheorghe Brega a dorit completeze ordinea de zi cu mai multe proiecte de legi, iar speakerul Igor Corman a făcut trimitere la Regulament și a oferit doar un minut pentru formularea propunerilor, transmite UNIMEDIA.

 

Microfonul deputatului Brega a fost în repetate rânduri deconectat, iar liberalul, crezând că microfonul este din nou deconectat a exclamat: „Dar ce-i asta băi?!”.
 
În ajutorul liberalului a sărit președintele formațiunii, Mihai Ghimpu. „Dl președinte al Parlamentului, dacă este vorba de procedură, și dacă ați adoptat un Regulament care este sută la sută egal cu mașinăria sovietică comunistă, măcar respectați-l. Nu vă faceți că plouă și că nu vedeți că în partea dreaptă, în sală, oamenii solicită să ia cuvântul de procedură sau cu propuneri la ordinea de zi. Ați scos presa din sală și spuneți că nimeni nu are pretenții. De ce nu permiteți la cameramani să filmeze de aici, din sală?”, a întrebat Ghimpu. 
 
„Dacă stau lucrurile așa, atunci cred că este nevoie de un doctor în sală, dl președinte al Parlamentului”, a adăugat liderul PL, iar microfonul i-a fost din nou închis.
 
Igor Corman nu a ezitat să-l ia peste picior. „Mă tem că aveți dreptate aici, într-adevăr. Este nevoie de consultanță. Dar eu nu văd care este obiecția dvs la procedură, dl Ghimpu”, a subliniat speakerul.
 
Deputații din sală s-au amuzat pe acest schimb de replici.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI