ora: 11:01, 13 iun 2014 5464
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Stop Cadru: Ghimpu laudă „cireșele” altuia


Video se incarcă ...
(video) Stop Cadru: Ghimpu laudă „cireșele” altuia
Mihai Ghimpu, președinte PL
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Mihai Ghimpu i-a mulțumit, strângând din dinți, pe prim-ministrul Iurie Leancă pentru eforturile și munca depusă întru apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeană. Liderul PL a recunoscut astfel meritele acestuia și l-a lăudat, cu toate că este oponentul său politic, transmite UNIMEDIA.
 

„Eu vreau să-i mulțumesc dlui Leancă pentru că duce Republica Moldova mai departe spre integrarea în Uniunea Europeană. Noi trebuie să obținem statut de stat asociat și membru al UE. În această privință, el face acest lucru. Că nu face alte lucruri, asta nu depinde de dlui. Acolo deam e partid, miniștri, disciplină de sus, de chestii, etc. Niciodată, la piață un om nu laudă cireșele altcuiva. De aceea, eu țin la prim-ministrul nostru, la Dorin Chirtoacă”, a precizat Ghimpu în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul național de televiziune.
 
UNIMEDIA precizează că Iurie Leancă este prim-vicepreședintele Partidului Liberal Democrat, principalul rival al PL în alegerile din toamnă.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +11 (17)
  Un comportament de om cinstit, spune aşa cum este, spune ce crede. Filat nu o să laude un membru PL, dacă merită, iar Ghimpu a făcut asta.
  • -10 (16)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Aici nu ai inctr-o si cel mai mare dusman ar recunoaste ale cui sunt meritele apropierii de UE.
   Si daca PL o sa o tina tot asa cu acuzatii in adresa PLDM atunci cu cine o sa faca alianta in viitorul parlament cu PCRM ???
   sa mai gindeasca inainte de a scoate vorbe.
   • -10 (16)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Psihologul,Filat nu numai ca l-a laudat pe Ghimpu dar la si ajutat, la sustinut pina cind Ghimpu nu so vindut si o tradat.
   • 0 (0)
    exact la acelas lucru ar trebui sa se gandeasca si pldm sau crede ca ia toate voturile electoratului si va guverna de unul singur?
    ____
    pacat ca se "kk" cu toti si cum ajunge la alegeri baga repede cuvantul "noi si cu ai nostri" ma refer la cei care tind la integrare europeana...
 • -9 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  De aia dl Ghimp vrea sa adere la mezalianta PD-PCRM,scurt pe doi, ca Dorin sa fie dregator mareee la executiv.
 • +7 (7)
  Filat toarnă zoi în capul PL, iar Ghimpu îl laudă pe Leancă. Iată și diferența dintre Filat-Ghimpu, cine-i mai cumsecade și mai onest?

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA