ora: 13:49, 10 iul 2014 6207

(video) Stop Cadru: Ghimpu apostrofează deputații din Parlament


Video se incarcă ...
(video) Stop Cadru: Ghimpu apostrofează deputații din Parlament
Mihai Ghimpu, președinte PL
Foto: UNIMEDIA/captura imagini video Parlament

Mihai Ghimpu a devenit critic și a mustrat mai mulți colegi din Parlament. În primul rând, acesta l-a luat în vizor pe fostul coleg de partid, Oleg Bodrug, după care i-a muștruluit pe comuniști, relatează UNIMEDIA. 

„Dle președinte, vă rog să dați o dispoziție secretariatului să aducă vreo două perne în prezidiu, cred că unii au nevoie de pernă. se poate întâmplă să avem accident de muncă și pe urmă să plătim toată viața pensie”, a declarat liberalul de la tribuna Parlamentului, sugerând din nou că Oleg Bodrug doarme în prezidiu.
 
Ulterior, Ghimpu s-a adresat către comuniști și le-a spus în rusă că limba de stat în Republica Moldova este cea română.
 
„Dacă tăceai, filozof rămâneai. Scoate degetul din gură, comunistule”, a spus Ghimpu, apostrofându-l pe Vasile Șova.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +1 (5)
    Pe Ghimpu il poti privi din doua puncte de vedere... Ori ca pe un obsedat incult, ori ca pe un patrioit curajos. De la o extrema la alta, asta il caracterizeaza... simplu, vulgar, si nepoliticos spune mereu lucrurilor pe nume, si cu turma de comunisti, socualisti, dodonisti, etc. nu se poate altfel; ei alta limba nu intelet, in politica nu pricep, si politicos cu ei nu merita sa vorbesti ca nu are nici un rezultat. Mare treaba nu face, dar macar ii pune pe ceilalti la punct si pentru asta il sustin (poate nu prin vot, dar moral cel putin :D )
    • 0 (4)
      aici situatia ii mai grava , doar cu pastile pentru sistemul nervos nu o scoatem la capat. ))

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA