ora: 14:23, 04 mar 2014 4949

(video) Stop cadru: Dialogul dintre trei Vladimiri


Video se incarcă ...
(video) Stop cadru: Dialogul dintre trei Vladimiri
Voronin și Filat
Foto: cotidian.md

Vlad Filat vorbea mai des cu Vladimir Vladimirovici Putin decât cu liderul PCRM, Vladimir Nicolaevici Voronin. Cel puțin asta a declarat liberal-democratul în cadrul unei emisiuni de la RTR Moldova.

Liderul PLDM susține că Partidul Comuniștilor nu beneficiază de Federația Rusă, așa cum lasă să se înțeleagă.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -9 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  dar de aici sa intelegem ca Filat beneficiaza de sustinerea rusilor?! Poate sustine Rusia si in problema din Crimeea?! Nu in zadar in primavara 2013 filat mai nu a prejudiciat cursului Pro European iesind din coalitia de guvernare.
  • +9 (9)
   Nu te supara, dar nu-ti inteleg logica. Filat este pro-european si mereu s-a mentinut pe aceasta pozitie, colaboreaza intens cu oficialii europeni si nu face nimic pentru a-i satisface poftele lui Putin. De ce atunci il numesti agentul Rusiei?!
   Filat a iesit din AIE, pentru ca nu se mai putea continua asa. Cunosti foarte bine ce probleme au fost in AIE: Padurea Domneasca, show-urile lui Ghimpu, afacerile ilegale ale unora si Procurorul General Zubco. Crezi ca se putea continua tot asa mai departe?!
   Parerea mea este ca Filat a procedat foarte corect.
   • +10 (10)
    E rau cumva ca Filat a discutat cu Putin?! Ne miscam spre UE, dar nu trebuie sa uitam de suntem 100% dependenti de catre Federatia Rusa, din punct de vedere energetic!
    Desigur, acum va fi construit gazoductul Iasi-Ungheni si sper ca, peste ceva timp, nu vom mai fi dependenti de catre Federatia Rusa!
    • +9 (9)
     Nu stiu cum altii, dar mie imi place de Filat. Este un lider puternic, are o echipa puternica, are obiective bine puse la punct, este puternic sustinut de catre UE si SUA si cred ca, in frunte cu dinsul, Republica Moldova are un viitor european.
    • +7 (7)
     Pai cu Putin e nevoit sa discute,deoarece depindem de ei,doar vrem gaz,nu?!DAr Voronin e un trup politic,ca si partidul sau,PCRM!!!
 • +9 (9)
  Odata ce Filat spune ca a vorbit mai mult cu Putin decit cu Voronin, nu inseamna ca a vorbit foarte mult cu Putin. A vorbit putin cu, insa, cu Voronin a vorbit inca si mai putin!
 • -8 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Pe nimeni nu intereseaza acest om care a distrus alianta pro-europeana si care a trimis soldatii nostri la parada de 9 mai 2010; obsedat de putere
 • -6 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Aici Filat are dreptate... komunistii sint singurii in ultimii 20 de ani care au venit la putere fara sprijinul rusilor.(komunistii au ajuns la putere impinsi de trei evrei corupti din spate)in rest toti au fost bagati la conducerea Moldovei de rusi prin Lucinskii si Diakov(astea doi sint regisorii Kremlinului;scenariile sint facute de serviciile secrete ruse)Filat este continuitorul lui Roska
  PL- unicul !!! partid al moldovenilor.(iata de ce dracii astea le toarna zoaie in cap non stop)
 • 0 (0)
  de ce stergeti mesajele,fratilor ... ? asta este democratia actualei guvernari ...? la komunisti era la fel.Prin ce va deosebiti. Numai ca furati mai putin organizat ca komunistii ...

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA