ora: 11:47, 23 ian 2014 7732
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Stop Cadru: Cine aducea liniște în AIE?


Video se incarcă ...
(video) Stop Cadru: Cine aducea liniște în AIE?
Ghimpu și Streleț
Colaj: UNIMEDIA

Când Partidul Liberal și Mihai Ghimpu erau parte a majorității parlamentare era mai multă liniște decât în coaliția de astăzi. Asta pentru că s-ar fi muncit mai puțin. Cel puțin asta a declarat liderul fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț, în cadrul studioului UNIMEDIA.

Liberal-democratul a fost întrebat dacă se resimt schimbări de când Vlad Plahotniuc nu mai este deputat în Parlament și de când Vlad Filat nu mai conduce Executivul. Valeriu Streleț a evitat să răspundă la întrebare, dacă e mai liniște sau nu, în schimb a menționat următoarele: 
 
„Era mai multă liniște atunci. Ședințele numai începeau și se încheiau, deoarece se întâmplau anumite izbucniri emoționale ale dlui Ghimpu. Pe urmă era liniște. Nu ne întâlneam cu săptămânile după asta. Acum e mai puțină liniște, pentru că ne întâlnim, având câte 15-20 de proiecte de discutat. E mai puțină liniște, dar mai multe rezultate”.
 
Emisiunea integrală „Alb&Negru”, cu participarea lui Valeriu Streleț, poate fi urmărită accesând următorul link.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -18 (28)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  titlul si continutul....polul nord si polul sud...
  • +12 (40)
   Totusi se simte mult absenta Liderului PLDM Vlad Filat.
   El era si ramine Motorul aliantei . Prin capacitatile sale
   intelectulae acesta misca Moldova din loc si o duce la un nou
   nivel de Dezvoltare si prosperare
   • +11 (41)
    Cam e denaturat titlul stirii..
    Strelet vorbeste ca acuma este mai multa productivitate, se intilnesc mai des deoarece teme sunt mai multe de discutat. Intr-adevar cu Ghimpu era mai greu, il lua guar pe dinainte si se apuca de urlat in stinga si dreapta fara a se gindi ca trebuie de discutat pe marginea unor probleme serioase.
    • +11 (41)
     Nu am nimic cu Plahotniuc, insa vreau sa mentionez ca mi-a placut cum el s-a manifestat in calitate de deputat. Poate si nu a avut multe initiative, insa citeva idei de ale sale mi-au placut. Ma refer in primul rind la ideea de a anula impozitul pe venit pentru tinerii antrenati in cimpul muncii pe o perioada de trei ani. Astfel agnetii economici, directorii de firme, intreprinderi, vor fi motivati sa angajeze mai multi tinerim oferindu-le o sansa oarecare sa ramina in tara si nu sa plece peste hotare odata ce si-au finisat studiile.
     • +13 (41)
      Este foarte clar ca fara Ghimpu sunt mai multe rezultate frumoase, pentru ca acesta nu facea nimic altceva decit sa puie piedici initiativelor bune venite din partea lui Filat sau Lupu.
      Mihai Ghimpu a ramas a fi un cadavru politic, pentru ca nu mai are nici o influenta, dar asta e spre binele Republicii Moldova!
      • +13 (41)
       Ghimpu era doar o gura sparta, mereu facea isterica , panica.
       Trebuie de lucrat dar nu de imblat cu minciuna.
       Imi pare bine ca acum este stabilitate in cualitie si nu se mai face show ca mai inainte.
       • +11 (39)
        Mihai Ghimpu mereu a stiut sa strige sa arate cu degetul , in timpul cind el fura striga prindeti hotul si arata la altii, si se vede ca de cind el nu mai este in cualitie , lucrurile sau schimbat inspre bine.
        • +10 (38)
         Ultima fraza e cea mai importanta, caci de a cui nevoie acele iesiri din fire, cauzate de dreglarile psihice a lui Ghimpu care a si facut ca PL sa scindeze in PLR.Mai bine rezultate evidente care sa vine in intimpinarea problemelor cetatenilor!

         Sunt cetățean activ
         • +11 (39)
          Totusi, este foarte bine ca Mihai Ghimpu nu mai face parte din actuala coalitie!
          Fara el, se descurca mult mai bine.
          Si chiar vreau sa spun ca datorita celor din PLDM, dar si celor din PD, Republica Moldova a efectuat niste pasi concreti in parcursul nostru european.
          • +11 (39)
           Vreau sa spun ca am sa votez pentru PLDM. Este singurul partid in care mai pot avea incredere, tinind cont de faptul cite au facut. Cunosteam, sub conducerea lor, au fost construite multe centre de sanatate, dar, recent, am aflat ca sunt 78 la numar. Este o realizare foarte importanta, pentru ca serviciile medicale de calitate ERAU foarte greu de gasit, nu insa si acum!
          • +12 (38)
           Mihai de la Riscani, eu inteleg ca vreai sa-l lauzi pe Plahotniuc, insa, initiativa nominalizata de tine mai sus ii apartine lui George Mocanu, din PLDM. Si imi pare rau ca atribui succesele altora lui Plahotniuc.
          • -10 (18)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           mai aveti sa latrati pentru un kg de orez aiurea, morcovei inputiti de lui filat, ati facut unimedia de rahat, tii greata sa intri pe aici sa citesti vreo stire, numai comentariile voastre de doi bani, faceti un bine tarii - inpuscativa !!!
         • -16 (30)
          Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
          productivitate la furat si la tradat; KGBisti imputiti
        • +11 (39)
         Ghimpu, cind era vorba despre un conflict in cadrul AIE, nu facea nimic altceva decit sa toarne benzina-n foc, in loc sa limpezeasca apele!
         Corect a spus Strelet, acum sunt luat decizii mult mai calm, mult mai calculat si acest lucru se reflecta pozitiv asupra rezultatelor inregistrate de actuala coalitie!
         • +11 (39)
          Multi il cred pe Ghimpu prost, dar cinstit. Este o ipoteza gresita, pentru ca realitatea confirma contrariul, Mihai Ghimpu este departe de a fi cinstit. Detine 34% din actiunile companiei Eurosim SRL, o companie destul de marisoara, cu profit de miliarde de lei. Prea-Cinstitul Mihai Ghimpu mai poarta pe mana un ceas „Raymond Well Don Giovanni”, evaluat cam la 3 000 de euro. Tot Mihai Ghimpu este cel ce a transformat PL-ul intr-un SRL de familie. Si-a angajat nepotii, Corneliu Ghimpu si Dorin Chirtoaca, unul vice-presedinte la VictoriaBank(Banca lui Vlad Plahotniuc) si, respectiv, unul primar al capitalei. Mama lui Dorin Chirtoaca este economista la VictoriaBank(Banca lui Vlad Plahotniuc), Cumatrul lui Ghimpu, Salaru, care a fost ministru al Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor o perioada destul de lunga. Verisorul deputatului PL, Corina Fusu, director interimar la SIS, fratele deputatului Valeriu Munteanu, Ruslan Munteanu, seful Directiei pentru combaterea crimelor economice
          • +11 (39)
           din cadrul SIS, colegul de clasa al lui Dorin Chirtoaca, Igor Gamertki/Stoicev, noul sef interimar la Directia Transport, colegul de clasa al lui Dorin Chirtoaca, anterior deportat din Italia, dupa ce si-a schimbat numele. Tot Ghimpu, dupa destramarea guvernului Filat, si-a luat colegii lui de partid, Moldovanu, la Primaria Chisinau, unde nepotu-sau este primar, la fel, in functii destul de importante, demisionand persoane cu o valoare destul de mare, demisionand persoane competente.
           Dar cele enuntate mai sus reprezinta doar o mica parte a istoriei, Mihai Ghimpu a primit 70 mii de euro de la un om de afaceri italian, pentru campania din 2010, pentru a asigura conditii favorabile la licitatiile de reparatie a drumurilor(inca cind cumatru-sau era ministru). Mihai Ghimpu nu a declarat un apartament de 154.65 m.p., intr-o zona unde 1 m2 este evaluat la 1 200 euro, deci, apartamentul valoreaza aproximativ 180 000 euro. Mihai Ghimpu mai detine o vila intr-un cartier de lux din Bucuresti
          • +12 (40)
           Pipera, evaluata la circa 300 000 euro.
           Si toate astea, Prea-Cinstitul Ghimpu, le-a obtinut cu salariul de 7 000 de lei de deputat in Parlamentul Republicii Moldova.
        • +21 (27)
         Mă mândresc cu aşa concetăţeni care muncesc pentru Moldova! Aşa oameni merită să fie la putere. Asta o spun fără nici o implicaţie politică, deşi oricum am votat cu PLDM.
      • -19 (33)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       Nu cumvai ai în vedere de „lucrurile bune”, cum sunt furtul Aieroportului și BEM-ului? Se vede clar cu ochiul neânarmat că acum tâlharii de la guvernare au frâu liber de a fura tot ce le e pe plac. Iau cumpârat cu 3 bănuți pe Gadârka și Bodrug, care au devenit datornici lui Plaha și Filea. Acum se vede rodul scindării PL-ului, la care au pus umăr cu umăr cei 2 indivizi sus menționați. Deschideți ochii acum că pe urmă v-eși beli altceva și nu ridicați în slăvi bandiții, deoarece acest fenomen e specific doar țărilor cu dictatură vădită, însă noi mizăm spre o dezvoltare democratică.
       • +10 (38)
        Cred ca ar trebui sa revizuiesti faza cu aeroportul, caci nu e furat ci concensionat, si daca erai la curent deja aclo au si inceput schimbarile de renovare care vor mari numarul curselor si ti vor oferi o comoditate mai mare, caci altfel riscam sa raminem fara aeroport! Dar Ghimpul e deja clar un cadavru politic tot din cauza sa, caci el a fost acel care isis sarea de pe fix la sedintele fractiunii PL care a si dus la scindarea din interior!

        Sunt cetățean activ
        • -17 (31)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         Care e diferența dintre furt și concesiune pe o perioadă de 50 de ani? Cred că era mai rezonabil de a face modificări la nivelul managementului, de cât să dai de pomană cuiva averea statului, care de fapt până la urmă nici nu a fost pomană, deoarece nu prea cred ca guvernarea sa fie ca Dănilă Prepeleac, ci au furato. De fapt pațanii iștea di treabă de la guvernare au conștientizat faptul că le ajunge să se folosească 50 de ani de bunul statului gratis, deoarece nu vor trăi 10 vieți omenești ci doar una. Referitor la PL și Ghimpu, m-ii în cot, deoarece și-au făcuto cu mâna lor intrând în cârdășie cu contrabandiștii și raiderii. Plecau în opoziție din start și rămâneau curați, însă odată ce și-au murdărit mâinile prin AIE1 și AIE2, și-au știrbit din imagine substanțial.
         • +11 (39)
          Adu, te rog mult, dovezi, ce ar confirma faptul ca Aeroportul International Chisinau a fost furat de catre actuala guvernare?! Acelasi lucru te-as ruga sa-l faci in privinta BEM.
          Furtul AIC si BEM sunt niste barfe, niste speculatii, lansate de catre Ghimpu cot la cot cu Voronin, pentru ca ambii nu mai au nici o influenta, ambii au hotarit sa faca circ, in loc sa munceasca pentru binele cetatenilor, dupa cum au si promis!
          • -17 (31)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Cine a dat in concesiune pe 50 de ani Aieroportul? Moș Gheorghe, ori Ghiță Boambă?. Cine a devalorizat acțiunile BEM-ului intenționat prin emisie suplementară de acțiuni și credite neperformante? Evident că Statul prin actualii guvernanți. Dacă situația era atât de penibilă la aceste întreprinderi de stat, atunci de ce nu sa incercat de a interveni la timp pentru a redresa situația? Eu nu as vrea ca Aeroportul Internațional din Chișinău să devină ca cel din Habarovsk, și nici nu vreau ca activele statului să nimerească pe mâna KGB-ului (FSB-ului actual). Vreau ca guvernarea să fie mai transparentă în acțiuni și să asigure îndeplinirea promisiunilor electorale ca:„Moldova fără comuniști, Moldova fără sărăcie”,„Pentru Moldova, PENTRU TINE!”
     • -18 (30)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Nu ai incurcat nimic? Mi se pare că ești Mișa din Grozești:)
     • +19 (25)
      Am sa-mi permit sa laud actuala guvernare, pentru meritele inregistrate si vreau sa spun ca PLDM chiar se descurca bine in aceasta grea perioada pentru tara!Sunt oamenii potriviti, la locul potrivit, la timpul potrivit!
   • +22 (28)
    Guvernare e super,cea mai buna din istoria tarii!!!Mergem in Ue lume,in UE!!!
  • +18 (24)
   Mda nu-I nimic de mirare ca iarasi membrii partidului PLDM sunt in centrul atentie.Importat e ca nu ca alte partied sa apara in public cu glume sau sa arate cu degetul la cineva dar muncind si avind rezultate destul de bune!PLDM este partidul ce ne va scoate tara din saracie!Sunteti bravi!!!
 • +10 (40)
  Cum a zis Strelet ultima fraza e mai putina linisti dar mai multe rezutate ,rezultatele conteaza nu galagiea care este facuta,Un ultima perioada conducerea a inregistrat mari succese ,Bravo
  • +11 (39)
   Ce folos ca era ghinpu ,el poate numai sa critice pe cineva si sa nu faca nimic concret ,fara el mai multe rezultate pozitive ,Ghinpu ca un ghinp intra in discutii si ii critica pe toti fara motive concrete
 • +9 (41)
  Nu trebuie sa ne mire. Ghimpu -fan Mafia Ulinici - e victima neroziei proprii si a castei igNOBILe. Si-a sacrificat "numele de liberal" pentru a se capatui. A fost atat de obsedat de dl Filat, atat de intrigant si atat de profitor de situatie, incat nu-i mai pasa vomele aruncate in ventilatoare, de pericolul intepenirii RM in Proiect. A recidivat mioriticul! S-a autoflagelat prosteste. Ca un belzebut, pana la kaput! Pacatul lui e ca respins urmarirea lui Plahoit-Voda. Asisjderea naparcii incalzite la san. N-a trait in prezent, dar nici in viitorul tarisoarei. Traieste de parca nu va muri si va disparea de parca n-ar fi existat vreodata.
  • +11 (41)
   Vad ca suferi putin, bre baiete. Nu te poti linisti si tot aiuresti cu mesajele tale paranoico-debile. Nu uita ca obsesia a inceput de la alta persoana, pe acela care il numesti domn. Oare nu ex-premierul Filat a inceput sa atace si acuza in stinga si dreapta fara sa prezinte probe si dovezi bine argumentate? Tot striga aiurea si la urma a ajuns sa recunoasca ca a gresit si ca a intrecut masura.
   • -20 (38)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    bravo mihai +1....eu si utasem de cel mai rusinos caz din politica moldoveneasca.de alt fel ghimpu nici o data nu sia retras declaratile si nu a acuzat deschis si ferm pe cineva ,fara sa aiba dovezi clare.
    • +14 (34)
     Ar trebui sa recunosti ca Ghimpu a fost o vreme sluga lui Plahotniuc, dupa care nu a mai fost platit si deja o lua razna!
   • +14 (38)
    ori ai o memorie scurta, ori esti un fonf gramada. Daca Ghimp nu s-ar fi manifestat (in timpul puciului) fatis, rapace, absurd, ca portavoce si stegar al Plahoitului, n-am fi aflat ca e o sluga datornica, ca e trepadusul oligarhului. De aia a inflamat spiritele. De-aici si dezgustul. Cine l-a votat? Eu, ai mei, nu chinezii, nu kongolezii, nu gagauzzii. N-a luat aminte, fiindca n-a avut simtul prevederii. A uitat ca cine sapa groapa altora, sa nu uite sa-si sape o groapa pentru el. Acum face circ de Bula pe aratura, scancind ca o
    mironosita. Asta-i omul!
 • -19 (35)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  si rezultatul "nelinistei"din alianta se vede cu ochiul liber....banci vindute,aeropoarte vindute,va mai ramas doar ceturile sa le vindeti rusilor,si putem sa ridicam minele in sus si capul plecat....ca asa e ordinul.adevarul e ca cit era ghimpu era lineste pentru ca dinsu nu permitea instrainarea proprietatii statului,da acum ca l-ati inlaturat,va mincati intre voi ca niste cini turbati....de aici si e mai mare "agitatia"domnule strelet!
 • -17 (35)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  da nui nimic,ia sa vedeti forfotela cind o sa se apropie alegerile!parca va vad iar fluturind o bucata de hirtie numita "acord de alianta"(care in realiate sa dovedit a fi ne folositoare nici macar la viceu)pentru ca asta e stilul mascaricilor tradatori de tara.
 • -17 (33)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Nu prea văd rezultate în urma guvernării hoților, doar:
  - furturi din bunul statului,
  - scheme ilegale în toate sferele economiei naționale de sustragere ilicită a banilor din populație,
  - delapidări de fonduri venite din străinatate,
  - justiție și procuratură incorectă care stă la cheremul guvernanților,
  - învățământ și medicină de proastă calitate,
  - atacuri raider asupar bunurilor persoanelor care nu fac parte din turma de la guvernare,
  - atacuri asupra presei independente ce critică guvernarea și aduce argumente despre toate fărădelegile susmenționate.
  Dacă vă plac toate aceste „triumfătoare rezultate”, atunci lăudați în continuare acești inconpetenți și tâlhari.
 • 0 (0)
  AU UNIMEDIA!!! Aveți o nălucă care va spart situl și destorsionează opțiunile forumiștilor. Protejați situl mai bine, de altfel ve-ți ajunge de râsul găinilor și fără utilizatori. Nu cred că pe situl Dumneavoastră, care în 2009 a avut o contribuție enormă în mobilizarea tineretului pentru a da jos comuniștii, acum sa transformat intr-o platformă a lingăilor și pupincuriștilor pldm-isti și pd-isti. Mizez că ve-ți întreprinde măsuri urgent pentru a reflecta real opțiunile și părerile utilizatorilor. Vă mulțumesc anticipat.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA